Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Nekem pc- jobban tetszik, de boxon és ps-en sem annyira csúnya, csak kicsit kisebbek a textúrák.
-
-
Enton
addikt
Jelenleg probálkozom egy terminal átvitelével, de nem nagyon vágom a dolgot, meg nekem cod4 serverem sincs.
Szóval ha sikerrel is járok az annyit fog jelenteni hogy nem nagy macera megoldani, a map átvitelt.
Érdemes itt szétnézni hátha valamelyik serveren lesznek cod6 mappok:
[link] -
Enton
addikt
Rájöttem hogyan lehetne megoldani ezeket a multis mizzériákat, plusz a kihajolást meg a steam-es vacckot.
Hát van nekünk egy már jól bevált/megszokott COD4-ünk.
Fogjuk ezeket a mappokat és felrakjuk egy cod4 serverre és meg van oldva minden probléma ami a MW2-el adódik. -
Enton
addikt
válasz
luw2win #2262 üzenetére
Természetesen, a PrtSc gombra rögtön a memóriába küldi át a képet.
Majd onnan tudod előhívni paste/beillesztés paranccsal.
Indítsd mellé egy fraps-ot és ott nyomkod neki a képlopás gombját majd meglátod mi lassul be.
Nálam a PrtSc gombara nem igazán reagál ilyen drasztikusan. -
Enton
addikt
válasz
raskolnikoff #1823 üzenetére
Nekem csak akkor volt vele bajom mikor Win7 alatt játszottam egy kicsit egy missziót, és ment közben a fraps. Na ott visszább kellet vennem a részletességből, de mihelyst végelett visszatértem a XP alá, ott nem voltak ilyen problémáim, ottt csak a 1920-at adtam fel a játszhatóság oltárán a 1360-ban toltam de minden maxon.
-
-
Enton
addikt
válasz
Svájcinéger #1484 üzenetére
Igen ez a rossz a steam-ben, hogy nem érdemes minden játékot egy acc-ra rgglni, mi van ha nem is fog tetszeni, és el akarod adni, de a többi meg kell.
-
Enton
addikt
A X-fire nagyon gyorsan frissítette magát pontban 0:00-kor.
El is küldött utána egy oldalra ahol meg lehet venni a MW2-őt. -
-
Enton
addikt
Akkor sem, csináltak semmit a motorral. most hogy SM3-nélkül nem indul azt meg ne vegyük már fejlődésnek, csilli-villit mindenki tud rakni egy fára, de attól az még nem karácsonyfa.
Az hogy ők tellipakolták sm3-am a meglévő motort az egyáltalán nem érdemi fejlődés egy játék grafikus motorjának.
Mint mondtam a lényeg hogyha nincs cod4 nincs cod5 se.
Peace! -
Enton
addikt
Csak abba gondolj bele egy kicsit hogy ugyanaz a motor döbörög a 4 az 5 és 6 alatt.
Technikai ujjítást a treyarch nem művelt vele csak simán felhasználta.
A Cod 5-öt szimplán, tekinthetnénk egy mod-nak is csak van külön exe-je.
Tehát csak annyi ha nem lenne a csúja vacak cod4 akkor a szép cod5 se lenne. -
Enton
addikt
válasz
BalaNce87 #834 üzenetére
Ok értem amit mondasz.
De kb olyan ez mintha kapnál egy ferrarit, de mehetsz vele csak egy görbe mentén.
Hülye hasonlat de jobbat nem tudtam hirtelen kitalálni.
Nekem mind bejött az összes mod amit csináltak hozzá, van aki szerint gagyik, szó se róla vannak hibáik, de számomra azok is oly élvezhetőek voltak mint a 1.6 javítás után az alap multi.
Nagyon sokkal a mai napig játszogatok. -
Enton
addikt
"We would like you to play the game the way we designed and balanced it."
Szeretnénk ha ugy játszanál a játékkal ahogy azt mi megalkotuk és beállítottuk.
Mert szerintük az mire jó?
Hova lett a COD fejlesztőgárda??? Szerintük mitől lett sikeres eddig a game???
Biztos nem a megkötött kéz, vagy a pár órás single kampány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Óra topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad A285 Ryzen 3 PRO 2300U/8GB RAM/256 SSD/12.5" laptop garanciás
- Apple iPhone 5C (8GB)
- Eladó Asus Prime H410M-K R2.0 mATX alaplap - 1 év garancia
- Sony DT SAM 50 1,8 Sony A opc. (Le-Ea3)Sony E új állapot , doboz
- 32Gb Samsung 2x16GB DDR4 2666MHz M378A2K43DB1-ctd asztali számítógép RAM (memória)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest