Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Srácok, lejátszottam az első olyan meccsemet MM-ben, amikor a meccs végén mindenki megköszönte mindenkinek a fasza meccset. És további szép napot kívánt egymásnak. Volt olyan, aki mondta a mikibe, hogy ő még ilyen jó meccset nem játszott. És CS2-ben még én sem. 13-9-re nyertünk dust 2-n. Hát ez nagyon gg volt! Pedig iszonyat rosszul kezdzem. Valami 0-6-ban, vagy 0-9-ben?! Még be is írtam team chatbe, hogy úristen de szar vagyok, nem tudom mi van. De a végére szépen javítottam. Mindannyian hoztunk clutch-ot is.. Jó volt a kommunikáció, bánom is, hogy én nem tudtam beszélni. Ezt a meccset lehet letöltöm. Pedig egyszer ki is dobott a game, de időben reconnecteltem szerencsére.
Hát ilyen is van. Ez rendesen felvillanyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest