- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Aktív témák
-
guest
veterán
Nah, rossszul írtam, nem párhuzamos, hanem soros.
prohardver vendég
-
guest
veterán
Jaja, kis jack és párhuzamos. Végülis, ha egy ilyet összeraknánk valahogy, már csak egy progi kéne...
prohardver vendég
-
CsAbU
tag
Ha jól nézegetem a kütyüt, vmi pici jackdugó-féleség kéne az egyik végére a kábelnek, a másikra meg gondolom soros csati (remélem nem írtam hülyeséget :) olyanra gondolok,mint a régi egérkábel végén a csatlakozó)
Volare necesse est! http://pg.c2.hu
-
guest
veterán
Hali!
Pont ezt kerestem...
Engem is érdekelne a dolog, voltam boltban, 14e HUF volt a kábel meg a progi. Az bizony tényleg sok... Tuti össze lehetne dobni egy olyan "zsineget", a program meg tán elérhető a neten is valami warez site-on.
Kíváncsi vagyok, külföldön mennyibe kerül ugyanez. Csak minket szivatnak, vagy ott is ennyire hülyének nézik a vásárlókat?
Ha valaki tud valamit a témában, szóljon léci, már ketten vagyunk, akiket érdekel.prohardver vendég
-
CsAbU
tag
Üdv midnenkinek!
Lécci segítsetek: kéne nekem vmi módon hozzájutni az említet eszközhöz+megfelelő szoftverhez. Ha minden igaz, az összes SF típusú cucchoz ugyanolyan kábel kell. Boltban a kábel+progi 12e HUF,amit egy picit sokallok egy kanócér meg egy műanyagkorongér... Szóval ha valahol olcsón beszerezhető ilyen (használt is jó), vagy van valakinek leírása,hogy hogy lehetne egy ilyet öszeeszkábálni,kérem segítsen!
Thx!
CsAbUVolare necesse est! http://pg.c2.hu
Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest