Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Kéne 1 kis help, ugyanis elakadtam a MW2 telepítésében. Felpakoltam a Steamet, ahogy kell, de mikor elkezdtem telepíteni a MW2-t, akkor jöttem rá, hogy nincs telepítési cél választási lehetőségem, hanem a steam mappába pakolja a játékot. Ezért megszakítottam a telepítést és újraraktam a Steamet egy másik partícióra. Azóta hiába próbálom felrakni a játékot, mindig az írja, hogy 0MB szabad hely van a gépen, és nem enged telepíteni.
Ez csak azért vicces, mert minden partíción van legalább 3 giga szabad hely, és a HL2-t simán elkezdi telepíteni. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest