Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Stukker1987 #8294 üzenetére
Oké, kiszálltam márciusra ebből a dologból, mert ez nekem már sok, ami itt megy alfa, béta, preview, whql terén.
-
nfsu17
veterán
válasz
Stukker1987 #8291 üzenetére
Még van a 10.3a-n kívül is mégegy?
Szerintem most még nincs.
Majd ma talán kijön a végleges 10.3.
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
De az előbb írta a mester, hogy a 10.3a újabb, mint a 10.3 lesz. Nekem ez nem fér bele a fejembe, hogy ami még ki sem jött (majd ma) az hogy lehet hiányosabb, régebbi, mint ami már 1 hete kint van. De ezt még meg tudnám érteni, csak a számozást nem.
Bennem még mindig az van, hogy a 10.3a az a 10.3 előfutára, ebből dolgozzák ki a 10.3-at. -
nfsu17
veterán
Én nem nagyon bírom követni sem a számozást, sem a dátumot, sem a szám utáni betűk jelentését..nekem az agyam nem hangolódik rá.
Azt hittem a 10.3a egy alfa, vagy béta, de nem végleges. Mint mondjuk egy w7 RC.
És utána jön a végleges 10.3, ami a 10.3a továbbfejlesztése, tökéletesítése és mindent tartalmaz amit a 10.3a. Példánkban ez a win7 RTM.Akkor a 10.3a-t miért nem 10.4 alfának, vagy bétának nevezik? Engem ez zavar meg.
Meg a dátum. 10.3. Március eleje, mikor még most sincs kint a hivatalos.
Nekem ennyire egyedi a gondolkodásmódom?
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy az aitinál a driver irányítja a gpu ventijét, vagy a kártya BIOS-a? Valahol BIOS-t olvastam, viszont nvidia pont múltkor dobott ki egy hibás drivert, ami miatt akár "meg is sülhetett" néhány kártya.
-
nfsu17
veterán
Azért tettem fel anno, mert nem voltam biztos benne, hogy szükségem van-e rá. Azt hittem, ha nem teszem fel, akkor meg majd valamit később hiányolni fog. Nem voltam benne biztos na, így inkább feltettem. De nem rossz, van benne fan control, override, erre még később lehet szükségem lesz, szóval azt hiszem felteszem most is.
Kíváncsi vagyok mennyit fog gyorsulni nálam a 10.3 a 9.11-hez képest, majd dobok be egy két tesztet.
-
nfsu17
veterán
Helloka.
Nézegettem külföldi teszteket, és ez a 10.3a eléggé odatette magát, nem kis gyorsulások születtek.
Hülye kérdés, de majd a végleges is ilyen jó lesz?
Már csak pár nap, igaz?
Ehhez a szürkehalálhoz kapcsolódóan nekem még mindig nem tiszta, hogy ez driver, VGA BIOS, vagy konfigfüggő-e. Írnak mindenhol mindent, vagy csak pont a lényeget nem találtam meg.
Nekem még nem volt szürkehalál, 9.11-es driverrel, szóval igen, illene frissítenem, de jó lenne, ha most már nem is lenne.
És ugye a hivatalos megoldást válasszam majd...vez.pult ATI Catalyst Install Manager eltávolítása (nekem CCC-s van), majd géprestart és mehet fel az új, majd megint restart.
Fontos a CCC ha nem húzom, vagy elég a driver is? Most CCC-s van, végülis nem zavar engem.
-
nfsu17
veterán
Erre nem tok válaszolni, de arra igen, hogy futtasd le a tesztet, majd nézd meg mennyi az annyi, és keress hozzá máshol (pl 3d mark oldalon) értéket (pontot), aki szintén ilyen karival tesztelte le a karit.
Ö, érthető volt ez?
Kérdés: nekem ezt írja ki ati tool (540:590)
Na most tudom, hogy 2d-ben nem ennyi az annyi, de neked mit ír ki? Mert akkor annyi 3d-ban is, nem?
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Leszedtem már az omegát. Nekem nem jött be annyira.
Húztam a sima 6.9-el 590:635-ig.
De nem úgy használom. -
nfsu17
veterán
Feltettem az omega 6.9-et.
Most minden indításkor ez a kép fogad.
Új hardver, blablabla. > Mégse
Hiba lépett fel, nem fog működni.
Jajj, anyám, miért jön ez be mindig? -
nfsu17
veterán
Érdemes nekem is feltenni ezt az omega 6.9-et?
Kell hozzá .NET?
CCC-s, vagy CP-os?
Amúgy innen kell?
[link]
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Ö, nem tudom mi lehet a hiba nálad, de mikor nekem az alaplap nem volt jó (csak később derült ki, hónapok múlva), akkor valahogy a húzás sem ment. Egyszerűen húzta, húzta, de végül sose húzott semmit rajta.
Onnan gondoltam, hogy az alaplap a rossz, hogy nagyon kevesett teljesített 3d-ben. Persze ekkor gondolhattam volna arra is, hogy a vga a rossz (ki is cserélték, az amúgy (utólag már kidült) jó vidkártyát), de ez is keveset teljesített. Új lap, lám kártya király. Húzást ekkor már nem kíséreltem meg.
Szemét volt az alaplap, mert amúgy minden működött rajta, lehet csak az agp slot volt hibás.
Csak egy kis tipp, nem mondtam, hogy a lap hibás, csak látod, lehet ez is ok.
IceQII-es a hűtésem, és everest szerint alapon 37, 39 fok az egész vga szoba olyan 21-22 fokos.
(ja, és alig megy 40%-on a ventije)
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
sziasztok.
érdemes lecserélnem az 5.9-es catalystomat?
Olvasgattam itt ezt azt a ccc-ről és társairól, meg így nem jók az újak stb...
Most húztam a procit (vga-hoz nem nyúltam), ilyenkor le szabad cserélni a catalyst drivert??
Nem omlik össze a cucc?
CP kéne nekem is, de valahogy félek leszedni ''nematioldalrólvaló'' drivert. -
nfsu17
veterán
Nekem a FEAR nem valami frankó..semilyen grafikán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Musk és az xAI elhozták a ChatGPT és a DeepSeek riválisát
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kés topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...