Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaguny
tag
válasz MikeWazowski #848 üzenetére
Standard van nekem is.
Mikor írtam az előző postot, akkor kiléptem a játékból, azóta velem is meg akarja vetetetni a Vault Editiont. Szóval most, ha akarnám sem tudnám folytatni. -
Phobion
őstag
extrém rövid a kampány
-
vaguny
tag
válasz MikeWazowski #852 üzenetére
Jaja, megjavult
-
laceszgamer
addikt
Hát valahogy ez a kampány egy olyan, hát semmilyen se volt. Ezek az open missionok elsőre jó ötletnek tűntek, de aztán valahogy totál az lett az érzésem, mintha ezeket a küldiket inkább coop küldiknek szánták volna, csak hát kellett valami a kampányba, oké, akkor dobáljuk ezeket bele és pipa.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
shotika
őstag
A kampány streameket nézegetve (és a multi beta alapján), úgy érzem, jól döntöttem, hogy idén kihagyom a szériát. Ezzel a kiegészítő epizóddal és ezzel az árazással valahogy nekem az a gyanúm, hogy a jelenlegi játékos bázist próbálják megfejni, mert nem tudnának elég új vásárlót bevonzani - még akkor se ha kb 10ezer ft lenne.
Mindettől függetlenül biztos ez a rész is jó kis játék lett, de nekem 27 ezer forintért ez most nagyon nagyon kevéske
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Deck
titán
-
Szellem.
nagyúr
Mindenféle fika nélkül írva, ez egy elég fura kampány volt, és ahogy sokan itt említették, ez nem egy különálló játéknak készült, hanem egy DLC csomagnak.
-
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #859 üzenetére
Ez csak a kampány, az MW2 sem volt combosabb a maga 6-7 órájával, de a 2019-es MW sem rémlik, hogy több lett volna. Szóval nagyjából tartva lett, ami eddig.
A minőségen természetesen érződik, hogy ez "ha már új résznek adjuk el..." tartalomként lett hozzácsapva a játékhoz. -
Deck
titán
Áramszünet miatt kezdhetem az egészet elölről. Nem mentett a játék a fejezetek között, hiába írta ki...
PS5
-
laceszgamer
addikt
válasz kill_switch #863 üzenetére
Ezen az érződik, hogy volt tervben kb ugye DLC-ként 5-6 küldivel megtoldják a 2 kampányát. Mondjuk a " normál " küldikből a repülőst meg a " kártyás - tetőre menekülőst ", kb le is lehet számolni, mert mindkettő még 5 perc se.
Aztán mikor megszületett a döntés, hogy akkor mégis adjuk teljes árú új címként, akkor rájöttek, hogy jó ez lehet kevés lesz picit így, sebaj, akkor vegyük elő a Spec Ops " építőkészletet ", azzal gyors lehet összedobni pár pályát, meg dobunk mellé valami minimális átvezetőt és kész is van a küldi.
Jó mondjuk aztán igazából nem hinném, hogy sokan vannak akik a kampány miatt vették meg, de az biztos, hogy ez nagyon olyan semmilyen.... jó tudom történet, meg a végén ami történik.... hát egyik eseményre azt mondtam, hogy na jó, akkor ez most az a bizonyos jelenet lesz " újrakeverve " ami anno annyira emlékezetes volt, a másik meg, hogy na akkor majd megint elő fogják venni, mert most se sikerült elkapni szokás szerint. Pedig kivételesen azt vártam, hogy legalább végre pont lesz téve egy bizonyos szereplő történetére.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Modern Warfare 3 Streaks:
- UAV
- Mosquito Drone
- SAM Turret
- Bomb Drone
- Guardian-SC
- Care Package
- Counter UAV
- Cluster Mine
- Precision Airstrike
- Cruise Missile
- Remote Turret
- Mortar Strike
- SAE
- Juggernaut Recon
- Wheelson-HS
- Overwatch Helo
- VTOL Jet
- Emergency Airdrop
- Carpet Bomb
- Advanced UAV
- Chopper Gunner
- Gunship
- JuggernautLive-Die-Respawn
-
laceszgamer
addikt
Juggernaut Recon remélem kapott egy nerfet, kb az a kategória volt, mint MW2-ben a Juggernaut.
Na meg kérdés akkor MW3-ban milyen lesz a rendes.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kill_switch
senior tag
válasz laceszgamer #869 üzenetére
Az a shotis Jugger volt nem? Simán le lehetett nyomni, nem sok vizet zavart.
-
laceszgamer
addikt
válasz kill_switch #870 üzenetére
Hát én abból a két-három alkalomból amikor láttam azért elég sokat kibírt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Szellem.
nagyúr
Azért én a kampány végén megdöbbentem.
Nem spoilerezem el, de aki végig csinálta, az tudja miről beszélek. -
laceszgamer
addikt
válasz Szellem. #872 üzenetére
Azért akkorát nem szólt mint anno a 2009-es MW2-ben egy bizonyos jelenet. Bár tény, meglepő volt.
Bár igazából amit délután is említettem, hogy na az ami történt valakivel, az már egy másik karakterrel történhetett volna meg, mert azért már tényleg ideje lenne pontot tenni a végére, aztán nem mindig újra és újra elővenni, mert szerintem már koránt sem üt akkorát mint anno az a bizonyos valaki.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Biztos volt valaki aki elszórakozott vele, de a gyakorlatban tényleg nem sok értelme volt, és kb senkinek sem fog hiányozni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz laceszgamer #875 üzenetére
Igen, közel sem ütött akkorát, mint anno annak a valakinek a halála, de ez is meglepő volt. Bár tény, hogy ez a poén egyszer már el lett lőve.
Amúgy szerintem ez a kampány volt eddig a leggyengébb. Az MW2019 jó volt és ahogy haladunk egyre gyengült.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #877 üzenetére
Azért az már önmagában durva, hogy nem arról beszélgetünk itt a topic-ban, milyen jó volt a campaign, hanem, gyakorlatilag a semmiről, mert nincs is a single bármely eseményéről konkrétan felemelően beszélni. És, ez így, tök "rendben van". Erre volt képes az Activision már megint, hogy egy ilyen teljesen jelentéktelen blamával előrukkoljon. Nem tudom megérteni őket, mert egész egyszerűen számomra elképzelhetetlen, hogy a fejlesztés után/közben egy feltételezetten azért a végterméknél legalább, egy komoly meetingen összeülve, mégis mit beszélgethetnek egymással.? Itt van ez a "cs" kategóriás képződmény, ez az akármi, amit kiadunk a játék részeként, campaign gyanánt. Ez megfelelő lesz, beillesztjük, mert muszáj, úgyis viszik. Nem néztek közben tanácstalanul egymásra mégis, egy pillanatra, bambán a tárgyalóban? ..hogy ez vajon mi? Vagy úgyis mindegy? Elmegy, viszik.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
BerserkGuts
őstag
Lehetne már kicsit jobb fejlesztés is amikor rendesen kiírná és nem zsákba macskát árulnának a fegyverekkel
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
senior tag
Sajnálatos? hogy idén nem tudtak megvenni úgy, mint tavaly. Egyből a Vault-ot rendeltem elő, open beta-t toltam, majd a kampányt végig egy Steam Deck-en és nagy élmény volt (úgy, hogy amúgy a 19-vel semmit nem játszottam, illetve nagy cod multis sem vagyok). Hát idén nálam ez elmarad. Csak a kampányért biztos nem adok ki ennyit, a multi meg mi, ugyanaz lesz kb, csak más mapok fegyverek az ennyi. Nem hate-lni akarok, de ez mi a f*sz ? Kíváncsi vagyok, hogy a MWII mikor lesz elhanyagolva.
-
laceszgamer
addikt
válasz nutella1 #878 üzenetére
Sajnos ilyen tekintetben a CoD már rég nem erről szól. Nem is ezért veszik már az emberek, kb a 2009-es MW2 volt ilyen tekintetben a vízválasztó, annak a multis sikere okozta, hogy egyre jobban arra koncentráltak a fejlesztés során illetve az emberek is amiatt várták a következő epizódot.
Szóval ilyen tekintetben nem csoda, hogy nem igen téma már a single része a játéknak, bár igaz a mostani a szokotthoz képest is gyengusz lett.
Reálisan nézve a dolgokat meg, valószínű annyi játszódott le a háttérben, hogy alapból tervben volt egy 50 euro körüli DLC benne a 2009-es multi pályák meg egy 5-6 küldis 3-4 órás mini kampány. Ez még reális is lett volna, de aztán gondoltak egyet, hogy azért jobban mutasson a bevételekben, mégis valahogy csak 70/100 euros áron kéne adni, így hát gyors megoldásként csináltak pár átcimkézett spec ops küldit solo módba, meg a warzone-ba tettek zombikat, és kész is lett a " teljes értékű folytatás ".
Kb tényleg ennyi történhetett.
-
wjbhbdux
veterán
IGN 4/10
/s
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #883 üzenetére
Mondjuk már ki, nem olyan nehéz, hulladék volt, a franchise-hoz nem méltó. Dupla nulla.
-
laceszgamer
addikt
válasz wjbhbdux #882 üzenetére
"Underbaked, rehashed, and cobbled together from multiplayer parts, Modern Warfare 3’s single-player campaign is everything a Call of Duty story mode shouldn’t be."
Beszédes.... sajnos.
-
ricogsm
őstag
Érdemes-e megvenni a játékot ? Ha megvan az MWII?
vault vagy sima?
idén alig játszottamMSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Szellem.
nagyúr
Lesz itt majd még azért felháborodás:
Esport 1 - Minden esport 1 helyen! - Teljes áron adják, közben pedig csak egy DLC a CoD: MW3 -
csibe1
addikt
válasz laceszgamer #867 üzenetére
"Jó mondjuk aztán igazából nem hinném, hogy sokan vannak akik a kampány miatt vették meg
Egy ideje már biztos nem a kampány miatt veszi meg a többség, de van akik igen.
Nekik ez egy elég nagy csalódás lesz ennyi pénzért.
Régebben azért odafigyeltek a single részre is, hogy elég tartalmas legyen.
Most meg már csak a multi a lényeg." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
bager13
aktív tag
válasz Szellem. #888 üzenetére
Aki játszott a beta-val, az láthatta, talasztalhatta, hogy nem ez a rész lesz az, ami forradalmasítja a CoD-ot.
A plusz tartalom ez előzőhöz képest nem sok, régi klasszikus pályák és egy kis varia a játékmeneten, egy újra struktulást zombie mód és egy "szokásos" kampány.
És kB ennyi, a többit viszi tovább.
Hogy ez kinek mennyit ér meg a szubjektív dolog.
De mindenki nagyfiú már, el tudja dönteni, hogy ér e neki ennyit vagy sem.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Szellem.
nagyúr
Én csak betettem a cikket amit olvastam.
Azért annyit had reagáljak, hogy a bétában nem derült ki minden, hogy pontosan mit kap az ember a pénzéért. Ott volt multi, azt szevasz.
Én nem nyilatkozom még a játékról, mert November 10 lesz a tényleges megjelenés. Ez csak a kampány. Én megvettem, mert a régi pályák nosztalgiája megfogott, meg a játékmenet. A többi pedig hamarosan kiderül. Ha átb@sztak, akkor ez van. Majd meglátjuk. -
Szellem.
nagyúr
Tudod, erre azt szoktam mondani, hogy ha egy gyártó bízik a termékében, akkor ad időt és lehetőséget a visszavásárlásra, nyilván normális keretek és időtartam mellett.
Ez olyan mint a garancia. Ha egy cég tuti jó terméket gyárt és bízik benne, akkor sok év a garancia, ha nem akkor rövid.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
-
lowzor
veterán
-
bager13
aktív tag
válasz Szellem. #891 üzenetére
Persze igazad van, ott a csak a multit probálhatod ki.
Csak azok alapán lehet látni, hogy végül összeségében mit is kapunk. Nyilván, hogy milyen minőségű lesz a kampány, azt annyira nem.
Biztos sokan a kampány mód miatt szeretik, veszik a CoD-ot, azt megértem, ha nekik némileg csalódás ez.Engem sajnos, nem sajnos már 10 éve nem köt le a single lövöldözés, ez addig tökéletes, míg nem jön ki a full game.
A beta hozta azt a feelinget, amit vártam.( bár tudom van itt pár kolléga, akik szerint emiatt igénytelen vagyok és elfogadom a középszerűséget, de lelkük rajta )
Én tudom, hogy végső változat meg fogja adni azt az érzést, ami miatt így 40 körül is leülök még kockulni.
Plusz nagyon várom ezt az újragondolt zombie módot is.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
nutella1
őstag
Talán a multi rendben lesz. A retro pályák és a zombi miatt biztosan. Szerintem ez nem is kérdés. Ez a campaign pedig olyan-amilyen. Semmilyen. Erre még a legelvetemültebb rajongók is ugranak, amikor konkrétan ilyen silány minőséggel átverik őket. Itt az történt. De legalább hamar el lehet felejteni. Annyira rossz.
-
bager13
aktív tag
válasz Szellem. #897 üzenetére
Igen van, akinek a single rész is fontos, mint neked is, azokat sajnálom azért, mert nyilván előre nem tudhatták, hogy ilyen lesz.
Nyilván engem, azért nem hat meg, hogy milyen lett, mert ha nem lenne benne kampány, az sem érdekelne.
10-ével indul az igazi dara.nutella1#898:
Számomra a beta után főleg nincs kérdés, hogy a multi olyan lesz, mint amilyet én preferálok. Nekem megéri az árát, mert hihetetlen módon kikapcsol, annyira könnyed. A Zombie móka meg plusz ezen felül egy nagyon várós extrának ígérkezik.Ha tárgyilagos szeretnék lenni, akkor persze annyi történt, beraktak több, mint egy tucat régi mapet, csavartak egyet a játékmeneten és nesztek új CoD.
És megértem, ha ez valakinek nem ér meg ennyit.De nekem meg pont ez jön be, hogy megkapom azt, amit szeretek a CoD-okban "új" pályákkal, kicsit másképpen, rengeteg játékmoddal.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
adrian94
őstag
Sziasztok
Aki beváltott 6 vagy annál több Monsteres kódot, az lehet tud segíteni
Beváltottam 6 kódot. Az 5. és 6. díj (future season content) miért nem jelenik meg alul? A 15 perces dupla xp-ket megadta.Másnál sem jelzi?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest