-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Végigtoltam...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Ez a játék egyszerűen... tökéletes. Pilótanő kimentés nukleáris robbanás előtt, mesterlövész-küldetés Pripyat-ban...
-
Rossi
addikt
válasz
Makaveli #14659 üzenetére
Tetszett a pálya, nem volt semmi bonyodalom, mert a friendly-ken villogott valami beacon. Néha eltrafáltam őket, olyankor visszatöltötte az előző mentést... A végén a roncstelepen külön élveztem szétlőni az autókat, főleg mikor az ellenség ott futkozott.
A három fegyver egyébként 25 mm, 45 mm és 105 mm.
-
Rossi
addikt
Először tolom a játékot, most értem oda, ahol repülőről kellett éjszaka osztani az áldást, eddig le vagyok nyűgözve! Régen tetszett ennyire játék. Talán a Fallout 2, a Far Cry meg a Fable... (FFF
)
-
Rossi
addikt
#14488-ra valaki?
Szerk.: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Üdv!
Most telepítettem először a játékot, mivel az eddigi konfigomon nem akartam szenvedni vele, az új meg 4 napos. Grafikai beállítások után 30-40 fps van, mégis rángat a kép, mintha akadozna. De fraps szerint 33-37 fps-nél nem megy lejjebb.
Legújabb Catalyst van fent (8.4). Ha lejjebb veszem a beállításokat akkor is ez van.
Tudtok segíteni? Konfig az adataimnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Drum 'n' bass
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Politika
- Építő/felújító topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 - Garancia : 2027.01.20-ig
- Új Unifi Dream Router (UDR) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest