Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Hehe, te is egy ártatlan angyal vagy, ha jól vettem észre egy bizonyos ponton a mikrofon kikapcsolós taktikát alkalmazod
.
Egyébént tökéletesen megértem, hogy egy magasabb szintű játékos nehezen tudja feldogolgozni a töketlenséget, de tudomásul kell venni, hogy a ph mixen nem 1000 év rutinnal rendelkezők játszanak csak, hanem töredéke a játéktapasztalata egyeseknek. Nem baj, ha próbáljuk őket terelni, de azért ne szidalmazzuk őket, vagy legalább fejezzük be, ha szólnak érte. Szerintem egyikünk sem örülne, ha emiatt egyes a játékban tapasztalatlanabb tag nem járna ph mixre, itt most egyébként nem rólam van szó, mielőtt félre érti vki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Logitech G Pro X Superlight Eladó
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest