Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Srácok, lejátszottam az első olyan meccsemet MM-ben, amikor a meccs végén mindenki megköszönte mindenkinek a fasza meccset. És további szép napot kívánt egymásnak. Volt olyan, aki mondta a mikibe, hogy ő még ilyen jó meccset nem játszott. És CS2-ben még én sem. 13-9-re nyertünk dust 2-n. Hát ez nagyon gg volt! Pedig iszonyat rosszul kezdzem. Valami 0-6-ban, vagy 0-9-ben?! Még be is írtam team chatbe, hogy úristen de szar vagyok, nem tudom mi van. De a végére szépen javítottam. Mindannyian hoztunk clutch-ot is.. Jó volt a kommunikáció, bánom is, hogy én nem tudtam beszélni. Ezt a meccset lehet letöltöm. Pedig egyszer ki is dobott a game, de időben reconnecteltem szerencsére.
Hát ilyen is van. Ez rendesen felvillanyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Óra topik
- NBA és kosárlabda topic
- ASUS ROG Ally
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest