Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Sziasztok
Windows 7 alatt megy már ez a csoda, vagy még mindig csak XP?
-
krisz74
tag
Más kérdés, ha az előzőhöz nincs ötlet.Ha a játékot újra akarom rakni, akkor a teljes steam mappát ki kell törölnöm?Csakmert ilyen uninstall parancsot nem találok.
-
henesa
aktív tag
Ma megvolt 124235-dik " unable to connect to hostom " meg az első wh-som is és mindjárt egyszerre kettő párban tolták hc tdm-en persze 26-2 meg 24 - 6 stat és csak a winning kill -ből derült ki mert kill cam ugye nuku falon keresztül már követi mikor felbukkan akkor BUMM a tetvek
-
LamaCube
addikt
Srácok valószínűleg a bibi az,hogy nem a C-n van a steam .Felraktam a steamet a c-re és letöltöttem egy demot ami tegnap nem működött és ma meg jó,de csak a C-n.
A probléma,hogy szűkös a hely a C-n,de mindjárt kiderül ,hogy működik-e.Az a baja valószínű a common-ból visszamásoltam a cod mappát és az ikont is kirakja rendesen a hatalmas problémám,hogy 400 mega maradt a c-n és így nem tudja telepíteni.Teljesen szétvet az ideg,mert annyi helyet nem tudok felszabadítani 20 gigát tettem a C-re.Gondolom csak úgy nem lehet megnövelni.Érthetetlen,hogy miért problémázik,hogy nem C-n van
-
v!ct0y
veterán
Én vagyok a host akkor második menetbe állandóan hibával leáll.
THX IW -
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne holnap nagy valószínűséggel hdd csere lesz a notimba,hogyan tudom megoldani hogy legalább ne kelljen újra kezdenem játékot?
Ja nem dobozos tartalom hanem online az mw2,ha ennek van valami lényege. -
Corpuscle
őstag
válasz
dokee78 #9789 üzenetére
Én hogy jártam! HC HQ havas pálya, srác már 40-0-ás statnál. Mindenki osztja, hogy csíter, a csapatom 195 pontnál (persze ő sza.ik a HQ-ra a csapata kb. 40 pontnál) és hívja a nuke-t. Bukta a parti... fa..a. Amit leszűrtem (azon kívül, hogy kitaposnám a belét), ahogy hívod a nuke-t, megáll a pont számolása, pedig idő lett volna még arra, hogy meg legyen az a fránya 5 pont, amíg elér "a nagy fény". Egy kis bug.
-
krisz74
tag
Na nekem a változatosság kedvéért az IWNet-hez nem kapcsolódik. Tehát a Steam fut, csak amikor a játékban mennék a "PLAY" -e tovább, kiírja: Please wait, connecting to IWNET
Aztán hiába várok, semmi.
Van esetleg valakinek ötlete, mi ez?
Eddig semmi gondom nem volt és természetesen eredeti játék.Erre van valakinek ötlete? Egyik nap megy, másnap nem. Nem történt semmi tudtommal a géppel.
-
dokee78
félisten
Ha nem frissíted akkor is tudsz játszani,de a törtesekkel talán
Nekem sokáig a c:-n volt.
Játszottam most és volt egy Frindlyfiere nevü fa** és érdekes módon Barrettal 43/6-os statot csinált.
Ne mondja senki,hogy nem csíter volt,mert én láttam a killcamot.
Vagy jobb esetben 6 szemű vízfejű mutáns volt akinek 20 kg-s agya van a vízfejében 1Terrabájt gyorsítótárral és 100%ban kihasználja. -
Tsumaas
senior tag
Spec-Ops? Valaki?
Szerk.: Nálam is a C-n van és megy. Vagy legalábbis eddig ment.
-
bul07
nagyúr
-
Jimmy66
senior tag
Leugrottam a virágboltba...
12K szép nagy csokor lesz
-
LamaCube
addikt
4 programmal ellenőriztem és töröltem minden steam és mw2 reges és egyéb maradványokat.Újra raktam az egész játékot másik vinyóra és más partícióra.Az eredmény ugyanaz.Az ikonokat nem teszi ki normálisan.Egyszerűen nem tudok mást mint újra rakom a gépet .A steam felől semmi visszajelzés le se ....ák az embereket.
Siiix hol vagy ???Te neked biztos nincs problémád ugye? -
LamaCube
addikt
Nekem is gyári beállítás van rajta egyedül a nyelvet állítottam magyarra.
Elindítottam a steamet és elkezdte letölteni : "zöld keretben sárga kockák" ,majd belépett és minden naprakész volt a legújabb frissítéssel.Valahol írták tegyem rendszer partícióra és jó lesz,de csak 11 giga hely van rajtaDirekt külön vinyóra raktam amikor megvettem,
Az ikonokat(mw2) nekem se tette ki újratelepítés után. Raktam is be róla képet.
-
ЯΞD
senior tag
Van még 1 ötletem! rendszer visszaállítás vagy mit tudom én. tegyétek vissza a régebbi steam-et valahogy. nekem laptop-on még az van. és kipróbáltam megy úgyis szépen a game. jobb 5letem nincs.
-
LamaCube
addikt
Pár fórumon már egyeztettünk a konfigok végett.Ugyanúgy előjött intel,amd,n-vidia,ati-s gépeken.Win7,vista,xp alatt.3 cleaner progival már pucoltam le steam-es és cod6-os dolgokat még egy negyediket kipróbálok és megpróbálom feltenni,ha úgy se fog menni teljes op-rendszer rakás
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Jimmy66 #9765 üzenetére
várjál a javításra. mivel nagyon sokan újra telepítettek mindent windows-t is. nem javult meg nekik. minek csinálnál már magadnak + munkát.
egyébként én egy klán-al játszok. 11 emberből 1-nél csinálja a fentebb említett problémákat. mindenkinek jó. és ahogy elnézem a modoknál a játékosok online állapotát hát ugyan úgy üti az online játékosok létszámát mint probléma előtt. ezért nincs szerintem javítás még mivel 90%-ban megvannak a játékosok. imádkozzatok, hogy mielőbb jöjjön egy steam update és jó legyen végre nektek is.
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Mit javasoltok? Letöröljem az egészet és huzzam újra, vagy várjak a Stream javítására?
A hiba továbbra is az, hogy a játék indításakor a következő hibaüzenetet írja ki:
Fatal error
Stream must be running to play this gameKöszi előre is!
-
Laraxior
titán
válasz
LordAxwell #9759 üzenetére
érdekesség: amióta látom hogy itt panaszkodtok,igaz nekem sem valami hűde stabil, tehát néha kidobál, viszont a map betöltés nagyon gyors lett
Lehet mert kevesebb gamer van?
és nem csak egy map,hanem mind
-
Laraxior
titán
hazaértem...srácok valaki egy kis coop?
-
@rglaaf
veterán
úgy néz ki hogy a legutóbbi frissítésekkel betettek rendesen a werziósoknak az még nem lenne baj de akinek eredeti van az is most szív vele
-
dokee78
félisten
-
-
SipiBcs
őstag
válasz
Polllen #9741 üzenetére
Az a gáz, hogy ő most szerette volna először felteni, legalábbis az elmondása alapján.
Hogy a crackelt volt e fent, azt nem tudjuk. Most basztatás nélkül: lama, jimmy.. nem ez lesz a gáz?? Már hogy azt érzékeli a steam, hogy kipróbáltátok a crackelt verziót és ip vagy mac alapján beazonosít a telepítés közben?? (persze lehet megcáfolnak az urak, hogy nem volt fent a virágbolti. Megy úgy valakinek, hogy először rápróbált a törtre, most meg használja az eredetit??)sephi: az jó is, hogy fel lehet szedni..... csak azt hiányolom, hogy nem lehet "eltenni". Csak úgy lehet vele szaladgálni a pályán, hogy messziről rikít szép aranysárgán!!
-
F e Z o
veterán
válasz
Corpuscle #9745 üzenetére
Hasonló a szitu, szerencsére egyre kevesebbszer fordul elő. Gondolom mindenkinek frissült már 77-re. 2 napja .exe hiba kétóránként, host probléma félóránként. Még jó, hogy közben haverokkal elütjük az időt skype-n. A várakozás (alapból és hibákból kifolyólag) és a játékban töltött idő aránya elég elkeseritő.
-
Corpuscle
őstag
Akkor nem vagyok egyedül, nálam tegnap minden második nekifutásra elszámolt 15-ig, oszt vissza a menübe. Előtte meg várok 40 másodperceket mire összepakolja a csapatot.
Vagy örüljek, hogy egyáltalán nálam megy a gém??? Próbálok türelmes lenni, de már néha nagyon felb.sz.
-
F e Z o
veterán
Ma jöttem rá, hogy a Sentry Gun-t fel lehet szedni F gombbal...wááááá
Hányszor volt olyan helyzet, hogy leakartam rakni egy helyre a sentry-t, s közben lelőttek, s össze-vissza lőtt a gun, csak oda nem ahova kellett volna... -
Wans
aktív tag
Proky, nagyon köszönöm.
Félig-meddig megnyugodtam. Remélem összefutunk még néhány kőrre, ha pubozol még egyáltalán.
üdv. Wans -
Jimmy66
senior tag
Jó reggelt!?
Hát ezt nem gondoltam volna...
Boltban veszek egy játékot és nem tudok vele mit kezdeni. Az összes hackelt cuccom meg hasít. Még egy percet sem játszottam vele, de már utállom!
Még egy normális ikont sem tud kirakni az asztalra.
-
Mappa
addikt
1.01777 ??? hétfő óta nem játszottam...lényeges változás van van valami 177-el ? kapásbol 175 ről ugrott ekkorát ...ugyanazt tapasztalom mint eddig ...lobby,steam disconnect....stb ...vagy csak pucolás volt ? bocs ha téma volt lusta vagyok visszaolvasni 2 oldalnál tovább nem mentem vissza
-
Proky
senior tag
Wans ezzel nem tudsz mit csinálni. 77 patch miatt jelentkezik, ha valaki hostol egy partyt és a következőben is neki adja a hostot akkor annak kifagy a játék, a többieknek számol 16-ig és hiba üzenettel kilép, neked az egész játék kifagy. Oprendszertől/géptől függetlenül...
-
@rglaaf
veterán
áá most valami borzalmas ez a játék a steam update óta, minden kör után ledobál az iwnet uj lobbyt meg alig talál ha nagy nehezen bejön egy map akkor elszámol 15-ig aztán ujra ledob valamit nagyon el..asztak itt most
-
Wans
aktív tag
válasz
LamaCube #9717 üzenetére
hali
Megnyugtatlak, én is szivok pár napja, de nekem -a most hirtelen nem jut eszembe ki által említett- probléma áll fent.
Azaz általában 3-4 körönként a "windows blabla ...a játék exe hibátészlelt" kritikus hiba jön elő.
Amikor betöltődik a map minden elsötétül és jön az üzenet.
Ha én magamnak nyitok szervert akár 20-szor is betöltődik egymásután mindenféle térkép és semmi probléma.
Más játéknál semmi gáz!
Újraraktam a játékot, így a steam-et de ugyanaz a hiba. Raktam új videokártya drivert is , semmi változás.
Talán újra kéne rakni a wint, de nagyon utálok telepítgetni.
Most kellene megnézni kinek milyen gépe van stb, mert lehet, hogy a hasonló paraméterű pck-nél jönnek elő ilyen vagy ehhez hasonló hibák.
Nekem gigabyte ud3p,E8400,ocz reaper1066,gforce 9800gt
winxp, és kasp IS 2010-es fut. ezek amik talán bezavarhatnak leginkább. -
hoffman_
nagyúr
No szépen lassan kezdem uralni az egeret... Ez a stat egy ritka jó menet(értsd: élvezetes) vége felé készült, és büszke vagyok, hogy ezen a pályán képes voltam ilyen jól darálni(bár az egyik kedvencem). Mondjuk ma egész este alázott a jobb kezem, ritkaság az ilyen.
Szomorú a tény, hogy végül 5 pont híján viszont nem picsáztuk el a klánt
Itt született meg a 9-es Killstreakem is, végre, élmény volt a mai játék
-
krisz74
tag
Na nekem a változatosság kedvéért az IWNet-hez nem kapcsolódik. Tehát a Steam fut, csak amikor a játékban mennék a "PLAY" -e tovább, kiírja: Please wait, connecting to IWNET
Aztán hiába várok, semmi.
Van esetleg valakinek ötlete, mi ez?
Eddig semmi gondom nem volt és természetesen eredeti játék. -
Gebriel
veterán
Tactical Insertion mire is lehet felhasználni
-
Lajkó
őstag
válasz
LamaCube #9717 üzenetére
Jimmy-nek is volt steam a gépen, ezért nagy a valószínüsége, hogy az lesz a baj!
Szerintem rágjátok át közösen, hogy mi a közös kettőtök gépében. Hardver, és szoftver téren is. Hátha kibukik valami nem hétköznapi egybeesés, és segít előrelépni! -
jozefgucci1
addikt
A ma esti játék hála az iw-netnek egy kalap szart se ért.Folyamatosan kirak a rendszer és még sorolhatnám.A márciusi DLC-t már bejelentették ,de a pach-ről semmi hír.Csak a lóvét szedik ki ebből a játékbol ,de hogy játszhatóvá tegyék arra már szarnak.
-
LamaCube
addikt
válasz
SipiBcs #9715 üzenetére
Igen ezen én is elgondolkodtam,de azt írták teljesen szűz volt minden(mondjuk nem voltam ott így azt írnak amit akarnak)
Mondjuk Jimmy esete is furcsa megvette ma a játékot (nem tudom volt e a gépén steam) és ugyanez a baja .
Lehet holnap megpróbálom így,hogy kitöröltem mindent(remélem nincs több registry),de nagyon félek tőle ,hogy teljesen újra kell raknom a gépet,de ez a végső megoldás.Gondolni se merek rá mi lesz,ha utána se lesz jó
Visszaviszem a boltba azt intézkedjenek ők ...Persze ez se megoldás ,mert nem ők tehetnek róla és attól a játékkal tutira lehet játszani csak nem a gépemen,de nehogy már én cumizzak mások hülyesége miatt
-
SipiBcs
őstag
válasz
LamaCube #9711 üzenetére
Legyen szerencséd!
Akkor ezek alapján csak maradt 1 kis szösz a a regben... Hiába rakod új partícióra, vinyóra az oprendszer "emlékszik" a kiadóra, forgalmazóra, key accountra... stb stb....Közben azon töprengtem, hogy ha új rendszert raksz, akkor törlődnek az regedit bejegyzések is. Viszont kérdés az hogy aki próbálta a szüzen igyekezett e feltenni. Erre gondolok: steam teljesen le, game stornó, utána friss rendszer... szűz steam... regg.. és telepítés... Gondolom, hogy nem én tojtam a wolframszálat.... csak egy 5let.
Axell: Létezik a Steamen egy Offline üzemmód. Ha a program indítása után arra rákattintasz, akkor nem csatlakozik a steamre. Így net nélkül is lehet pl single-t játszani.
-
Tsumaas
senior tag
Kicsit off:
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem vagyok biztos benne, hogy csak nekem tetszik ez a játék... De már csak a zenéért is érdemes megnézni a videót. -
jegenye77
addikt
^2[^0nGoC^2] ^0Ghost<><|
Steam azonosítója.
Zöld zárójelbe fekete betűkkel GHOST nevezetű kismajom,talált olyan perket hogy átlátott mindenen!Falon,bokron.autón mindenen.
Nagyon ügyes volt.Játékos társaimmal gratuláltunk is neki szépen finoman.
1000% hogy csalt! -
Tomko78
őstag
Ugy látom ma ilyen lagg nap van a steamen ezis biztos valami bonus csak már unom kicsit
-
LamaCube
addikt
válasz
Jimmy66 #9709 üzenetére
Ne izgulj 2 napja cumizunk vele jó páran.
Én már lassan vissza szokom a cigire pedig 14 év aktív dohányzás után 4 éve "tiszta" vagyok.
Mondjuk még mindig nem értem miért nincs gond mindenkinél?Félre ne értsen senki nem azt akarom ,hogy rossz legyen mindenkinek
Én most letöröltem a játékot a steam-et és regcleanerrel kikerestem bármiféle steam és cod6 registry dolgot azt kitöröltem ,hogy nyoma se legyen a gépen.Mondjuk csábít,hogy így feltelepítsem újra(mondjuk 1%-ot adok,hogy jó lesz),de inkább várok még pár napot. -
Jimmy66
senior tag
válasz
LordAxwell #9708 üzenetére
Kösz!
Kicsit megnyugtattad a gyereket...
Már indultam 20m UTP kábelért...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest