Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2293 üzenetére
Rájöttem, hogy kell fegyver venni!
Nano ruha használata azért elég körülményes pölö harcászati taktika alkalmazása közben...
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Pala
veterán
szeintem főleg az a gond, hogy egyelőre csak mindenki kiéli magát a bétában, és megy/lő amerre lát. Én sem csináltam mást, mint felhúztam a grafikát majdnem maxra és 5fps-sel rohangáltam a bozótban meg a tengerparton, gyönyörködtem a tájban.
Volt olyan szerver, ahol mindenki csak a rákokat meg a teknősöket gyepálta, egymásra nem is lőttünk -
Kartács
aktív tag
válasz #57018880 #2277 üzenetére
Okés most már jó csak melóba vagyok és gondolom szaraxik a TFT ^^ kell a fenének ilyen monitor
Szépek főleg az atomrobbanás vagy mi, az azzal a nagy rakétával idézhető elő ami az 1ik videó végén is vna??Vki csináljon már 1-2perces videót és töltse fel vhova!!!
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
ent
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2286 üzenetére
Első benyomásra én is ilyesmi hszt írtam, aztán 180°.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
A kocsikat is lehet "sprintelni". Elég gyorsan odaérsz, szentem. De van egy megoldás, nem kell meghalni.
A másik, mivel nagyobb távokat kell megtenned mint pl a codokban, így sokkal változatosabb a játék, nem tudhatod mi vár rád ugyanott.
Egy zavar, nemtom a hangokat beállítani úgy, hogy hangosabb legyen a résztvevők léptei mint a kommentár: "A 4. bunker az élienekhez kapcsolódott'"... közben meg hátulról lecsapnak nanoökölel. Ötlet?
-
törölt tag
Jaja , nagy a terep ,de használni kell a mapet..ha több pont van akkor a leg előrebbihez érdemes spawnolni v amit épp támadnak , ha kevés van akkor adott
Továbbá nano suit maximum speed+pilo elég gyors mozgás , járműveket aktivan használni ..sztem elég sok akció van ..Kitérve a spawn campre ez engem is nagyon dühített ..vannak akik miután megvan a 250-300 preztis egyből csipa /camp ...főleg a bunkereknél...elég dühítő..,dehát adott lehetőség,csak nem sportszerű
-
Alvin_ti4200
félisten
elég lájtos ez a béta, sokkal többet vártam
-
edgR
őstag
sztem ez igy jo. ha tomeny akciot akarsz jatsz quake-t
itt marha nagy terepek vannak bizony es valoban eleg sokat kell szarozni mire odaersz a kiemelt helyekre, de sztem 32fos serveren van akcio boven mar ott kzeodik h eleg nagy kuzdelem mire eljutsz azokig a pontokig egyaltalan,mert sokan mar most spawn-campelnek.. -
Drizzt
nagyúr
Megint játszottam picit. Háááát. Marha idegesítő, hogy sokat kell utazni, még ha közel is spawnolod magad valemyleik ponthoz. Az emberek meg ahhoz képest túl gyorsan megfőnek, szerintem ez így nagyon kiegyensúlyozatlan. Multiban első lenne az akció.
I am having fun staying poor.
-
bazso29
aktív tag
A fileplaneten hol tudnám módosítani a konfigomat a crysishez? Megadtam a gépem adatait és nem ad kódot mert gyenge a konfig. Hüle voltam. Pedig már le is töltöttem csak a kód kellene.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
edgR
őstag
nem tudjatok veletlenul hol tudnam jelenteni a bugokat?
-
Pala
veterán
válasz Dilikutya #2271 üzenetére
Hát erre csak annyit mondok, hogy nézd meg az adataimnál lévő konfigot.
Ezzel minimum grafon alacsony felbontásban ugyan kapnék folyamatos játékmenetet (20-40fps), de az 1 giga ram miatt iszonyatosan swappol, nehezen tudom rá mondani, hogy élvezhető. Pedig a vga-m jóval erősebb egy 9800 Pro-nál. -
edgR
őstag
-
törölt tag
Hát azt kell mondjam minél többet játszom annál jobban tetszik...elképesztően változatos..
Nano suit meg fegyver modding már alapjában azzá teszik ...de az is tök jó ,h a felszerelések fokozatosan válnak elérhetővé minél inkább dolgozunk a feladatokon...persze csorhatunk is ...a hullának nem kell fegyoKépz :
-
edgR
őstag
egyelore annyit tudok h nyilvan vannak bazisok (bunkerek, kozpontok) amit be kell venni majd minel tovabb a csapatodenak kell tudni. magyarul: besetalsz, es ha az ellensege, akkor lelosz mindenkit es megvarod amig a tietek lesz a hely (kivetitok mutatjak az aktualis statuszt), ha tietek akkor meg kell vedeni minel tovabb
tobbit majd ma este, egyelore ennyit tudok, inkabb nezelodtem -
Drizzt
nagyúr
válasz Dilikutya #2238 üzenetére
"Mondjuk Doom3-nál az alpha és a végleges között sem volt különbség grafikát és sebességet nézve, az összes differencia csak a két verzió közötti két év korkülönbség volt."
Ez nálam abszolút nem így volt. Az Alpha grafikában tényleg ugyanolyan volt, viszont a teljes kétszer gyorsabb volt, s kétszer több cuc volt benne. Pont emiatt gondolom, hogy 1,5 hónap alatt ennek az izének a sebességén már nem sokat tudnak valószínűleg növelni, kivéve ha van valami memory leak, kulcslassító tényező, amit ha megtalálnak, akkor nagyon sokat gyorsulhat. Persze nem tudom van-e benne ilyen szarvashiba valahol.
I am having fun staying poor.
-
etooo
senior tag
az én x600-asomon low grafikán 1024x768ban produkált 10-15 fpst, bár azt hittem, h el sem fog indulni, ahhoz képest jó
-
Dilikutya
félisten
Olvastam én 9800Pro-t is, ami nem SM2.0-ás kártya.
No, meg is van, még én írtam be ezt:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz or AMD equivalent
1GB RAM
nVidia GeForce 6800GT/256 or ATI Radeon 9800 Pro/256
Microsoft Windows DirectX 9.0c compatible sound card
HD free space 16GBMondjuk ebből maximum az 1Gb-ot tudom telejsíteni, de annál nagyobb kísértés, hogy elindítsam .
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz p a s s e r #2244 üzenetére
Végülis érthető, tesztelésre nem alkalmas, csak kíváncsi voltam, elindul-e. A támogatott kártyák között úgy emlékszem, vannak olyanok, amik nem erősebbek egy Radeon 8500-nél, így nem kizárt, hogy valami minimális részletességgel és alacsony felbontásban el fog indulni. STALKER-t és FEAR-t még lehetett vele játszani.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Drizzt
nagyúr
Légyszíves ezekre írjatok már:
"Kéne némi help. Szóval mi a játék célja? Vannak ezek az ellenséges színnel jelölt dolgok, odamegyek, s mit kell csinálni?"
Meg hogy lehet bállítani, hogy msáhol éledj újra? Hiába klikkelek kétszer az adott helyre, mindig ugyanott éledek újra.I am having fun staying poor.
-
p a s s e r
őstag
válasz bagyulajuve #2252 üzenetére
Igen, persze, igazad van, csak a multiplayer játékoknál ez szokatlan... Számomra.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
Hátlol. Ilyen ez az EA. Amúgy passer7 néven nyomom, ha esetleg megláttok valahol. Mikim is van, szal mehet a móka.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
SEMTEX
senior tag
-
bagyulajuve
addikt
válasz p a s s e r #2243 üzenetére
pedig a valóságban is így van, ha gyorsan mozgatod a fejed
Resistencia eterna
-
törölt tag
válasz Kartács #2242 üzenetére
Kösszi ...a gép a külfi albi díjamból lett ...csak nem tudtam menni sajna ..úgyhogy gép lett belőle
sajnos nálam is néhol elég durván belassul ...bár talán egy 4magos proccal már stabilabb lenne ...amugy 95%ban viszont jácható sőt néha belehúz és kültéren 60fps fölé is megy beltéren meg 90fps körülre ..az átlag mégis olyan 45-50fps...ami nem rossz ,csak ebbe beleszámít a 16 is meg ugyebár a 90 is ...
A grafra viszon semmi panaszom nem lenne ,ha a végleges fog futni 1280*1024 high...stabilan ..nekem ok
egyébként most kiprobálom ,h proc húzva mennyit dob rajta ..lehet hoyg a 2,4ghz nem elég neki meg esetleg ledobom a ram időzitést 44412-re kitudja +1fps ..hátha
amugy van vkinek tényleges tapasztalata Forceware-k terén /???/,mert nekem mindezt 162.18al mente ..ezzel a driverrel eddig minden szépen ment mondjuk
-
SEMTEX
senior tag
A motion blur engem is zavar fordulás közben..Hogy lehet kikapcsolni?
...
-
whitezo88
nagyúr
de, ráadásul ez is izzasztja a kártyát. SP-ben jó lesz de MP-ben nem hasznos.
2244: írja az oldal hogy ha kevés a gép nem ad.
-
p a s s e r
őstag
-
-
Kartács
aktív tag
válasz Dilikutya #2238 üzenetére
Igaz, de azt se feledjük, hogy megjelenést követő 1-2héttel max hónappal már jönnek az 1. gyorsító Patchek meg minden főleg ennél mert elég nagy bugok vannak még grafika terén (láthattuk a linkelt képeken)!
Szóval szerintem olyan 90%os ez a Beta a Véglegeshez képest és remélhetőleg picit optimalizánlak és javítgatnak még...i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
p a s s e r
őstag
Fú. ez nagyon meredek. Szerintem kurva jó ez a multiplayer játékmód, kár, hogy kicsit döcögős. 40-50 fps-el fasza lenne.
-
Dilikutya
félisten
Ezzel csak egy baj van: elvileg másfél hónap van a megjelenésig, a béta pedig elvileg a jelenlegi állapotot hivatott tesztelni. A nagyközönség elé nem a korai stádiumban lévő dolgokat szokták tárni már, hanem olyat, ami közelít a véglegeshez. A bétaállapot amúgyis ezt takarja, tesztverzió, ahol már a végső dolgokat próbálgatják. A kezdetleges azaz alpha verzió.
Mondjuk Doom3-nál az alpha és a végleges között sem volt különbség grafikát és sebességet nézve, az összes differencia csak a két verzió közötti két év korkülönbség volt.Erős a gyanúm, hogy ilyen lesz. Mondjuk nem tudom, mit törődök vele, a bétatesztelésre se tudtam jelentkezni, mert a valós konfigomat írtam be.
-
debut12
aktív tag
Nos, tegnap amikor töltöttem úgy voltam vele, spongyát az eddigi átb*szásokra, meg minden. (EA)
De most jobban utálom ezt a köcsög kiadót. Ilyet még nem b*sztam. Egy éve sz*patják a gamereket, erre most a bétával is kib*sznak nagyon sok emberrel.Tényleg fontolgatom, hogy lemondom az előrendelést, és inkább a *tabu* oldalakat részesítem előnyben, mert ez már vicc...
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Bubanc
aktív tag
tesztelte valaki, akinek X1950Pro-ja van, én tegnap este felraktam a betát csak egy kicsit tudtam nézegetni. Néhány első tapasztalat:
felbontások között alig észlelhető külömbség viszont nagyon ugrál a sebesség...
1024-ben minden highon AA nélkül szabad téren 8-30 FPS között ingadozott, átlagban 20 FPS volt ami egy bétától nem is olyan rossz.. 1280ban minimális 2-3 FPS a visszaesés.
De mindez első futtatásra, másodszori betöltésre leesett az FPS mind a két felbontásban 6-18 FPS-re... kilépés, újra indítás megint gyorsabb... van még mit javítani..(bár ez a sebesség ingadozás a STALKER-ben is benne maradt a kiadáskor) néhány beállítást visszavettem mediumra akkor már teljesen játszható volt, a minőségen alig vettem észre változást, néha esett csak le 15 FPS köré. este kipróbálom mit dob ki az optimal beállítás.
Gratula a fejlesztőknek , nagyon jó lesz a game, bár ha a grafot nézzük, Bioshock szerintem egyáltalán nem csúnyább viszont 40-50 FPS konstans még maxon
remélem a végleges kicsit gyorsabb és kiegyensúlyozottabb leszAMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
debut12
aktív tag
Skacok, hogyan lehet életre kelteni a bétát(kulcs hiányával küzdök), mert a falba verem a fejem az idegtől.
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Ribi
nagyúr
Hat en neztem 3dmark alatt cpu kihasznaltsagot es mivel az egyik magot hasznalja mikozben a vgat teszteli, az az 1 mag konstans 100%-on hasit, de ugy hogy kb 99%-ra sem esik vissza. (ha meg sosem csinaltal szkrinsotot akkor miert irsz ilyeneket )
Nem igazan tudom hogy nalad mit jelent az, hogy a proci ki van hasznalva, ha nem azt, hogy 100%-on teker ?
Mond mar el hogy mit ertek en felre ? -
edgR
őstag
annak meg mi koze van szerinted ahhoz? (ertem hogy mire gondolsz, de szerintem nem teljesen korrektek ezek az ertekek..)
nem veletlenul gyorsul pl 3dmarkban is atlag 10%ot a gepem, ha csak a proci orajelet megemelem pl. 2.8-ra.. azoknak az ertekeknek szvsz kozuk nincs a vga kezelesehez. ezzel az erovel akkor csinalhatok 3dmark alatt is egy screent, ott max 20%osak lesznek a magok, megis ha felteszem a procit 2.8-ra, 70helyett pl 78-80fps-em lesz.. -
aya
addikt
Konfigommal teljesen oké 18-25 fps 1368x768 high beállitás kivéve a post processing és a shadows mediumon.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Ribi
nagyúr
Mi az hogy nem hajtja ki a vga-t a proci ?
Akkor minek raktad be azt a kepet ahol az egyik mag (max)70% masodik 50% se, harmadik 20% a negyedik meg kb a windowsos vackokat kezeli csak. Akkor megis hol nem hajtja ki rendesen ?
Ha mondjuk 2 mag maxon menne, de ha csak 1, akkor mondhatnad hogy nem hajtja ki de igyGave mindenkinek gyengebb gepe van a tiednel
Meg szerencse hogy sajnalsz mindenkit -
törölt tag
Nah megoldottam , eindult és valószinűleg most is játszanék ,ha egy áramszünet nem figyelmeztetett volna ,hogy mára(tegnapra) ..elég.
Hát én akkorát nem csalodtam min itt egyesek , mitöbb sztem ez ütni fog ...
-Még mindig béta ,tehát a bugok nagy része ismert a többi pedig feldolgozás alatt...
-a shaderes csoda nálam is előjött mindjárt az elején ...érdekes miután az első 5-6 percen kitöltögette magát ...ezek nagyrésze 1xűen eltűnt
-előfordúlt ,hogy a falba lőve is eltűntek dolgok vagy hirtelen textura hiányosak lettek ..ez főleg a kezdő belsőterekre volt igaz...- kb 1,5 órát toltam ez alatt még néhány apróbb bugot fedeztem fel..sztem már javítják is őket ...
<<gondolom ez az egész open beta arra jó végülis ,h a teszterek pihenjenek kicsit a 24/7es bugszűrések utánAmi a sebességet illeti ,hát sajnálom azokat akiknek gyengébb /középkategoria/ körüli a gépük ....én eddig csak 1280*1024/allhigh no AA/AF beállitásokat használtam, a grafika véleméynem szerint elég ütős minden tekintetben azonban elég kevés kocekát produkál /sec :
nálam ez kb egy szétfosszemetezett windows-on egy szintén szanaszét töredezett vinyón (bár ez főleg a töltési sebességre hat ,de nem kizárólag) a konfigommal
minden alapon (cpu 2,4ghz ; ramok 5-5-5-18 ; gpu stock)> direkt nem húztam ..így akartam emgnézni mit megy...hát az all time minimumom az 16fps ami nem mondható annyira szörnyűnek ,de jónak sem ...ami kicsit jobb az az átlag 45-50fps ami még tovább javul belső tereken ahol akár 70-75re is femászik szépen..Végaszóként van még mit optimalizálni/javitani...de tetszik a játék így csak hajrázni tok a a síróstech-nek és reméljük novemberben mi végfelhaználók nem fogunk sírni..
-
SEMTEX
senior tag
Csak nektek: egy kis bug!
...
-
SEMTEX
senior tag
Jön vki játszani? MEgyüünk egy szerverre, oszt' csá!
...
-
whitezo88
nagyúr
ha hazaérek felhúzom a procim 2.8ra meg a karim is kicsit kiváncsi vagyok mennyire lesz jobb, a cpu is jobban kihajtaja, a ram 1:1ben fog menni stb stb
-
vazimódó
senior tag
válasz bagyulajuve #2207 üzenetére
Jaja. 4gigával zsiradékosan futott a gamma. Ott mikor hirtelen elfordítottam a fejem akkor se akadt be csak mindössze egy tizedmásodpercre. It megg vagy 2-3 másodpercig beakad.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
edgR
őstag
na, egy kis osszegzes igy ket ora jatek utan:
- sokkal rosszabbra szamitottam az elso visszajelzesek utan..
- atlag 30fps-em megvan, de valoban eleg optimalizalatlan (mar amennyiben beszelhetunk ilyesmirol egy ennyi objektumot kezelo jateknal..)
- keszitettem egy kepet a magkihasznalasarol. mint lathato, minden magot kihasznal - valamilyen mertekben -, inkabb a ramot zabalja, de azt nagyon..
- a konfigomon minden alapon van (egyelore, valszeg igy keves lesz - multiban foleg) - tehat a proci 2.4-en fut, nem hajtja ki a vga-t, boven van meg benne tartalek
- az elozo mondatombol kovetkezik, hogy 50-60atlag fps-re szamitok _multiban_, ha hozzaadom a plusz teljesitmenyt es az esetleges driverek okozta javulast es/vagy optimalizalast
- a multija nagyon tetszik, azt hittem a nanoruha elrontja majd az egeszet, de pozitivan csalodtam
- el sem tudom kepzelni milyen lanpartyk lesznek itt, osszeszokott csapatok szinte barmit megcsinalhatnak, majdnemhogy vegtelenek a lehetosegek (es ez csak 1 palya..)
- ez mar most minimum az ev jateka
- mindenkinek jo jatekotmod: az ertekek 1280x1024-re vonatkoznak aa nelkul, minden maxon
-
bagyulajuve
addikt
sajna nekem is ez a gyanúm, nálam minimum fps 12 körül volt, max olyan negyven és általában 23-27 körül volt az fps
nem hiszem h 2 hónap alat kiajvítanák a sok bugot, meg az optimalizáció elégtelen voltát
de ne legyen igazam. Bár lehet erre gyúrnak és majd jönnek a pecsek ezerrel egymás után. Én nem örülnék ha valami optimalizálatlan bizb*szért kellene fizetni!Resistencia eterna
-
vazimódó
senior tag
Hát igen...10 FPS-el nehéz is rámozdítani valakire a célkeresztet. Náalm is volt olyan mikor leesett 25 alá hogy simán lelőtt a gyerek pedig nem vagyok egy rossz célzó,cs-n nevelkedtem.
losi73 Akkor sajna nem úszod meg a Crysis reinstallt."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
losi73
senior tag
jé és most hogy kitöröltem most már érvényes neki a rendszer és telepiti is ujra,bár már nem várok javulást
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Shodan
addikt
Kipróbáltam, ez még valami borzalmasan optimalizálatlan állapotban van. Komolyan mondom szerintem ebből nov 16. ig nem lesz játék!
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
losi73
senior tag
most nézem már telepitve van az updatek közt,de igy sem tudok be lépni a szobákba,pedig ujra is raktam a crysist
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest