Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemicc
csendes tag
Heló..nekem ezek a videók sokat segítettek..egyépként nem nagy dolog csak egy kis időt szánsz rá és már kész is van
CoD2 Radiant-Building your first map (prt.1)
cOd2 rADIANT wALK THROUGH WALLS AND MANTLE ON AND OVER
CoD2 Radiant Testing map and making iwd file (prt. 2)
CoD2 Radiant Terrain and Skybox (Prt. 4)
CoD2 Radiant Making building with windows and doors (Prt. 5)
CoD2 Radiant Making an Elevator
CoD2 Radiant Making a loadscreen(prt. 3)
CoD2 Radiant Inserting Models into your map (Prt. 6)
CoD2 Radiant How to add custom textures (pictures etc.)
CoD2 Radiant Error Fix!
CoD2 Radiant curving objects(Prt. 7)
CoD2 Radiant Creating Ladder and Death Trigger (Prt 10)
CoD2 Radiant Adding gametype SD in map (Prt. 9)
CoD2 Radiant Adding gametype CTF (capture the flag) (Prt 10)
CoD2 Radaint Teleportshttp://www.youtube.com/watch?v=QXppg4Ot09U
Az összes videó YouTuben található
Jó mapszerkesztést
-
tallica
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki még foglalkozik a radiant-al és jártas a pályaszerkesztésben, kérem jelentkezzen, segítségre lenne szükségem.
-
Janicsillaga
csendes tag
Először is UP!
Másodszor: Hogyan lehet d3dbsp fájlokat megnyitni úgy hogy radianttal szerkeszthessem? Mert kész mapokat akarok átvariálni, mint pl. a Toujane-t, d esehogy nem megy. Ha netről leszedem akkor meg iwd fájlt szed le amit ha kicsomagolok akkor szintúgy a d3dbsp fájl jön ki belőle. A Compile Tools .map fájlból csinál d3dbsp-t, de vissza már képtelen erre. Mi az istenért nem gondoltak erre a készítők?? Valami ötlet????? -
Janicsillaga
csendes tag
Sziasztok!
A map készítőben hogyan lehet aknamezőt csinálni? A Textúrákban kiválasztottam azt a halálfejes mine feliratú valamit, meghúztam a textúrát de a mappróba során nem történik semmi. Mármint nem robban fel, csak simán át lehet menni rajta. Hogyan kell megcsinálni hogy robbanjon? -
epidemicc
csendes tag
Üdv..
Készítettem egy mapot minden okés benne a game is betölti csak nix benne fény..tudna valaki segíteni?? (jobb klikk / light -megvolt és ugyse...)..Előre is köszi..
Epi -
edding2
csendes tag
Hy új vagyok itt még él ez a honlap?
-
gakri96
csendes tag
Hali!
Ha megvan a pálya és elvan mentve az asztalra akkor onnan hogyan tovább hogy rakom be a játékba? -
csobika
csendes tag
Hello srácok
Egy év után újrakezdtem a cod kettőt és elkezdtem ismét pályákat szerkeszteni de annyi problémám van hogy nemtudok spawn helyet lerakni... jobbgomb mp és ott sehol...:S
Tud valaki segíteni, hogy esetleg valahogy máshogy lehet e spawn-t lerakni vagy megcsinálni, hogy így lehessen? A segítséget nagyon megköszönném. -
HelpCod2
csendes tag
Üdv ismét!
Tudna segítene valaki? Miközben játszom a Call Of Duty 2 Multiplayert megfagy a játék.
Játszok, az fps-em stabil 200 a ping pedig 7.
3, de van olyan is amikor 1 órán át tudok játszani, de egyszer csak megfagy a játék. A kép ott marad de semmi életjel.. Csak újra a gépemet és úgy indul be. Nem reagál az Alt+Tab ra se a Ctrl+Alt+Delete re sem..
Előre is köszönöm a segítséget! -
sonar
addikt
Sziasztok
Nem szoktam cheaterzni, de ma nagyon felk*rták a fejemet.
A WH-sokat már megszoktam meg ha nem sniperes a pálya igazából nem sok előnyük van tdm-ben. De olyan nincs hogy mp44-el 4 golyóval 4 headshotot lőjön vki és még hazudik is.
Eddig nem érdekelt, hogy hogyan csinálják, de most, hogy folyamatosan szétcseszik a játékomat meg jó pár emberét szeretnék segítséget kérni, hogy lehet cheaterezni?Illetve azt hogy a fenébe csinálják, hogy tdm-ben amerikai ruhában van, de nem tudom lelőlni, ő meg simán kinyír engem? (persze ott is állítja, hogy ő aztán tiszta játékos)
-
thunder1991
tag
válasz
Defender 24 #14 üzenetére
Mindenfélét csináltam,nagy pályákat,kis pályákat,házakat mindent,és még egy remek Carentan-ost is.
A leghosszabb a MiniHollyWood egy volt ez a pálya neve nagyon komoly lett e legelső nagyobb map,ha jól emlékszem 2napba tellett mire kiismertem magam a Radiantban.
Na de,majd olvasd el a magyar leírást és könnyebb lesz,ha nem okés még mindig valami írj,és majd remélem nem én hanem valaki más add választ remélem mást is érdekel.
Szia -
Defender 24
csendes tag
TE?
Ha nem csak a házat,akkor még mit?
Majd egyszer összejöhetnénk egy "eszmecsere" erejéig.
Mennyi időd volt rá?
Nekem elég kockásra sikeredtek a dolgok,nemigazán tudtam az éleken "simítani".
Erre mit tudsz írni? -
thunder1991
tag
válasz
Defender 24 #12 üzenetére
Ez gyors volt
Szia:Defender 24
ŐŐőőő...ha akarod segítek
Kíváncsi vagy ki is csinálta meg a házat,komolyan érdekel de,nem csak a házat csináltam meg. -
Defender 24
csendes tag
Úgy nézem,van orvosság a bajomra.
Elég szép kis anyag.Bár a harminc perc,kisit kevés lenne NEKEM megtanulni a pályaszerkesztőt.
Egy kérdés THUNDER 1991 nem tod véletlenül,hogy ki csinálhatta meg a házikóját?
Kiváncsi vok a pályára,nomeg egy kis juttatásért lehet-e neki munkát adni?
THX -
thunder1991
tag
A 2003-ban megjelent Call of Duty hatalmas sikereket ért el, több "Az Év Játéka" címet és díjat sepert be. Elképeszto háborús hangulatával, hanghatásaival, 3 különbözo kampányra épülo játékmenetével azt hiszem, ez nem is csoda Az Infinity Ward elso játékával elérte azt, amit más fejleszto máig nem tud. Nem volt kérdéses a kiegészíto érkezése sem. 2004-ben került a boltok polcaira a Grey Matter Studios szárnyai alatt fejlesztett United Offensive. Továbbfejlesztett Multiplayer-ével, és még monumentálisabb csatáival az utóbbi idok legnagyszerubb kiegészítojévé vált háborús játékok terén. Majd pedig jött a 2005-ös év, és ezzel a Call of Duty 2.Dolgok, amik változtak: A legszembetunobb újdonság egyértelmuen az új garfikai motor. Az Infinity Ward nem bízta másra a melót, így saját maga készítette. A screenshotok elárulják, hogy nem végeztek rossz munkát. Hatalmas területeket fogunk bejárni és megcsodálni. Fantasztikus a füstgránát kiterjedo "lepedoje", a homok- és hóviharok, valamint a karakterek kidolgozása. A legjobb az egészben, hogy még egy gyengébb gépen is szépen elfut, nem minimum beállításokon.
==============================================================
Hát én nagyon hülye vagyok,az anyag már megvolt hozzá csak nem tudtam hogy há tettem a vinyón !!!
Bocsánatot kérek nem akartam hülyülni,átolvastam figyelmesen a szabályzatot és rátaláltam az UP-olgatás részhez tényleg nem akartam !!!
1000-er bocs tőletek,remélem nem haragszotok !!!
Megértem azt is ha most záróljátok ezt a "kókányolt" COD2 Pályazerkesztős témát !!
Bocs !!!!
Azért remélem hogy még tagja maradhatok a PH. oldalának??
Csak egy igent,vagy egy nemet légyszi ezen rágtam magam egész nap hogy repülök-e a PH.-ról vagy nem??
=================================================================
=================================================================
ModTools:Ahoz hogy mennyen a ModTools a Call of Duty 2-őt fell kell rendesen telepítened !! Mindegy hogy vagy a C:\-re vagy pl-D:\-re ha a vinyó ketté van osztva,vagy 2db.vinyód van de,fell kell valahóvá telepítened !!
Alapból ide teszi fel:
C:\Program Files\Activison\Call of Duty 2
És nem árt ha meg Patch-eled is 1.2-ről 1.3-ra:-))
A CoD2Radinat.exe-ét itt találod meg,ha alapon hagytad a telepítőt=C:\Program Files\Activison\Call of Duty 2\bin.Nekem spec.itt van=D:\Games\Call of Duty 2\bin
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CompileTools:Ez ugyan ott található mint a Radiant.Mikor legelőszőr megnyitod akkor felűl van egy üres szűrke csík ami felett ez álloD2 Folder (ex. c:\program files\activision\call of duty2\)Ügye alapból ez a helye,de ha máshová telepítetedd fell akkor menny rá arra hogy "Browse..."bejön egy ablak keresd meg a COD2-ődet,elég ha rámégy a mappára és nyomsz egy "Ok"-ot.Most ball oldalt bejött egy csómó pályanév ha az ott áll hogy:"mp_matmata,mp_test,newvilles,newvilles_geo"akkor már jó vagy mert ezek az alap pályák.Válaszd ki a te pályádat (pl:nagy_szoba) most menny jobb oldalra és a következőket pipáld csak ki
ompile BSP+Compile Lighting+Run Map When Done utánna menny arra hogy "Compile".Most bejön a konvertáló,és a folyamat hogy dolgozik hagyd,ne nyomj semmit miután készen lett vele autómatikusan elindítja a pályát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Belinkeltem nektek a:1.3-as Patch-et,a magyarosítást a COD2-höz,és egy magyar leírást hogy könnyebb legyen,remélem nem sértettem meg semmit:-((
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.3Patch:[link]
Magyarosítás:[link]
PRJ fájl:Amikor legelőszőr megnyitod a -->CoD2Radiant.exe<--ét akkor be fog jönni egy ablak és kérni fogja hogy nyiss meg egy"prj" fájlt aminek a neve:cod2.prj,ezt megnyitod és el kell neki indúlnia !!
Magyar leírás a ModTools-hoz:[link]A pályaszerkesztő leírásában ami magyar bővebben le van írva minden !!
Érdemes megnézni !!
3 főbb része van a Pályaszerkesztőnek.1.-CoD2Radiant.exe <--ezzel a pályaszerkesztő nyitható meg.
2.-CoDCompileTools.exe <--ezzel a konvertálót nyitod meg ami a "pályanév.map"-ot "pályanév.d3dbsp"-vé konvertálja át.
3.-Assert_manager.exe <--ezzel a programmal betőltő képernyő készíthető.
(A CoD2EffectsEd-el nem nagyon foglalkoztam BOCS !!)
Leírtam a fontosabb dolgokat,szerintem miután elolvastátok a magyar leírást könnyebb lesz,és mindenkinek sok sikert hozzá.
Képeket nem illesztettem be,mert szerintem nem nagyon kell a magyar leírás képekkel együtt van szerkesztve,és én arra gondoltam hogy ne mindent én mongyak ell ott a leírásban 30perc alatt meg lehet tanúlni helyes kis pályákat készíteni.
Na,lényegében csak ennyit akartam,és mégegyszer BOCSÁNATOT kérek hogy megszegtem a szabályzatot !!!!!!!
Sziasztok Üdv = Bandi -
Defender 24
csendes tag
Én először egy kis teret csináltam,de az ember alig tudott megfordulni.
De hallottam olyanról is,aki az egész házát megcsinálta,kívül,belül.
Azért kíváncsi lennék,hogy mennyire sikerült,és mennyi időbe tellett neki.
Ez már megszállottság.
Az udvaromat csináltam,de az is elég sokáig tartott.
Csak a kép bántja a szememet.
-
fpeter07
veterán
Anno egyszer próbáltam, sikerült csinálnom egy szobát tapétával, kb ennyire futotta
-
Defender 24
csendes tag
Nem volt kicsit szigorú?(az előbbiből azt vettem ki,hogy 24 órás kizárást kapott)
Lehet türelmetlen volt a topikos gazda.
Egyébként én is néztem a COD pályaszerk. részét,de nekem valahogy a betöltős képernyő nem igazán sikerült.
Erre van orvosság?
A kép helyett egy zöld és barna színű kockás kép jön be.
A pálya király,csak ez a kis "apróság" bántja a szemem.
(ha valakit megsértettem az első kérdéssel,SORRY!!!!) -
Viktor77
titán
válasz
thunder1991 #5 üzenetére
"annak viszont örülnék, hogy ha 2 percenként nem uppolnád a topikot!"
Melyik része nem világos?
-
Pompi
nagyúr
válasz
thunder1991 #5 üzenetére
Úgy látszik nem voltam elég világos amikor arra kértelek, hogy ne uppolgasd a topikot 2 percenként!
Most kapsz egy napot, hogy ezen elgondolkozz, legalább jobban tudsz az anyaggyűjétssel foglalkozni, amit mondjuk inkább a topik megnyitása előtt kellett volna szerintem. -
thunder1991
tag
Na hajrá !!!
-
Pompi
nagyúr
válasz
thunder1991 #1 üzenetére
"Sztem ez nem fog sokáig élni,bár kitudja...."
Bocs, de akkor minek nyitottad?
Valami a témához kapcsolodó nyitó hozzászólást írhattál volna... így kicsit neszesemmifogdmegjól, de hátha lesz belőle valami.
szerk: annak viszont örülnék, hogy ha 2 percenként nem uppolnád a topikot!
-
thunder1991
tag
Na ki akarja kipróbálni a ModTools-t ??
-
thunder1991
tag
Sziasztok,arra gondoltam nyitok egy olyan témát ami csak a Call of Duty 2-vel,pályaszerkesztés,segítségek,játék minden ami COD2 !!! szóval csak a COD2-vel foglalkozik !!!!
Ha van bármi tapasztalat a pályaszerkesztővel,vagy segítséget akarsz kérni vagy adni hajrá,itt megteheted !!!
Sztem ez nem fog sokáig élni,bár kitudja....
Ha van már ilyen téma akkor 1000-er bocs nem néztem szét eléggé !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest