Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
macilaci78 #132761 üzenetére
igazad van, de nehezen hiszem,h ez változtat a reláción.
a rogobó amikor piros van előre megy, amikoz zöld meg halad legalább autós tempoval.
a mai robogók mindegyike szabályozott katalizátoros. sztem ha anya viszi a 4 gyereket, és állnak a pirosnál, aztán a 20perces út végén 10percig parkol, is nagyobb lábnyomú. -
bajnokpityu
félisten
válasz
macilaci78 #132753 üzenetére
nincs parkolókeresés, kisebb a fogyi, és környezeti terhelés.
-1ben még robogóval indulok el a városba. -
bajnokpityu
félisten
Moonswatch eladó!
https://hardverapro.hu/apro/swatch_omega_moonswatch_mission_on_earth/friss.html
Omega + Swatch Mission on Earth bolti ár alatt.
-
bajnokpityu
félisten
Omega Swatch Moonswatch Mission on Earth eladó. Innen érdeklődő kaphat engedményt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
FoxiestFox #125539 üzenetére
Van ahol meg mindig nem sikerült megszorongatni..
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
macilaci78 #123228 üzenetére
a lépésszámláló is simán téved a komolyabb cuccokhoz képest 30%ot. mi band 4 még ilyen volt. alapvetően a kinaiak b*sznak rendesen kalibrálni a cuccaikat, úgy mennek gyártásba. és igy hiába jók az érzékelőik, a végeredmény irtó pontatlan lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
macilaci78 #123224 üzenetére
na ne viccelj, miota pontos a GPSe, pulzusmérője, birja 5 napot az akku, atomstabil és valódi okosóra (telepithető rá csomó minden).
egyetlen baja van a tipusnak, hogy nagyon sok elromlik... -
bajnokpityu
félisten
aláirásom figyelembe ajánlom.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hszilard666 #123096 üzenetére
közalkalmazottként ismerősök közül sokan napi 1-2 órányi munkát csinálnak, kb 4-5 órás pénzért. nyilván kb negyed akkora stresz éri őket, mint a versenyszférában. oké, tudom általánosítok, nem mindenütt ekkora a nyugi, de biztosan ott kezdenék helyedben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
föccer #115803 üzenetére
jól teszed, szerintem. a pénz jön majd magától, ha a környezeted értékeli a tudásod.
bandus: hülyeség? ez a szó téged minősit, igy nem neked válaszolok.
Föccer: nálam, és környezetemben mindenkinél így alakult: volt jól menő vállalkozásom (kényszerből lettem 7 éve vállalkozó, aztán belejöttem), majd kaptam egy olyan alkalmazotti ajánlatot, hogy 8 hónapja alkalmazott vagyok, és felszámoltam a cégeimet. szerettem a munkám, kerestem az izgalmasabb feladatokat, ez hozta a még jobb melókat, majd az állásajánlatokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Magnum_ #115750 üzenetére
pár decit állít a gyár. egy diesel 0.7litert fogyaszt alapjáraton egy óra alatt. szerintem naponta nagyon max 1 órát állhat a pirosnál 8 órából, miközben úgy tippelem vagy 200km-t biztos megy naponta.
Sziciliában kaptunk bérautónak egy új 308ast. alapban volt sávtartó, startstop, tempomat benne. sávtartó sokat hibázott, de úgy csinálták meg, hogy ha fogod a kormányt, akkor nem lesz baj, mert aránylag gyengén rak vissza. sztem ez inkább jó,mint rossz.startstop: lehet jól is és rosszul is csinálni. suzukin mindig kikapcsoltam, de ebben a pözsó még azt is jól csinálta, hogy rohadt meredek lejtőn kellett fölfele araszolni, és a visszagurulásgátló tökre szinkronban működött a start stoppal egy kisdiesel esetén. abszolút pirospont, ennek is láttam értelmét.
a tempomatot berakták kormány alá 89 gombbal, annak semmi értelme se volt. és magát az autót se akarnám a csatolt lengőkar miatt tulajdonolni, de volt pár segédlete, amit végül bekapcsolva hagytam, és a köv kocsiba örülnék, ha lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest