Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz jozef11 #9770 üzenetére
Hajlamosak vagytok az "optimizálást" összetéveszteni a rendszerigénnyel. Az optimizálás egy felől ügyes programozói megoldásokat, másfelől kompromisszumokat jelent. De az tévhit, hogy az optimizálás azt jelenti, hogy bármilyen erőforrásigényes program kis erőforrás igényűvé varázsolható, mert ez nem igaz. Legalábbis ha valós idejű számítási kapacitásról van szó, akkor nem, mert az nyilvánvalóan véges. A többi kompromisszum kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz jozef11 #9050 üzenetére
A grafikonok alapján úgy tűnik , hogy valójában egy magot használ alapvetően és a második mag kb. 50%-os terhelésen , a harmadik és negyedik mag meg kb. 25%-os terhelésen megy.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
beteg
őstag
-
T.Peter
őstag
válasz jozef11 #8957 üzenetére
Hello. A cuccaimat látod az adatlapomon (minden alapon van, nem húztam semmit). Nekem a demo alatt, a lövöldözős részeken mérve a fraps benchmark 20 fps-t adott átlagban(a driver 169.04). A maximum fps-em 32 volt, a minimum pedig 0. A lövöldözés, vagy a fizikát igénybe vevő résznél(robbantás) 14 fps körül van, de akkor másra figyelek, és nem veszem észre. Szóval neked szerintem, ahogy már a többiek is mondták, kicsivel többet kéne adnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest