Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VitaD5
tag
válasz hanslanda #23000 üzenetére
Tá-dá: Milyen asztali gépet vegyek?
gen, van. Nehézkés, és nem adja azt a pluszt, mint a többiben. Nem nagyon éri meg.
[ Szerkesztve ]
Yar Har fiddle di dee
-
b05co
tag
Nem akarok nagyon reklámozni, ezért írom off-ban, de az újonnan indult oldalunkon folyamatosan csokorba szedjük az ICL streameket.
https://www.facebook.com/cshqhu <-- utolsó poszt (Frissül)
Jelenleg ez a 3 stream van, ami hol megy hol nem.
Az első meccs még itt ment le: http://www.hitbox.tv/newareCSGO
De azóta Neware már átment twitch-re.@egér téma: Nekem MX518-am van V2, hyperglideolt és felhúztam 500 Hz-re, én imádom.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz mouzrr #22999 üzenetére
KB 7 felé szoktam lenni.
Más: gondoltam csinálok egy cserealapot magamnak egy p250 merülés személyében, tehát 6 phoenix, 1 breakout + 1 summer case, valamint 2 winter offensive case + 1 glock steel valamiért cserében meg is lett.
Én eredetileg 4 summer case + 1db breakout + ugye a glock-ot ajánlottam lounge-on érte.Szerintetek?
Most egyébként azt tervezem, hogy beváltom kulcsra, de a lényeg, hogy van végre valami alapom.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
csaba951
veterán
http://store.valvesoftware.com/index.php
De szerintem itt nem lehet felhasználni a Wallet pénzt! -
Scale
őstag
válasz #56230144 #23039 üzenetére
Mindenképp ilyen kialakítású egeret szeretnék mint az mx518, ami ilyen nagyobb tenyerű embereknek van meg ilyen duci vagy hogy mondjam Az A4Tech-ek is ilyenek, de lehet inkább csak talpakat rendelek hozzá és meglátom.
Itt van másik stream is ICL-hez bár ez katasztrófa minőség.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
steamen nem lehet tágyakat vásárolni? Egér, bill ilyesmi?
-
bashi
csendes tag
ööö....retekegér
-
gmx9
aktív tag
Az ilyenekkel az a gond, hogy jelentgetni fognak majd, mert nem adod neki "occón' ". Én ezeken a szánalmas próbálkozásokon nem tudok nevetni egyszerűen, inkább irritál.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Scale
őstag
Valaki esetleg játszik itt A4Tech egérrel? Mert max most arra lenne keret 5-6k-s egérre, de lehet inkább új talpakat veszek az mx518-ra.
-
freaghill
őstag
Milyen kulcsra érdemes cserélni? Ugyanannyit ér az összes?
-
realmdrude
tag
Logitech G602. Tökéletesen teszi a dolgát, van a hüvelyk ujjnak külön támasz alul, nagyon kényelmes. Oldalt 4 gomb + a bal klikk mellett közvetlen egy érzékenység váltó. Ja, és Vezeték nélküli. Amikor vettem, kicsit féltem tőle, de eddig csak 2x kellett meccs közben elemet cserélni, mert hirtelen jött.
Bár, gondolkodom, hogy a gépcserém után (most egy laptopon játszom kb 10 fps-el, szörnyű. De már az új gép fele megépítve!) veszek egy Steelseries Sensei vagy Kanát."when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
gtamate2
veterán
A4Tech X7-750bk , már vagy 6 éve megvan és egész jól szolgál. Ha meghalna akkor egy steelseriesbe ruháznék be szerintem.
*Sn0w
-
Scale
őstag
Nekem most mx518 van, de a talpai nagyon durván odavannak már és ez eléggé visszavesz a játékélményből, vagyis inkább a teljesítményből Bár a 125hz-es korlátozás (tudom, lehet húzni) miatt gondolkodom cserén.
Ez is teszi már nagyon rég óta a dolgát, volt 2féle razerem is ezen kívül de ez volt a legjobb[ Szerkesztve ]
-
-
Scale
őstag
Közvélemény-kutatás:
Ki milyen egérrel tolja?
-
csurenzoo
aktív tag
Kevlárt mindig érdemes újravenni, ha lecsökken mondjuk 70-80-ra ? Vagy csak pénzkidobás és elég beújítani,ha 30 körül van. Kérdezem, mert mindig veszem, ha lecsökken akár 90-re is
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #23002 üzenetére
Nincs azzal semmi gond szerintem. Bátyáméknál egyes szerverekben Intel 520-ak mennek már 24/7 és semmi gond velük. Én is most egy 120-as Intel 520-at vettem, bőven jó és szerintem megérte az árát (többitől nem volt drágább).
Bár annyiból ráfáztam, hogy kicsinek bizonyult végül, szóval jövőre lecserélem egy nagyobbra, de ez már egyéni probléma, mintsem a vezérlőé. Szerintem mezei otthoni felhasználásra, ha jól be van állítva a rendszer(egyes funkciók kikapcsolása), akkor szerintem jó pár évig probléma mentes (persze ne erre töltögess le mindent) lesz a működés. -
regener
veterán
válasz #97716736 #23002 üzenetére
Csak azok meg baromi lassan írnak és csak 3év garancia, az Intelre meg 5.
Az 550-es FSP Raider meg 2db GTX970 hez is elég, egágyas és minőségi tápáramkörrel.
(#23013) ZeroDK
Adata 920 128GB: 180Mb
Intel 530 120GB: 500MbSzerintem ez nem elhagyagolható
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
gyáliSanyi
őstag
Bunnyhop van a GO-ban?
Hogy lehet csinálni?
Live poor, die rich.
-
hanslanda
tag
Az Asus moncsit mindenhol jobbnak hoztak ki mint a Benq-t, ezert a valtas.
Olcsobb is joval.Hallgatom a tap javaslatokat ha nem sokkal dragabb.
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest