Hirdetés
- Last Epoch
- PlayStation 4
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- Gran Turismo
- Alkoholista nevelde
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
Malachi #7313 üzenetére
Detto.
Ma kicsit CTF-eztem, hát volt olyan, hogy az egyik csapat nem is ment a zászlóért, csak lőtt ránk mindenhonnan. Nagy nehezen csináltak egy pontot, aztán kibekkelték lesből újra a maradék időt. Pont alig jön. Szinte a challenge-teljesítéssel keresek most már jól.
Mondjuk mindig random emberekkel, kommunikáció nélkül nehéz csapatmunkázni. -
Proky
senior tag
válasz
Malachi #6586 üzenetére
Én pont azt mondom teljesen mindegy milyen prestige-ben vagy mert full értelmetlen hogy 1-2-3-4-....10. Lvl 70-et AK miatt mondtam spec. Egyébként azért nem mindegy számomra hányas szinten vagyok mert klán szinten toljuk a játékot esténként, és CTF-ben pld "futós" vagyok, én (is) rohangálok a zászlóért, így marathon, könnyű súly, ninja perk nálam alap kell hogy legyen valami sec. pisztollyal, a legtöbbször dupla G18-al. Újra elkezdem a nyomi pres-t. erre nem tudok classt csinálni, ugrottak a perkek, fegyverek stb stb... Sima pubon nem érdekel, élvezet gyengébb cuccokkal nyomni le őket, viszont szervezettebb formában CTF szánalmas.
-
frame>24
addikt
válasz
Malachi #6175 üzenetére
Sajnos igaz:
azóta próbáltam mindkettőt; az AC130 105mm-es ágyúja lassan tölt, a 40mm Bofors cannon tölténytárát mintha csökkentették volna (nemtom, mé') és a látóterét is, a Vulcan gépágyú meg már nagyon pici terepet lát be, váltogatni kell őket, de így elég nehézkes.
Ha ugyanaddig tartana, mint a chopper, tán akkor sem lenne annyira hatékony. -
LamaCube
addikt
válasz
Malachi #5762 üzenetére
1.Nem tudom neked ki írt.
2.Én arra reagáltam,hogy lehetett tudni megjelenés előtt.Nem arra,hogy az a hülye aki megvette.
Tehát a gyengébbek kedvéért nem azért hülye ,mert megvette.Tájékozódott volna és nem vette volna meg ,mert azt hitte több profillal is lehet vele játszani.Mint írta ezért volt hülye én csak igazat adtam neki.
Amúgy totál nem érdekel ,hogy te mit unsz ez a te magánügyed.
Olvass előzményt vagy értelmezd ki mit ír. -
LamaCube
addikt
válasz
Malachi #3927 üzenetére
"de az, hogy szorítani kelljen érte, hogy összejöjjön egy jó csapat jó pingekkel, hát na. érdekes új izgalmakat hoz a játékélménybe. "
ja ,hogy ez okoz örömötbocsi
Nem örömködök ezen,de amikor ezeket írtam ,akkor meg az volt egyesek baja,hogy miért fikázzák/ fikázom.Kiszűri a törtet a csalókat stb. Hát eddig 1 kalap....szűrt ki csak a multizokkal cseszett ki és ezt nem a törttel játszók okozzák 100%-ig.
Tőlem ne várj segítséget ,hogy tudj normálisan játszani multiban.Más témát 100 hsz óta csak ez asírás-rívás megy,hogy ilyen szar a ping így dob ki stb.Amúgy,ha olvastad a kommentet AxelPronak adtam egy tanácsot úgyhogy a mai jó tettemet leróttam!!!
-
Polllen
nagyúr
válasz
Malachi #3703 üzenetére
Én eddig elég szerencsés voltam, talán a két kezemen még meg tudom számolni, mennyi gond volt a p2p multizással.
Bár hosszú távon sztem saját magát mérgezi a rendszer...egy szeróra azért fel megy 1 v 2 ember, jönnek a többiek is idővel, jó kis gyűjtőhely...itt viszont nincs ilyen, hamarabb fog bedögleni, mintha lenne külön szerver...
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Malachi #3696 üzenetére
Ehh.. nem az mw2-höz hanem a pinghez adott helyek szervereihez képest...
amennyi itt a pingem a budapesti szerverhez képest annyi cod4-ben is magyar szervereken szóval... ha nem bánod megcáfolnám az állítást. de nem az a lényeg most hogy kinek van igaza hanem az hogy cod4-ben 120-as pingem szokott lenni
Mw2-ben mire számítsak? Itt könyebb lesz az ÉN dolgom a 100-as IWnetes pingek miatt vagy ez nem azt jelenti hogy az az átlag hanem hoogy mindenkinek majdnem ennyivel nagyobb a pingje és csak roszabb lessz a helyzetem mint cod4-ben? -
SipiBcs
őstag
válasz
Malachi #3538 üzenetére
Én kérek elnézést előre is.... nem kötözködöm!
Nem ismerem az életkorodat..... tudod nekem már van egy 12 éves fiam... szerencsére jólelkű a srác, jó tanuló... élsportoló... pont ezen töprengtem, miközben megkért, hogy rakjam fel az ő gépére is a játékot, hogy megtegyem e. Imádja az FPS-t a srác, az összes hasonszőrű játékot végigtolta single-ben az elmúlt kb 1 évben. De most ezen a vérfüldőn elgondolkoztam, hogy kell e neki serdülőkorára... Ahogy a cikk vége felé lehet is olvasni: nem véletlen hazánkban sem a +18 karika!!
Amennyiben hagyom, hogy játszon, csak abban reménykedem, hogy a neveltetése miatt a lelkivilága nem fog megváltozni egy ilyen jellegű játék hatására!
-
priti
addikt
válasz
Malachi #2086 üzenetére
hát de vazz ekkorát szívni, soha többet nem veszek meg eredetiben semmit, végre elszánom magam hogy na akkor rendben, legyen, megveszem, úgyis csak ezzel játszom szinte, az ötödik résszel minden patch után szívás volt a crack, más egyszerűen nem tud lekötni, csak a cod multi, legyen, megveszem, erre megkapom ezt, ennek az égvilágon semmi köze sincs a COD-hoz ez egy huszadrangú lődözős szar, COD4 adta élmény után egyszerűen élvezhetetlen, ez nem olyan hogy majd megszokom, ez egy szar, és ezért adtam 10k-t, Istenem, de hogy hogy nem háborogtak itt tizedike előtt százezren azon hogy nem lehet hajolni, hogy a francba nem jutott el ez a hír hozzám én nem értem. Nekem nem egy sörre van szükségem, hanem egy üveg chivas regal-ra vazz áááh, én vagyok a semmieszű, előrendelek, Istenem , ezt a cumit pfff
-
flurider
aktív tag
válasz
Malachi #1405 üzenetére
Ja tényleg, hogy a rákba foglal annyit..?
A local settingsbol torold a temp és a temporary internet files mappa tartalmát, meg a kukát, mer pl a csajom olyan törlő, hogy soha nem shiftdelel, csak kukába rak (bár ez nemis olyan nagy gáz az adatvesztés miatt
)
(Nade miért ne lehetne telepíteni bárhova?)
A legjobb amikor D:\program files(x86) ba telepítik ahah -
dokee78
félisten
-
Sareth
senior tag
válasz
Malachi #1150 üzenetére
Én sem, már meg is rendeltem. Szerintem sok más játék mellett ez is megérdemel legalább ennyit.
Jaka - nem tudhatod! No meg feltételezzük már a legjobbat róla mégiscsak PH-s nem egy senkiházi jöttment
Én azért örülök hogy megvette. Ha mindenki így gondolkodna nem lenen itt semmi gond. -
-
priti
addikt
Szerintem név szerint abc sorrendben nyomja a mail server aztán kész. Én egykor végzek aznap Ferencieken, szóval a sok iskolás pont be fog csődülni, mire odaérek, majd ödacsörgök előtte sokan vannak e, ha igen lehet érte se megyek csak később, másnap vagy nemtom, de annyira nem bizsereg a nunim, hogy ott dekkoljak órákat az tuti, csak a pénz miatt nyomtam rá az előrendelésre, persze valszeg marketing az egész, és később is 10k lesz, csak ott volt bennem, hogy mi van ha nem és karácsony előtt tényleg felmegy az ára, de végülis az tényleg tökmindegy hogy melyik nap a héten, hétközben úgy sincs sok időm foglalkozni vele.
(#865) Kecuhun
ilyen GLS-ses futár se lennék, az se fogja tudni mér szív akkorát kedden
az összes töke tele lesz szerintem nap végére annyi címe lesz.
-
priti
addikt
énis
, pedig hétfőn rendeltem, szóval szerintem mindenki kapott a CD Galaxisból, aztán odamész és jó nem lesz egy darab se délutánra, a sok kocka le se fekszik
Az első COD amit megveszek, minden reményem az új multi, amint meglátok egy csítert adom is el, arra jó a tört is, hogy idegeljenek a bénák, gyávák, ovisok, régebben jó volt, mert legalább éjjel tudtam játszani, amikor ezek már aludtak és normális volt a társaság, de manapság már óriási luxus lenne fönnmaradni sajnos. -
Szia!
Na de pillanat!
Ha nem lesz dedikált szerver hanem csak sima akkor bárki felmehet bármilyen szerverre bármilyen kulccsal, ergo csak a szép dobozért ugrott 10k az ember zsebéből, egyéb haszna nincs.
Csíter hegyek lesznek, semmi szabály, megkötés, mindenki aztcsinál amit akar.Na ez lesz a LOL!
Szabad rablás by IW RulZ!
Magamtól is leülök.Üdv. core2
-
BalaNce87
addikt
A megrendelés utáni napon megkapod, szóval ezáltal 10.-én megkaphatod már, de max 10-12 között, amikor a left 4 dead-ért mentem akkor nem rendeltem meg neten ezért drágább (kiment a fejemből), aztán egyből felhívtam tesóm, ő neten megrendelte, visszamentem és oda is adták, nem kellett várnom egy napot se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Last Epoch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest