Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz bandi0000 #2462 üzenetére
Igen, csak így nem haladsz egy sort sem a fájlban, és kapsz egy végtelen ciklust.
Tegyél bele még egy getline(f,temp); sort, ahol f a fájl, a temp meg egy ideiglenes string, azt csak arra használod hogy beolvasd az aktuális sort, és így szépen végighalad a fájlon és megkapod hány sor van benne.
Csak arra vigyázz hogy ha mondjuk üres sorra végződik, akkor azt is beolvasod és úgy veszed mintha ott is lenne adat. Ezért mondjuk tehetsz a while-ba egy if szerkezetet, hogy az n értékét csak akkor növelje, ha mondjuk a beolvasott sor nem egy üres string: temp!="".:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz bandi0000 #2431 üzenetére
Hát például itt kihasználhatod azt, hogy egy bizonyos értéknél nem lesznek nagyobbak a számok. Ugye írnod kell egy ciklust, ami végigmegy az összes adaton.
Még a ciklus előtt csinálsz két változót, az egyik a nap számát tárolja, a másik meg a fuvar sorszámát.
Azt a változót, ami a nap számát tárolja, felveszed 8-ra. Ez ugye hülyeség, de ennél már biztos hogy csak kisebbet fog találni az adatok között. A fuvarszámot tárolót szintén felveszed egy nagy számra (ha jól emlékszem ennél a feladatnál meg van adva, hogy egy nap hány fuvart mehet).
És a ciklusba szépen beleírod, hogy ha az aktuális adat napja kisebb vagy egyenlő mint az eddig eltárolt, és a fuvarszám is kisebb vagy egyenlő mint az eltárolt, akkor átállítja azokat ezekre az értékekre. Meg persze ezzel együtt lemented a megtett km-ek számát is, és a végén csak kiíratod ezeket a változókat.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz bandi0000 #2426 üzenetére
1. Miért próbálod a rendszámot két részként beolvasni a kötőjel mentén? A feladat megoldása során nincs majd arra szükséged, hogy azokat külön kezeld.
2. Az nem gond, hogy ami a forrásfájlban 09, és azt beolvasva neked csak 9, mert ez így helyes. Két feladat van még ott, ami azzal kapcsolatos, hogy kiírd az időt:
- az egyikben elég ha csak 9-et írsz ki
- a másik pedig külön kéri, hogy a nullákat is tedd oda, de azt megoldod egy egyszerű if szerkezettel majd, például így:
if(ora<10)
{
printf("0%d", ora);
}
else
{
printf("%d",ora);
}
és így tovább a percnél és a másodpercnél isFigyelj oda az ilyenekre, hogy felesleges dolgokból ne csinálj problémát, ezt mint szintén érettségire készülő társad mondom neked
[ Szerkesztve ]
:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz bandi0000 #2375 üzenetére
Ha csak a fájl második sorától akarod beolvasni, akkor hozz létre valami ideiglenes változót/változókat, olvasd be egy sima fscanf()-fel az első sort, és aztán jöjjön a for cikluson belüli beolvasgatás az összes többi sorra.
Lehet az zavar be, hogy az első sor nem ugyan arra a mintára épül, mint a többi (pl.: kevesebb adat van benne), és ezért elcsúszik a beolvasás, és mondjuk int-ként olvasol be egy stringet vagy hasonló.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz h1ght3chzor #2369 üzenetére
Van persze, csak az a gond azokkal hogy mindig más nyelven van. Legtöbbször Pascal, még előfordul a C++ is, de van néhány Delphis is. Meg volt amit most csináltam feladatot, és nem volt jó a megoldás egy része
Szóval vannak ilyenek, de alapjába véve jók a megoldások.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Hamar feladtam
Na most már az a lényeg, hogy hozzá tudtam csatolni az LPT1-es porthoz azt a nyomtatót (rendszergazdaként kellett futtatnom a Parancssort), és most annyit csinál, hogy a nyomtatási várólistához hozzáadja a fájlt, úgy mint: "Helyi alsó szintű dokumentum", és ennyi, nem történik semmi.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Nem akar összejönni ez a dolog :S Egyszerűen nem tudom kiadni a parancsot a nyomtatónak hogy nyomtasson. De olyan is előfordult, hogy kiírja hogy a fájl nyomtatás alatt van, de nem csinál semmit.
Meg ez a net use dolog sem tiszta.
Annyit tudok, hogy a nyomtatóm az USB001 -es porton van. Így hogyan tudnám megoldani?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Van valami egyszerű mód arra, hogy elérjük a nyomtatót és ki tudjunk vele nyomtatni tetszőleges dolgokat?
Például ilyenre gondoltam, hogy lenne egy programom, meghatároznám vele az első 100 prímet, és kinyomtattatnám. Akár úgy is jó, hogy előtte kiírom őket egy txt-be, és aztán adom ki a nyomtatási parancsot.
A lehető legegyszerűbbet, de akár nehezebbeket is megnézek.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Tudtok olyan algoritmust, amivel egy akár nagyon nagy számról is el lehet dönteni, hogy melyik számnak a négyzete? Tehát van egy nagyon nagy szám, és ez egy négyzetszám, és meg kell adnunk, hogy melyik számnak a négyzete, erre kéne a lehető leggyorsabb algoritmus.
-
Dave-11
tag
Nem tudtok valamilyen algoritmust, amivel meg lehet mondani, hogy N év után egy adott faj mekkora létszámú lesz?
Például nekem egy ilyen feladat kapcsán kell:
Van egy méhfaj, amely így tud szaporodni: nő -> férfi; férfi -> nő és férfi
A "nulladik" évben van egy anya, aki hallhatatlan, és minden évben szül egy fiú utódot, de a többiek a szaporodás után elpusztulnak. Ki kell íratni a képernyőre egymás mellé szóközzel elválasztva a férfiak, és az összes méh számát. Azt pedig hogy hanyadik évre vagyunk kíváncsiak, azt a felhasználó adja meg.
A lehető leggyorsabban futó kódot kéne megírni, amivel már próbálkoztunk, de lehet van gyorsabb mód.
Ötlet?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz WonderCSabo #2196 üzenetére
Ez nem néz ki rosszul, csak az a bajom, hogy valami érthetetlen eredményt kapok :S
És nem csak most fordul elő, korábban próbáltam használni az strcpy() és strncpy() függvényeket, és azok is hasonló eredményt dobtak. Ez miért lehet?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz Jester01 #2195 üzenetére
És azt a hossz ellenőrzést hogyan tudnám például megoldani?
Mondjuk legyen két példa:
1. A szöveg hosszabb mint 20 karakter, simán levágom a végét úgy, hogy egy for ciklussal átmásolom az első 20 karaktert egy másik stringbe vagy tömbbe.
2. A bemenet kisebb mint 20 karakter, ekkor pedig teljesen rendben van a dolog.
És akkor ezt a kettőt egy if-else szerkezetben. Ez így okés, vagy van rá jobb mód?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Be akarok kérni a felhasználótól egy szöveget, ami maximum 20 karakter hosszú lehet, és akár szóköz is lehet benne. Próbálkoztam egy csomó függvénnyel, de egyik se működik rendesen.
A cin ugye csak a szóközig olvas, a cin.get() jó lenne, mert meg tudom határozni hogy maximum mennyi karaktert olvasson be, de ha ütök egy Entert akkor az utána lévő cin.get()-eket kihagyja, tehát úgy értem automatikusan "leenterezi" azokat is, a getline() pedig engedi a szóközöket, de nem tudom megszabni a maximális hosszt.
Tudtok valami jó megoldást, vagy lehet hogy csak rosszul csináltam valamit ezekkel a függvényekkel?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz Jester01 #2179 üzenetére
Na hát jó de én még nem vagyok ennyire pro
A sort-ról eddig még nem hallottam, az isPrime() függvényt meg igazából a neten néztem, mert amit mi írtunk nem akart működni
A tiéd pedig egyszerű is. A static szó egyébként mit tesz? Mert ugyan láttam már, de még nem tanultam róla.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz zulu_mester #2175 üzenetére
Összeültünk két haverommal, és megcsináltuk az 5. feladatot, ha még aktuális, akkor itt megtalálod a függvény forráskódját
http://pastebin.com/DLJEiTRS:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Csináltam egy kis példát magamnak a mutatókkal kapcsolatban. A lényege az, hogy egy függvényen belül csinálok egy objektumot, aminek a dinamikus memórián belül foglaltam le helyet, és ezzel a mutatóval térek vissza. És a main()-en belül létrehozok egy-egy objektumot (két példán belül), és ezeknek az értékét beállítom a függvény visszatérési értékére.
Kérdés: az első megoldásnál nekem gyanús hogy memóriaszivárgás lép fel, a másiknál szerintem minden oké, de azért inkább megkérdezem tőletekItt a forráskód: http://pastebin.com/iCc2e225
[ Szerkesztve ]
-
Dave-11
tag
Na így már kezd világossá válni, miért is hasznosak a mutatók
-
Dave-11
tag
válasz WonderCSabo #2120 üzenetére
Tehát ha jól értem akkor mondjuk ha egy függvényben létrehozok egy mutatót (pl.: int * p = new int;), akkor a függvény visszatérése után a mutatót még meglesz nekünk, csak már nem fog arra a memóriaterületre mutatni, ahova a függvényen belül. És azon a memóriaterületen továbbra is ott lesz az az érték, amit beállítottunk (pl.: 5), illetve a mutatót továbbra is használhatjuk a függvény után, mutathatunk vele egy másik területre is?
Ez nekünk miért lesz jó? És ahol az 5-öst eltároltuk azt utána hogyan érhetjük el/szabadíthatjuk fel/adhatunk neki más értéket?[ Szerkesztve ]
-
Dave-11
tag
A C++ könyvemben van egy ilyen mondat, ami magyarázatot ad arra, hogy miért éri meg nekünk dinamikusan lefoglalni a helyet változók számára:
"A memóriában deklarált objektumok megmaradnak a függvények visszatérése után is."
Ezt hogy kéne elképzelnem?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz WonderCSabo #2115 üzenetére
Hát igen, de még csak gyakorolgatok, szóval max 2 esetleg 3 fájllal fogok dolgozni, nagyobb projektet még csak későbbre tervezek. Na jó most erre mondhatod hogy akkor miért kell a code completion, de jobban tetszene ha ott lenne.
Amúgy nem is értem hogy miért nincs ott. Vagy egy vagy másfél hete még sima .cpp fájloknál is működött, meg is lepődtem mikor észrevettem hogy most meg már nem dobja.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz WonderCSabo #2112 üzenetére
Érdekes, de ha létrehozok egy projektet és abban írom meg akkor működik, de ha csak egy sima .cpp fájlt csinálok abban pedig nem. De mi lehet a baj, nagyon idegesít
-
Dave-11
tag
válasz WonderCSabo #2112 üzenetére
Igen be van, de így sem jó
Az ilyen alap dolgokat egyébként kihozza, mint például public vagy namespace, de amiket én definiálok azokat nem.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
A CodeBlocks-omban nem működnek ezek a rövid gépelős cuccok, vagy nem is tudom hogy nevezzem őket. Mondok konkrét példát:
Pl.: ha van egy hosszabb nevű függvényem, és mikor meg akarom hívni és elkezdem begépelni a nevét akkor nem hozza fel azt a lenyíló listát amiből ki tudom választani gyorsan. Meg mikor egy osztály tagfüggvényeit deklarálnám akkor is fejből vagy visszaolvasásból kell megírnom a nevét.
Kicsit zavaró, mert nyilván így könnyebben elgépelhetem, másrészt meg ugye sokkal gyorsabbá teszi a munkát.
Szóval nem tudjátok hol tudnám ezt visszaállítani?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
-
Dave-11
tag
Néztem egy videót, amiben a srác létrehoz egy tömböt a dinamikus memóriában úgy, hogy a felhasználó adja meg a méretét:
cin >> size;
int * array = new int[size];
Aztán bejárja ezt a töböt egy for ciklussal, de egy valamit nem értek.
for(int i=0; i<size; i++)
{
array[i] = 7*(i+1);
}
A ciklusmagon belül az array elé miért nem kell a * operátor?
*array[i] = 7*(i+1); // miért nem így?[ Szerkesztve ]
-
Dave-11
tag
Szeretném majd elkezdeni megtanulni a C/C++ hoz a gtk+ könyvtár használatát. Már anyagot szereztem hozzá, de nem tudom, hogyan állítsam be a könyvtárat. Tudnátok adni valamiféle segítséget? És például csak akkor fog működni a grafikus dolog, ha GTK+ Projektet hozok létre, vagy akkor is, ha sima .c vagy .cpp fájlt csinálok? (CodeBlocks-ot használok)
-
Dave-11
tag
Valami nem okés a CodeBlocksommal. Ki akarok íratni egy float típusú változót, de állandóan lekerekíti egészre. pl.: 13/9 -re ezt írja ki: 1.00000 . De miért? Haveromnál néztem, ugyanígy iratja ki CodeBlocks-szal ( printf("A szám=%f",szam); ) és neki rendesen kiírta 5 vagy 6 számjegyig.
-
Dave-11
tag
Igen, közben rájöttem hogy az a Text, csak közben te már írtál hsz-t.
Amúgy ismerkedek vele, eddig mindig console appokat csináltam, mosz szeretnék valami felhasználóbarátabbat készíteni. Ha már itt vagyunk, tudsz ajánlani valami jó forrást, ahonnan tanulhatnám a használatát?
Köszi, így már működik az áthelyezés:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Ha az ablak Name paraméterét megváltoztatom, akkor az ablak címsorában lévő cím változik meg, ezért kérdeztem, hogy milyen nevet kell megadni. Vagy csak én nem látom hol lehet átnevezni a formot(mármint amit a kódban használok, azt a nevét)?
A this-t pedig már próbáltam, de akkor is hibát dobott. Egyébként akkor hogyan változtassam a Locationt?
Form1->Location="200,100"; (egybe kell megadnom?)
Form1->Location->X="200"; (vagy így is jó, illetve kell-e az idézőjel, bár mivel ez integer nem hiszem):D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz sztanozs #1849 üzenetére
Hát azt tudom Ezért mellékkérdés. Mert eredetileg a formon akartam kipróbálni, csak nem tudtam hogy hozzá tudok-e férni.
De akkor ha rendesen úgy írom hogy Form1->Location... akkor ez így jó? Tehát hogy hozzáférjek a form adataihoz ezt a nevet kell használni?:D Semmi :D
-
-
Dave-11
tag
Visual Studio 2010-ben szeretném a következőt megcsinálni:
Van egy ablak, az alján egy gomb és a tetején egy szöveg label. Azt akarom, ha megnyomom a gombot, a label szépen leúszik az ablak aljára.
Úgy terveztem, hogy van egy for cilus ami a következőt csinálja:
for(int i=1; i<=100; i++){
Form1->Location->Y-=1;
sleep(10);
}
De sajnos ez nem működik. Nem ismeri a sleep() függvényt, és a fenti második sorral is baja van. Próbáltam for nélkül, hogy csak egyszerűen átdobja egy másik pontba, de az se működik.
Ötlet? Tanács?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Egy kis magyarázatot szeretnék kérni:
Van ugye a random szám generáltatása:
srand(12);
rand();
Itt hogy működik ez a két függvény?
A másik:
Hogyan tudom megadni, h a random szám mondjuk 1 és 50 közé essen?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Ahham. Tehát akkor elvileg ez a két függvény így rendben lenne?
1. Nem ad vissza értéket, csak kiír egy sort mikor meghívjuk a programban:
void kiir(){ std::cout << "Csak kiírom a szöveget."; }
2. Ez meg kiszámol egy értéket és a végén ezzel az értékkel tér vissza:
double pitagorasz( double a, b) {
double ertek;
ertek = sqrt(sqr(a)+sqr(b));
return ertek;
}:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Rendben eddig világos de ha a void nem ad vissza értéket akkor mi az ami igen?
-
Dave-11
tag
Az utolsó sort nem igazán értem. Igazából már mondták ezt nekem, hogy semmit sem ad vissza, de ez hogy lehet? Hogy hogy nem ad vissza semmit? Például mikor a könyvem példáit csinálom, létrehozok egy osztályt. És ennek az osztálynak az egyik tagja elé voidot írok. Tehát a deklarálásánál így néz ki:
void Osztaly::Tag(){...}
Mondjuk ebben kiszámítok valamit, és a végére odaírom hogy: return vegeredmeny; Akkor hogy-hogy nem tér vissza semmi? Vagy ez a visszatérés mást jelent?
És ha itt nem tér vissza semmi (void), akkor mi az aminél igen?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Segítenétek tisztázni két dolgot?
1. Van ugye a main() rész vagy függvény? Melyik illik rá jobban? Szerintem a függvény de ti biztos tudjátok. Szóval. Miért szerepel előtte int? Pl.: int main() {....}
2. A void konkrétan mit jelent?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Srácok csak úgy kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy az itt fórumozók közül ki melyik kategóriába sorolná magát?
-hobbiprogramozó
-épp tanulja a C++ (iskolára vagy tanfolyamra gondolok)
-C++ programozóként keresi a kenyerét
Én a hobbiprogramozó kategóriában vagyok, de később szeretnék ezzel foglalkozni és ilyen egyetemre vagy fősulira szeretnék menni, ahol ezt tudom tanulni. Ha esetleg van itt valaki, aki tanul/tanult egyetemen ilyen irányzatban, az el tudná mondani hogy hogyan zajlik egy nyelv tanulása ott?[ Szerkesztve ]
-
Dave-11
tag
Úúúúh na végre értem a pointereket!!
Ez a Tanuljuk meg a .... 24 óra alatt sorozat nagyon jó, aki valami nyelven tanulni szeretne annak csak ajánlani tudom Mikor megláttam hogy van C++ -szal foglalkozó változata tudtam hogy ez az ami kell nekem, így hát elkezdtem bújni, és most hogy a pointereknél járok és szépen haladok bégig rajta és magyaráz és hozza a példákat egyre jobban és jobban értem őket, nagyon fajaHa már ennél a témánál vagyok megkérdezem az itt fórumozgató nagy programfejlesztőket, hogy ti a projektjeitek során milyen gyakran használjátok őket, és mikre például?
-
Dave-11
tag
Áááh srácok segítsetek mert megőrülök
Újra belekezdtem a C++ tanulásába, de még nem haladtam nagyon előre, csak az alapoknál járok, szinte még csak annyit tudok, hogy kiíratok/bekérek szöveget, meg a tömbökről tudok egy keveset.
Legutóbb mikor tanulgattam fekete lyukat hagyott bennem a pointer szó, gondoltam most újra esélyt adok neki, de egyszerűen nem tudom megérteni. Nem csak magát a működését, de azt sem, hogy később majd mit lehet vele kezdeni.Ráadásul a könyv amit olvasok nagyon sok példába beleteszi, amitől meg végképp elvesztem a fonalat.
Valahogy tudnátok segíteni vagy ajánlani valamit? Le kéne tisztáznom az egész dolgot újra, a legelejétől mert összezavarodtam. Könyvet is küldhettek.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Az objektum orientált programtervezésben egyébként mi a jó? Mármint tudom róla hogy nagyon hasznos és divatos manapság, de kb. ennyi: objektum orientált programozás -> jó. Ennyi amit tudok róla. Meg amit már futólag láttam belőle php tanulása során, hogy classok, szülő classok, tulajdonságok, öröklés, de csak ilyen kulcsszavak maradtak meg.
Egyszóval, miért olyan jó?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
válasz WonderCSabo #1576 üzenetére
Értem, akkor ez engem, mint kezdőt még nem érint, csak így beletekintés szintjén jó volt, később biztos hasznos lesz
Egyébként van valamilyen szisztéma, ami alapján a címekbe rakja az értékeket?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Kicsit jobban utánnajártam a pointereknek, megnéztem két videót ( videó1 és videó2 ), és hát kicsit segített letisztázni pár dolgot, de még mindig van pár dolog, amiben nem vagyok biztos. Tehát:
1. ha létrehozunk egy változót, és annak adunk egy értéket, akkor az az érték eltárolódik a memóriánk egyik címében. És valahányszor használja a programunk a változót, az értékét az adott memóriacímről nyeri ki? És erre jó a pointer, hogy megkapjuk az adott memóriacímet?
2. ha egy változó feleslegessé válik, vagy ha változik az értéke, akkor a korábbi memóriacímről törölni tudjuk a pointerünk segítségével, és egyszerűen új értéket adunk neki, ami már egy más címen lesz? És ezzel kerüljük el, hogy felesleges dolgok megmaradjanak, és a program kevesebb memória használatával, valószínűleg gyorsabban fusson?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
És ez a csillag mit jelent egy adattípus végén? Pl.: int*, char*, stb.
-
Dave-11
tag
válasz Jhonny06 #1566 üzenetére
Mármint nem úgy értettem, hogy teljesen kihagyom, hanem hogy csak most ugrom át. Az a helyzet, hogy még elég kezdő vagyok. De nem tudom, a könyv később abszolút nem tárgyal róla?
És egy kérdés, nem biztos hogy jó, csak azt néztem, hogy amit írtál:
int x = 3;
phone_book.push_back(int);
Az utolsó sor, nem inkább: phone_book.push_back(x); ?
Vagy hülyeséget írok? Csak mert ugye az x változót akarjuk belerakni a vektorba, vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
Dave-11
tag
Olvasok egy könyvet a C++ ról, amit még korábban ajánlott itt valaki, és ahol járok van egy ilyen rész, ami beszél egy kicsit a vektorról. Na és van egy ilyen kódrész benne: vector<Entry> phone_book(1000);
Ez mit akar jelenten?? Ha valaki lenne olyan szíves elmagyarázná szavanként?
Vagy ha netán valakinek megvan ez a könyv ( [link] ) akkor odaugrana gyorsan a 66-66 oldal tájékára? Kicsit zavaros ez a rész, és nem is nagyon értem hogy mit keres itt Csak ha meg kihagyom lehet hogy később meg gondom lesz belőle:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Mikor használjuk az std::cout vagy a print parancsot? Mert ugye elvileg mindkettővel kiírathatunk valamilyen szöveget, vagy változóz, de melyiket milyen esetben használjuk. Mert gondolom azért van különbség
Ja és még valami. Ilyen void -ot már hoztam létre, csak egy valami nem tiszta belőle, csak sejtem. Szóval, ezzel a kulcsszóval egy új általunk definiált függvény hozhatunk létre?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
C++ hoz van ingyenes könyv a neten, ami kezdőknek jó?
Illetve érdekelne, hogy szerintetek az jó stratégia, ha előbb kicsit alaposan megismerkedem a C++ szal, aztám váltanék Visual C++ ra?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Letöltöttem egy NetBeans 6.9.1 -es verziót, és kéne hozzá compiler, ami leellenőrzi a készített fájlokat, meg amivel le tudnám futtatni őket, de sehogysem jön össze Próbáltam a cygwin nevű programmal. Ki kell választani a Beans mappájában a "base directory"-t, de azt írja nincs compiler azt adott mappában, pedig YouTube-os videótutorialokon ugyanezt csinálják. Nem értem
Kérlek segítsetek!:D Semmi :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest