Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrace77
tag
Az első DLC január 27-én érkezik Xboxra.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz wwenigma #2796 üzenetére
múltkor az egyik csapattársunk hova vitte a labdát,mi.
(#2795) swagger55: ha velünk játszol,ilyen gondod nem lehet. persze nem HC
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
DokiBaxxi
őstag
válasz wwenigma #2796 üzenetére
Komolyan ilyen fogyatékosok játszanak mindenhol?
HC KC-ban is ált. az a csapat nyer általában, amelyikben vagyok, mert én legalább szedem a ruhadt bilétákat. Ha vesztünk is, nálam ott a pozitív stat, meg a csomó összeszedett biléta, többi csapattársamnál meg 0 pont
Meg, ha nyerünk beírják, hogy easy, de közben semmit ne mcsináltak, csak campeltek, én szedtem össze mindent"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DokiBaxxi #2795 üzenetére
Engem lecseszett egy csapattarsam hogy miert a labdat viszem pontokert es miert nem gyilkolaszok inkabb...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DokiBaxxi
őstag
Az Uplinket miért csak fogyatékos, agyhalott, 2 éves nyomorékok játszák? Legalábbis az én csapatom mindig olyan. Persze az ellenfél folyamatosan vérprofi/noob lézeres Nem lehet egy jót játszani.
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #2792 üzenetére
Nem én és nem ebben a részben,valamelyik korábbi,talán a BO1 volt,ahol tényleg csak a 2 féle ruha volt HC-n,lehet,hogy aztán patchelték is...és nem is az,hogy egy ember,hanem az elején helyezkedéskor mindenki lőtt mindenre,ami mozdult
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
válasz xrace77 #2790 üzenetére
Namármost a szar gépem miatt én HC-zok...ha valaki a laggban puskacsővégre kerül,szopjon már Értem
Ja HC-ben annyi könnyítés van,hogy a csappattársat kijelezze névvel,stb,csak az ellen ismeretlen.
Volt olyan rész,amikor még nem volt camo,hogy ez se volt.Gondolj bele,hogy zajlott egy DOM...20 kill az elején és legalább 10 sorry Vagyis ott is látni a barátot,és egyébként a baráti cuccokat is.
Annó majd agyf@szt kaptam,hogy lerakom a sentry-t,megyek védeni,erre az utánam jövő barom szétkéseli,mert semminek nem volt jele Itt a baráti megjelenik névvel/jellel,ha rá nézel...a hülyék ellen persze semmi se véd,sokat foglalok dom-on,a harmada halálom az,hogy a mögöttem jövő seggfejnek a csapatból viszket a keze a ravaszon[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Én azt vettem észre.hogy mintha a ruhák se működnének,csak a menüben.Lehetséges ez?Legalábbis se az ellent,se saját magamat nem abban a szerkóban látom meghalni,mint ami viselve van,a mapon is sokszor egyenszerkóban jönnek az emberek.Lehet ez a gyenge gép miatt,vagy általánosságban is csak menüben nézegetésre jó az egész?
Pesze nem mintha kinézetfan lennék,de ha tényleg nem látszik,szórom kifelé az elite cuccosokat is...inkább fegyóm legyen sokféle,azt mégis én használom.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Mi előnyt hoz a klánosdi, és egyedül is lehet valamit ebből profitálni? Ha nem, klánt keresek, mégha fun is...
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok
Egyszerre csak egy klánban lehetek tag?Üdv.: mgm81
-
Nospa
tag
sziasztok
Az egér érzékenységet hol kell átállítani a cfg-ben?Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
Arcképgyáros
válasz freestailo #2777 üzenetére
K*rva piros exo-t meg adhatná.
-
Casanova*
veterán
válasz freestailo #2779 üzenetére
jaja! szerintem így a legjobb. elsődleges fegyók az smg KF5, ASM1, SN6. ezek közelre,középtávolra vannak. grip, rapidfire, hangtompityu vagy advanced rifling kiegekkel. távolra másodlagos fegyó AK-12. mikor nincs nagy tár akkor feeder,ami alapból nagy táras. erre csak gripet rakok. mikor van nagy tár,akkor elite rip AK-12, erre pedig csak nagy tárat rakok. és mindig gyorskéz perket használok overkillre. nagyon gyorsan cserél fegyót. harcközben nem tárazok,fegyót cserélek gyorsan.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz freestailo #2777 üzenetére
extended maps nagy tár kieggel (33 -as tár) máris jó. távol nagyon adja.
AK -12 Bleeder [Professional] (Damage +2, Fire Rate -2)
KF5 Breakneck [Elite] (Fire Rate +3, Accuracy -1; can't use rapid fire, extended mags, dual mags, stock, or quickdraw grip)
KF5 Genuine [Professional] (Accuracy +1, Damage +1, Range -1, no optical attachments)
ASM1 Strider [Elite] (Range +2, Damage +1, Accuracy -3)
ezek még nincsenek meg nekem,de nagyon kellenek már.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Lalaland
tag
De felb.szott ez a mocsok játék. Csak a single-t tolom, de olyanokat laggol, hogy élvezhetetlen. Szét swappolja a vinyót, megeszi a ramot, pedig elég őskövület a game ..Nem beszélve a rohadt sok videoról, fele játék az! Emiatt biztos nem veszek ssdt.
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Casanova*
veterán
8325 pont
-
Casanova*
veterán
válasz birorichard #2766 üzenetére
menj classic módra. ott nem nagyon vannak lézeresek, ott nem sok esélyük van nekik.
(#2767) wwenigma: milyen jót classic tdmeztünk. jó kis (idegbeteg) kép.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Casanova* #2765 üzenetére
Sajnos a 19" -> 22" váltást csak DVI-ről DSUB-ra cserével tudtam megoldani, el se merem kepzelni mi lenne itt 100Hz-zel.
Talaltam uj kisképet. Olyan mint én amikor az ideg b*sz.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
birorichard
őstag
Játszottam vele valamelyik nap 2-3 órát, szerintem most megint nem lesz hozzá kedvem egy hónapig. Mi ez a sok lézeres b*zi? Nem lehet tőlük játszani egy normálisat sem...
-
Casanova*
veterán
szerintem a legjobb játékmód a classic tdm. itt nincsenek lézeresek,ha van is egy,nem sok esélye van. itt nem jó lézerrel darálni...
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz boogie84 #2757 üzenetére
ja meg ide a 60hz monitorok lassúak,elmosódik a kép,annyira gyors a játék. néha beszédülök,megfájdul a szemem... erre a játékra erősen ajánlott a 100hz gamer monitor. Wansh és kempmatyi kollégánk megmondták...
-
SipiBcs
őstag
válasz boogie84 #2757 üzenetére
Jahjah... tegnap visszamentem CoD4-re picit bohóckodni... mintha lassított felvétellel játszottam volna. Miután picit más a mozgás, így az első 2 TDM körben hoztam az 1-1-et, de utána pár körben lazán lőttem a 4-1-et Vicces volt
Belekóstoltam a lézernoobok világába pár körön át. Normál KC-n 25-4, 30-12 meg ilyesmiket lőttem, el is lettem küldve a picsába! Aki a napokban játszott velem tudja, hogy nem nagyon megy nekem az AW, így ez a laser-izé nagyon-nagyon noob cucc!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
boogie84
veterán
válasz DokiBaxxi #2753 üzenetére
Egyébként ennél a játéknál látszik a legjobban, hogy a régi motor ide már tényleg régi. Egyszerűen a játékmenet túl gyors a motornak!
Erre gondoltam en is mikor eloszor jatszottam. Olyan gyors a jatekmenet h fel kellett ill fel kell gyorsulni hozza. Lehet h a kovi mar nem erre a motorra epul?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Casanova*
veterán
akinek most elege van a lézeresekből,esetleg a sok ugrálásból,az menjen classic módra. sokkal lassabb,persze olyan mint a többi cod. itt most nagyon jót tdmeztem,meg sd-éztem. egy lézeressel találkoztam,nem sok esélye volt,mivel nem tudott ugrálni, a nagy lézerrel meg nagyon lomha.
secret: megnézzük a classic sd-t?
(#2754) killer095: na zsír
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
DokiBaxxi
őstag
válasz BandiHUN #2749 üzenetére
Hát ez lassú vs. gyors ugribugri nálam felemás. Van, hogy folyamat lelőnek, ha rusholok, de van, hogy hacker statokat hozok egész nap, mert úgy adja, ahogy kell. Egyébként ennél a játéknál látszik a legjobban, hogy a régi motor ide már tényleg régi. Egyszerűen a játékmenet túl gyors a motornak! Látszik, hogy sokszor a játék azt sem tudja, mit kezdjen magával, a hitboxok össze-vissza vannak. Többször volt már killcamban, hogy a csávót el se találtam, de beadta killnek. Legjobban ez egyébként a One Shot játékmódban látszik.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Lacek89 #2750 üzenetére
Akinek csak a frag vadászat a lényeg, az nem is értheti a mondandómat. Elsősorban a játékélményre gondoltam....
Egyébként nem fogom beírni sehova, ez most csak úgy jött... A CS az megint más, azt is játszottam sokat, még a régiekkel, úgyhogy nekem az sem új, de már az is unalmas nekem...LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
BandiHUN
veterán
válasz DokiBaxxi #2745 üzenetére
Ebben is van valami.Én már azon se csodálkoznék.Annyira lement az ára a hackeknek,és annyira nem csinálnak semmit ellene,csak a tényleg pofátlanoknál,hogy én komolyan elgondolkodom,külföldön minden 3.ember fix WH-val nyomja és kész.Havi pár dollár,de te lövöd akit akarsz,ha nem vagy tényleg segghülye,akkor nem szorulsz a falon át lekövetésre se és kész is.
Igazából egy ideje úgy fogalmaznám meg a soft csalás esetét,hogy egész egyszerűen nem értem,hogy én ha pöcsrehúzok mindenkit,akihez el tudok jutni,és akkoris feleannyi killem van,mert keresni kell az ellent,akkor mi lehet a titka a rám duplázónak?Más nem lehet.Én is ismerem a mapot,én is tudom a spawnhelyet,és mégis vannak,akik odaérnek hamarabb és kész. Mintha konkrétan tudnák is sokan,hol is van tényleg ellenfél.Nem csalnak,csak ennyit...
Én a legtöbb youtuneosról is mintha simán ezt látnám.NEM vitatom,hogy jól lő,jól mozog.Nem vitatom,hogy nem ismer kulcshelyeket.DE azt igen,hogy tudja,épp melyik ilyenen van az ellen...
És ugye a YT pénz is elég sok gémet posztoló embernek,egy hack meg 10 dodó a jobbakból is.Simán elhiszem,hogy külföldön a rendszeresen játszó emberek jó részének alaptartozék a WH a DLC mellett.Úgyse szűrik ki.Aki meg tényleg jó,annál fel se tűnik,hogy jókor van jó helyen.
A másik részéhez hozzátartozik,ugye,hogy innen alaphangon minuszosan indulunk.Marha ritka egy magyar host.Ha németek vannak többségben,már alaphangon nyit az ember 60ms+lagkomppal,egyszerűen nekünk ennyivel rosszabb...
És ne feledjük,hogy a lagkomp hogy működik?Megsaccolja,mit akarsz.Papíron már kint vagy a fedezékből x ideje,mire ténylegesen kiérsz,csak nem látod,és persze a killcamban már csak a kegyelemdöfés marad.A játék eldönti helyetted,hogy úgyis arra mentél volna,és téged látnak és lelőnek szépen "megjósolva". Mintha a hitreged előtted futna mindig 3 méterrel,mikor merre mozdulsz el,annál inkább előrébb,minél gyorsabb vagy.
Emiatt vicc,hogy az ember sokkal jobban célt ér a lassú haladással,mint a futással,mert akkor tényleg van időd látni az ellenfelet.NEM lehet nagy pinggel ugrabugrálni,pedig az következne logikusan.
Pont most futkostam smg-s lightweight profillal,hát SOKKAL jobban kiszedtek,mint mikor simán sétálok. Megfordult a cod4,ahol elé kellett lőni a pingesnek.Most kilök a játék kompenzáció gyanánt,hisz te még biztos futnál arra,amerre mész pl.100ms-t...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #2743 üzenetére
A lézeres részét én se értettem soha, ha valaki engem nyír ki vele, az jóformán egy pillanat alatt megöl, ha én próbálok valakit, akkor közvetlen közelről is beletelik mire megöl valakit.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
BandiHUN
veterán
válasz DokiBaxxi #2739 üzenetére
Szerintem karácsonyra kijött valami okosság.Tényleg,hétfő-kedden úgy toltam a gémbe 8 órát,hogy a legkevésbé se gondoltam semmire.Most meg mi van?A spawnon lelőnek 3 méter után,be vagyok védve és nem használok exo-t,hangtompító,de úgy rám fordulnak,hogy esélytelen vagyok(emiattis tolom bulldoggal mostanság,ólálkodni kell,de aki szembejön,megszívja,mert hosszútávon úgy szednek ki cloakolva,mint aki neonzöldben látszik),a lézerrel úgy lőnek,hogy megpöccintik az egeret,én meg 3mp-ig sütöm az ipsét 5méterről úgy,hogy egyikünk se mozog...
Emiattis nem értem ezt a lézeresdit,nekem totál használhatatlan.Golyós fegyverrel,SMG-vel feleannyi idő alatt megölöm azt is aki áll...a többit lehet fogni az én bénaságomra
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #2738 üzenetére
Én Hardpointot és Dominationt szoktam nagyrészt tolni. Előbbiben ugye alapesetben nem sok babér terem annak aki végig akarja a meccset ülni egy helyen meg mellé még elég jól díjazza ha valakia pontra hajt. Domination sem rossz iylen téren, csak kicsit most elszúrták, mert kb. minden második meccs arra megy, hogy valaki összekap egy Warbirdet aztán folyamatosan hívja a többit.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
daveoff
veterán
válasz BandiHUN #2738 üzenetére
Igen, szerintem is ez a legszarabb az egészben. BF-ben adott esetben akár kill nélkül is lehetsz első egy körben, mert annyi úton-módon tudsz pontot gyűjteni, hogy hihetetlen. Itt CoD-ban meg tényleg csak az eszetlen gyilkolással tudsz érvényesülni, szerintem ez már kicsit uncsi. Ég és föld a két játék, ezért nincs is sok értelme összehasonlítani. Lehet mondani, hogy a CoD erről szól, de szerintem ezen már túl kellene lépnie a sorozatnak....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
DokiBaxxi
őstag
Mi a retkes f*szom történt a játékkal úgy őszintén?!
Minden teljesen jó volt, egészen kb. karácsonyig. Azóta, akármikor próbálok, akármilyen játékmódot játszani, egyszerűen alig talál játékot, full nyomorék lézeresekkel rak össze, a ping mutató nem a valós értéket mutatja, össze-vissza laggolok, az enemyt folyamat módon mögém spawnoltatja, azért küzdök, hogy a KD-m meglegyen 1. Szánalmas. Karácsony előtt meg hoztam 2-3-4-5-ös KD-kat. Nem tudom mi történt, de most érte el a játszhatatlan szintet nálam.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Casanova* #2736 üzenetére
Ha épp ráérek,én megyek szívesen...persze a tippek jól jönnek,de írtál is most is újat ezzel a passz/dobással,én eddig smg-s szerkóval belevetődést nyomtam,mert a dobás piszokul nem ment,nyilván a vacak gépem miatt,mert ugye a pontnál azért jellemzően abálnák az embert,és rendszeresen félremegy a laggolás miatt...
Na jó persze,amikor a sok tdm-es marha és a kemperek mellett eljut az ember a pontig...Az a rossz,hogy az ember ha úgy tolja,ahogy kell,pubon simán csak mínuszosan tudja megtenni,hiába nyer a csapat...és persze a topban vigyorognak a 3-as KD-sok több ponttal,ezért nem erőltettem a dolgot,minek küszködjek,ha még csak nem is haladok,és semmi respect?
Volt valami cod-rész,ahol értelmesebben lőtték be az objektíva és kill-pontokat annó,ide is az kéne.Ott emlékszem,voltam top 1 kill nélkül is...itt meg maximum kiröhögik az embert,mit pedálozik ez a marha.De ez a többiben is eléggé igaz,hogy cloakolni és kempelni sajna kifizetődőbb..
SR-ben is úgy indul a csapat,hogy kínomban viszem a bombát,mert otthagyja mindenki a p...ba,szopjon aki akar,megy minenki a bevált kemphelyre.Fasorba sincs az élmény a jó kis cod4-es drukkolós SD körökhöz képest,megint kéne vissza,hogy a sima kill érjen bagót.Bombahordozó,bombadefuseoló kill?NA az OK,érjen sokat+plantolni,defuseolni és ennyi.Support assist pontokat szintén felspanolni,mert akkor már a csapatért tettél valamit.Nem flame-dolog,de pl.a BF-ben simán bevállaltam reconnal a drónnal a felderítősdit a csapat kedvéért,mert 1.anyáztak minket,hogy WH-sok,közben csak tudtam,merre kell az ellent keresni és felfedni a drónnal,2.nyertünk,és top 1 pontom lett ezzel.Itt valahogy nem érzem ezt a fajtát.OK,az UAV-ra lehet 100pontért kieget tenni,ami ha jól emlékszem,10 pont helyett 50-re teszi az assist pontokat,ami jó,de ennyi.
-
törölt tag
válasz Casanova* #2729 üzenetére
Uplink = UT2k4 Bombing Run
Ennyire sokan játszanák? Próbálgattam egy-két játékmódot, de már most halott az egész. Moshpit-en van talán váltakozó mod, azon próbálgatok ezt-azt. Na majd később rálesek! Ranked-on belefutottam egy-két ilyen meccsbe, szegény csapattársaim nem is értették a játékmódot
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz daveoff #2730 üzenetére
Nem mintha a mai csúcscímekben(PC-re) lenne bármi lenyűgöző, önismétlés az akad bármelyikben, évről-évre bőven. Ettől függetlenül jöhetne már egy olyan COD amely körül nem csak a felhajtás nagy, esetleg foglalkoznak is vele.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
törölt tag
Egyébként szerintetek a jövő évi COD milyen témájú lesz? daveoff: Kérdésemre válaszolva szerintem is jövőre 90%-hogy II- Világháborus COD fog kijönni. A 2008-as World at War óta pihenni tették ezt a témát. Szerintem most újra előveszik...Amúgy jövőre ki a soros a COD-al treyarch???
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz glspeter1 #2726 üzenetére
Persze, hogy nincs gond az AW multijával, viszont a CoD sorozatnak van baja rendesen. Ti nem unjátok még ugyanazt mindig? Én is eljátszok vele, nem mondom, hogy nem, de 3-4-5 kör aztán ennyi volt.....unalmas, esztelen lövölde. Értelmetlen, tényleg csak a stat huszároknak való, mivel más célt nem találsz a játékban. Lehet, hogy a korral jár, de nekem ennél több kell, régebben még bejött, most már nem. A BF az már egy következő szint, szerintem a jelenleg elérhető legkomolyabb szint az fps shooterek között. Sokoldalú, összetett, és ha csapatban játszol "normális" emberekkel(esetleg klánban), akkor nagyon komoly játékélményt biztosít, mellette megkapod azt is, amit a CoD ad. És akkor erre jön a grafika, a hangok, a helyszínek, a fegyverek, a mozgás, és sorolhatnám....
Nekem a CoD arra jó, hogy néha egy kicsit bemelegítsem az aimom vele, ennyi...
Kíváncsi vagyok mikor lép előre a sorozat valamilyen irányban, mert egy ideje semmi igazi változás nem történt semmilyen téren. Szerintem lassan előveszik a WW2 újra lapot is....mondjuk ennek örülnék..Elnézést az OFF-ért mindenkitől....
-
Casanova*
veterán
az összes cod nagyon jó. én vagyok az igazi cod fan
(#2724) dunc: mi a steam profilod? szoktál uplinkezni?
(#2725) killer095: bo1-et még rengetegen játsszák,nem halt ki. . imádom ezt a gémet.
SRÁCOK! uplinket játsszátok! imádni fogjátok. egér jobb gombbal lehet eldobni a labdát. lehet passzolni a társadnak. és knife gombbal lehet ütni (ölni) labdával. tiszta rögbis játék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én meg MW3 óta szeretem a sorozatot. Egyedül a Ghosts nem tetszett, de szerintem az is csak inkább a sok lagg miatt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz killer095 #2717 üzenetére
Hallod, én mindent elhiszek.
-
killer095
őstag
válasz wwenigma #2702 üzenetére
Hidd el nekem hogy a sok pro nem használ macrot.
Olyan macro amit nobody mutogat használhatatlan mert ha belemozdulsz már nem oda lő,jobban szór mintha te kontrollálnád.
És tapasztalatból mondom hogyha elég időt fektetsz a recoil betanulásába kb teleszel a pusztító.
1hónap gyakorlás után kb állandóan 30+% volt a acc. m16-al
Ami tényleges norecoilt add az hack, nem macro kettő nem ugyan az.ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz daveoff #2714 üzenetére
Elnézést, hogy közbeszólok, de ez a "megszakadt valami" az MW3 óta, azóta is bőven tart, a sok "dícséret" maximum azért illetheti csak meg a játékot mert gyengébb gépeken is képes: oszt elfut, másért nem.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
daveoff
veterán
válasz wwenigma #2711 üzenetére
Egyetlen közös van a két játékban, nagyrészt a játékosok hozzálása öli meg a jó játékot. Ezen kívül köze nincs egymáshoz a két játéknak, úgyhogy felesleges is ezen vitázni. Én a CoD első része óta játszok vele multiban(mindegyik rész megvan eredetiben), cod2, mw1, mw2, bo1-el rengeteget játszottam, de egy idő után ráuntam. Mw3 körül megszakadt valami, és jött a bf3, aztán a 4. A játéjélményt össze sem lehet hasonlítani, a látványról, és az optimalizáltságról ne is beszéljünk. Most megvettem az AW-t is, mert cod-hoz képest elég jól sikerült(leszámítva ezt az ugra-bugrálós balfaszkodást), és néha jó kicsit ez az eszetlen nosztalgiázás.
[ Szerkesztve ]
-
mgm81
aktív tag
És az szerintetek miért van hogy a Ghost és az AW. szépen megy, de ami attól lefelé van az laggol. Mert kevés az fps.Olyan 3-6 között az fps.(cod4, 5, 7.)
Egy hete raktam újra a gépet (noti) és azóta csinálja ezt.[ Szerkesztve ]
Üdv.: mgm81
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz daveoff #2710 üzenetére
Sok a HA. És még egy. HA szar a netcode akkor lagol a hitbox es cseszheted.
COD-ban van recoil, legalabbis több mint amit a macros PRO-k tapasztalnak.... Az meg hogy mennyi cheater van BF-ben... a macro miatt a fele BF3 bannolhato lenne, a többi meg... khmm, sok a pro...
BF4 meg egy vicc, eleg rohanni es random halal. Ennel nagyobb mar csak a következo lesz a rendoros bankrablos BF.[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz wwenigma #2709 üzenetére
Mire gondolsz? BF-ben egyesek makróznak, CoD-ban meg nincs recoil, most akkor? Arról meg ne is beszéljünk, hogy CoD-ban sokkal több a csíter, szerintem. A BF netcode-al kapcsolatban meg annyit, ha normális neted van, és normális géped, és nem mész 30-40ping feletti szerverre, akkor hibátlan. A másik meg, hogy a netcode, és a hitbox nem egy, és ugyanaz!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz daveoff #2706 üzenetére
Ja hogy akkor semmi baj ezzel, a lényegi részre ne is térjünk ki, MINEK...
-
-
BandiHUN
veterán
válasz Casanova* #2705 üzenetére
Én a gyengus gépemre inkább nem rakok még egy +progit...ami nem is biztos,hogy ugyanolyan,ráadásul elvesz a prociból nyilván maga is,5mp átállítani,és nem kell hozzá semmi,szerintem ennyi kibírható.
-
daveoff
veterán
-
BandiHUN
veterán
Elvileg simán tudnod kell állítani,rámész a játékra,jobb kattintás,prioritás módosítása,magas(ne tedd valósra),leokézod a megjelenő figyelmeztetést.Steam.exe ugyanez,csak azt lepakolhatod a legalacsonyabbra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz daveoff #2699 üzenetére
At lehet faradni battlefield topikba es akkor megkerdezni mi a velemenyuk a macrozásról. Persze hogy tudnak lőni es azt mondjak nincs is ezzel baj.... [link] Legalabb masfel percet nezzetek meg ebbol onnan ahonnan linkeltem. Esetleg az elejétől. Nem detektálható, nem bannolnak érte. És akkor csodalkozunk hogy sok a PRO.
-secret-: Ja, nagyon reality show a BF. Foleg a 4-nek a netcode-ja. meg egyeb aprosagok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest