Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
(Sorry amúgy nem válaszként akartam írni csak új Hsz-ként! )
Persze nem vészes az a 10 euro érte, nem is ezt sokallom hanem hogy elég nagy a kontraszt a free és a BP között.
Szerintem aki BP nélkül játszik és legalább eléri a kimaxolt szintet az kaphatna valamit mert így lehet hogy következő szezonra inkább befizet egy battle pass-ra és megkapja az apróságokat esetleg még a 20 szintes ugrót is hozzácsapja.
De így meg aki nem vette meg ezután se fogja mivel a "rendszer nem jutalmazta" egyáltalán a befektetett energiát ezálltal még ingert sem kap a BP befizetésére.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 nap után akkor ha jól tudom újra indul mindenki 55-ről és ugyanúgy el lehet kezdeni lépegetni a szezon szinteket is?
(miért ekkora az intervallum amúgy? Így nincs benne semmi kihivás mert ennyi idő alatt még az is eléri aki csak pár naponta játszik vagy csak 7végén tolja...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest