Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD FX
- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
bager13 #1294 üzenetére
Szerintem meg elég gáz, a fent fejtegetett, eléggé értelmes okfejtés tükrében, hogy ilyen egyáltalán lehetséges. Sem az említett hölgynek, sem az Extraterrestrial-nak az égvilágon semmi köze, sem keresnivalója nincs a Call of Duty világában/világához. Még akkor sem, ha ez csak egy játék. Tartsunk azért egy optimális (igény)szintet.
Acheron: [link]
-
Acheron
őstag
Azért szomorú, hogy egész biztosan akadnak csalók - már, és a multibam is.
Egy fickó láthatatrlanul rohangált egy tonfával az iménti játékban. és amikor felhívták erre a figyelmét, csak azzal riposztozott,. hogy a másik meg kempel. (közben engem is lecsapott, elég nyilvánvlóan "nem volt ott senki") Mikor ráírtam, hogy a kemp és a cheat nem ugyanaz, egy másik okosjóska közölte, hogy a kemp rosszabb.
Szép jövőkép...
Utólag is tudom jelenteni a csalót vagy csak akkor és ott? -
piero86
aktív tag
Azért az vicces hogy a Flash gránát feloldásához azt írja csináljak meg 3 napi challanget, de az egyik az hogy vakítsak vele...
-
+1. Ha már megosztás: én már akkor is boldog lennék, ha ritkábban rakna össze olyan játékossal akik láthatóan sokkal többet játszanak mint én. Én évente csak kb száz-százötven órát játszom, ne kelljen már olyanokkal nyomnom akik ott élik az életüket.
jacis: +1.
Más: Tegnapelőtt hibátlan volt a játék, tegnap viszont jött a lag parádé - nem sikerült rájönnöm, h miért. Próbáltam otthoni és mobilnettel is, de mindkettőn gáz volt. Ma jobb volt a helyzet, meccsenként csak egy-két laggom volt.
-
jacis
nagyúr
Ez az MW3 brutálisan jó lett. Nagyon tetszik.
-
BioNiCMaN
addikt
-
nutella1
őstag
Vigyázzatok, mert itt csak dicsérni lehet. Nincs szubjektív vélemény nyilvánítás, csak azt lehet elmondani, ami tetszik.
-
turho
addikt
Szigorú magánvéleményem, és visszamenőleg is így érzem. Vissza az MW2019-ig, mostani COD korszakomat azzal kezdtem. (Mármint a Multit...singleben megvolt majdnem mind, Multiban megvolt régen a COD2-3). Mint sok középkorú, családos embernek, nekem sem adatik meg, hogy napi 4-8 órát edzzek csak ezzel. Valószínűleg be is sokallnék. Nem úgy, mint korunk (tökmindegy milyen nemzetiségű) titánjai. Akikkel mindig összesorsol a sors szervere, tökéletes digitális killerek, lehet hogy egy féltéglát nem tud felemelni, de szimbiózisban van a csúcs pc-jével, ergo tökéletes katonává vált. Talán már a Covid óta elkezdhettek edzeni keményen. De a Millenium óta látom is, merrefelé mentünk el. Természetesen ehhez Pink Panther, Lady Gaga, Snoop, Groot test és jelmez is kötelező , illetve valami alapvető űrfegyver, ami zselét meg festéket is köp, 110 % Magenta színben. Ezektől olyan hiteles az I., II., III.? világháború is. Szinte megidézi. Feltételezem, a pályák szanaszét graffitizése (szerencsére nem mindenhol) és a rahedli valósághű neon színű fényforrás még sokat emel ezen....na mindegy, az én szememben ez többszörös tragédia. PUBG-t csak videon láttam, az egy olyan jellegű játék, abban simán elfér ez a jelenkori majom bóvli. Fáj némileg, hogy ebbe az irányba ment el. Tényleg ezt a vánnyadt generációt etetik ezzel (tisztelet a kivételnek)...Én, aki heti 2-4-6, nagyritkán esetleg 8 órát tudom "tolni", nem értem azt, hogy ha már a játék egy részét elcseszték a mostani "gyerekek" kedvéért egy ilyen csillámpónilámamajom divat miatt, akkor miért nem lehet beletenni a multiba egy olyan lehetőséget, hogy 1. Köszi, nem kérek Zs generációs fosskineket meg tündérkatonákat, hagyományosan játszanék, hiteles katona jellegű emberkinézetű heteroszerű képvilágban (lehetne egy választómenü), 2. aztán legalább két kategóriában lehetne választani hogy "vérpistikkel" szeretnék játszani akik végigvisítják ezt a disznóvágást, miközben a háttérben szól a Gang-sztár rep egy mono Blútúsz hordón, vagy B menü, átlagos felnőtt emberek csoportjával játszanék inkább, letiltott kutyámmajom skineket. Így jobban érezhetné magát az is, akinek erre pöccen a slicce, meg úgymond "mi" is, idősebb lelkes amatőrök.
(Mondjuk a C verzió szerint a Zs csoport arra élvez, hogy Paukembör jelmezben szétszívassa a nem életvitel-szerűen CODozó szerény középkorú magyar munkásembereket, mert gyengébbet legyőzni húdejó, főleg apa pénzén vett szuperfegyókkal - ez a lehetőség meg ijesztő is pszichoszomatikusan).
Unblock a játék tetszik, tetszene...nálam a fentiek cseszik el az élményt némileg.
Remélem, senki lelkébe nem gázoltam ezzel. (Ha meg mégis, mert pont betaláltam, sorry...)Amúgy valószínűleg soha nem lesz ilyen menü benne, hogy "only normal katonás standard banda" csoportba sorsoljon be. (Azt sem mindig értem, miért nem lehet választani map-et, ha nekem valamelyik szimpatikus, de biztos van rá magyarázat).
(Ui: nem szabadna ezt a célt elérni, hogy elbóvlisodjon végleg ez a játékszéria, saját paródiája legyen....ok, a pénz az úr. A célkorosztály is adott.)
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Xbox-ra ma én is megvettem a játékot, az MWII-be 36napnyi órám volt, így van mihez hasonlítanom
Röviden: nekem rohadtul bejön
, 3 órán keresztül játszottam multit, sima tdm, hát nagyon nosztalgikus volt, és végre élveztem, az MW2-be volt vagy 2 map ami tetszett, az utóbbi hónapokba már nem is nagyon játszottam vele, mert meguntam. Itt végre változatos, nem unom meg 2 kör után. Nagyon jó az eldobható gránát - drón 😅
És akkor ami nem jött be: a grafika sok helyen sokkal csúnyábbnak hat, mint amilyen szépek voltak az MWII pályái, ez megszokható, de pl amit kiemelnék az a rust az gyönyörű lett. A 150HP néha sok, néha kevés, igazából megszokható, ha nem tudnánk hogy felemelték, lehet fel se tűnne. Csak az alap kiosztású fegyverekkel játszottam, bőven jók voltak mindenre. Sniperrel is 10-ből 8x instant kill.
Csak konzolosokkal rakott össze, csalóval nem találkoztam (vagy nem tudok róla).
Ha már régi fav mapok, mekkora poén lenne betenni az mp_toujane pályát 0-24be 😅 Egyébként a wasteland nem volt valamelyik régi második világháborús codba? Valamiért onnan is rémlik.
Nekem bőven megért ennyit, a II-be be se lépek többet
-
iszoke
senior tag
válasz
kill_switch #1276 üzenetére
Amúgy milyen? Utoljára az eredeti MW3-al játszottam, az tetszett. Benne vannak még az auto shotik, AA12 és USAS-12?
-
Phobion
őstag
valami nem kerek, normal módba csak olyan meccsre dobál be, ami már elindult és vesztésre áll
szerintem normál módra sok a 150 hp, hc-ra viszont a 30 nagyon kevés
-
iszoke
senior tag
Steamen pedig eléggé le van húzva a játék több oknál fogva is.
-
lowzor
veterán
Vajon miért nem kaptam meg a Monsteres cuccokat?
Weapon Blueprintet és 15 perces XP tokent kellett volna kapnom, de nem látom őket a játékban.
A Monster és az Activision oldalán is beváltottam a kódokat, és az Activision fiókom is linkelve van a Battle.nethez. -
Linem
senior tag
válasz
kill_switch #1259 üzenetére
Igen, az már nagyon gáz, ha valaki még mindig milsim skint használ..
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Most akarom megvenni PC-re, az oldalon ez van: Call of Duty: Modern Warfare 3 (MAC) Letölthető PC - akciós ár - Konzolvilág (konzolvilag.hu)
Mi az a MAC a nevében? Láma vagyok hozzá, bocsánat.
Üdv Zola
-
Deck
titán
Fasza zombizni... Mikor az egész progressnek rip, mert a szerver úgy gondolja
-
Lifer092
senior tag
Mennyire common a játékban a varázslatos skinek jelenléte? Értem ez alatt a Nicki Minaj, Groot, meg a többi gyönyört. Sokan hozzák, vagy azért a playerek nagyrésze a "milsim" skinekkel megy?
-
Dave567
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest