Hirdetés
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk érthető- igen, senkinek nincs már kedve dolgozni kemény órákat évekig aztán $60 az egész pakk, mikor 3 emote-t/2skint, kb 1 délután alatt össze lehet copypastelni és van belőle $15, és ez évente mondjuk azért átfedéssel stb kijön mondjuk $75/userre.
Felőlem csinálhatja a HL3-at AI is, még az is lehet, hogy jobb mint ha emberek készítenék .
-
flexxx2
őstag
és ez a kampány mennyire jó is, kitart vagy 3-4 órát kijátszani, fantázia nincs benne a régi nagyokhoz képest (pl brothers in arms, medal of honor, vagy pl COD 1-2,4)
gyakorlatilag megszünt a tiszta FPS single player (kampány) mód, lusták hozzá, sokkal több munkaóra és jobb pályatervezés kell mint egy multi játékhoz, ergo kevesebb profit lesz,
talán majd a generativ AI csinál egyet a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Azért nem egy világmegváltó dolog a kampány része a játéknak, én sírva játszottam végig, azt is csak azért mert adott egy jó blueprintet Azok az idők elmúltak. Ráadásul mai napig bugosak az utolsó pályák konzolon. Nekik bőven jó az, ha akciósan 8-10 ezerért behúzzátok évekkel később a kampányért.
[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
Én pl. - és talán nem vagyok egyedül ezzel - simán vevő lennék egy olyan COD verzióra, ami kizárólag a kampányt engedi játszani - pl. féláron vagy valamilyen akcióban. Az mégiscsak nonszensz, hogy még a több éves COD-okat se adják el azoknak, akiket egyáltalán nem érdekel a multi része. Úgy látszik, elég a kiadónak így is a bevétel - márpedig teljes áron elvből se fogok megvenni soha egy játékot, aminek a ~80-90%-a nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Egyszer szeretném megélni, hogy egy ilyen ingyenes hétvégén a kampányt is lehessen nyomni.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest