Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BioNiCMaN
addikt
válasz BerserkGuts #2646 üzenetére
Semmi bajom nincs, csak nem értem a koncepciót, de ez az én problémám, nem én baszom el a játékélményt. Azt hiszem irigyellek.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz BerserkGuts #2642 üzenetére
Várjál, mert nem biztos, hogy jól értem. Azt mondod, hogy azért csalsz, hogy játsz?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #2308 üzenetére
Ha az is DLC lesz, akkor igen.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #1489 üzenetére
Vitatkoznék, a pontokon sajnos általában csak az van aki oda spawnolt.
-
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
Turho for president! Nagyon igazad van, annyit tennék hozzá, hogy nekem elég lenne, ha mondjuk 2 pályát ignorálni lehetne (annyira vicces, amikor 5-6 alkalommal ugyanazt a szart akarja rám erőltetni...).
Kellene ide egy like és egy dislike gomb, de sose lesz.
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Acheron #1055 üzenetére
Véleménye, szerint az egész multi akkor "szab"ódott el, amikor elmentünk az ingyenes BR irányba. Valamiért a BR-t hájpolják a multi meg le van szarva. Amivel csak annyi a bajom, hogy én fizetek nem keveset a multiért és le vagyok kakkantva, mert a BR-rel foglalkoznak...
Amit még nem értek: Az MW19 szerintem teljesen jó volt, komolyan. Amiket azóta kiadtak (szerintem és számomra) kritikán aluli szar, a CV-t kipróbáltam, nem tetszett, VG-t kipróbáltam nem tetszett. MWII-t a (számomra tökéletes) MW19-re alapozva előrendeltem, megbántam, refundoltam. Később megvettem újra, sokkal jobb nem lett, de legalább refundolni nem tudtam már. Mindezt 28k-ért. Na itt engedtem el a COD-ot. Örülök neki, hogy olyan alacsony az ingerküszöböd, hogy mindet megvetted és meg is fogod, még akkor is ha nem tetszik és nem játszol vele egy percet sem. Kb. ez a hozzáállás vezet oda, higy minden évben ugyanazt a szart tolják le a COD-osok torkán.
Az SBMM-mel még esetleg megbarátkoznék, de a multi semmi másról nem szól már csak a Camózásról. Imádom, hogy domiban beáll az ember egy általa lepakolt fal mögé és próbál longokat lőni, mert neki az még 1 év után is kell, közben meg viszik tőle 2 méterre a pontot. Imádom, zseniális. Tudom, szervezzek magam köré csapatot... OK.
Nagyon szívesen visszamennék MW19-re, de valamiért random olyan laggok vannak, hogy játszhatatlan. Direkt?
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #688 üzenetére
A kikapcsolás nálam nem opció, én PC-n tolom, a haverok vegyesen PS, XBox, PC... Mindenki bill-egér.
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #686 üzenetére
A WZ-vel egyetlen bajom van, a fizetős multi fölé helyezik az ingyenes játékot. Tudom, a játékon belüli vásérlásokból dől a lé, de akkor is...
A másik gondom az aim assist. Ahelyett, hogy rákényszerítenék az emberkéket az egér-bill kombóra inkább adnak nekik aim assistot. Mondjuk lehet, hogy inkább a cross-play-t úgy kellenr külön venni, hogy csak ugyanazzal játszókat tegyen egy lobbyba.
A hülyékkel megvsajna nem lehetvmit kezdeni, teljesen vakon vannak egy objekt központú játékmódban. Ezeket mondjuk lehetne úgy szűrni, hogy szavazhatnál róla, hogy azvadott játékos hogyan játszik.
[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #684 üzenetére
Arra, hogy minden évben megpróbálják letolni a torkodon ugyanazt a szart és különösebb ellenállás nélkül megy is nekik.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #680 üzenetére
Kicsit úgy érzem, hogy neked a bab is hús. Természetesen van a másik oldal akinek meg nem lehet egy jó ízűt sz@rni, de ők valószínűleg inkább azok akikre azt mondják, hogy boomer, mert még emlékszik arra amikor még nem erről szólt a multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest