Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Ashes of Creation (MMO)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
Kinek mi a véleménye a így a béta végén?
Nekem tetszik, én megvásárolom, Battlefield rajongóként is.
Pörgős, adja, akcióbomba.Nem mondom azonnal, de tuti beruházok rá.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Telorol vagyok, szoval
bocsi az ekezetek miatt.. Tudni kell,hogy en Battlefield fan vagyok, gyakorlatilag BC2 ota csak ezzel a szeriaval jatszom. Tehat csak ezek vannak aktivan a gepemen. Tudni kell,hogy utalom a CoD jatekokat. Singleplayer-t utoljara a WaW-ban vittem ki, meg a zombi mod ami kiraly volt. Der Riese hmmszep idok! Egy szo mint szaz: UTALOM A CoD-ot! Nekem volt szerencsem kiprobalni penteken, es nem birtam letenni..Nagyon utis jatek! Hangulatos, adrenalin bomba. Elejen nagyon rosszul ment iszonyat, szenvedtem. Aztan szepen lassan kezdtem belejonni, es egyre jobban adta. Tetszik, hogy 2 fo fegyvered lehet egyszerre! Iszonyuan tetszenek a palyak ( mondom BF fankent! Ahol jarmuvek, rombolhatosag van) szinte az egesz! Nekem nagyon bejon, en tuti megveszem. Nem tudtam mi hianyzott mar,de most mar igen
ez az a CoD ami igazan lazba hozott. Koszi aki elolvasta
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest