Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #55061 üzenetére
Ja,hogy má házra gyúrtok
Igaz mi is beszélgettünk róla, de a közelben ami tetszene az hacsak nem jön szembe egy kihagyhatatlan ajánlat nekünk vagy drága, vagy bizonytalan állapotú és lehet bele kellene boritani még egy valag pénzt,vagy valami Ph-s lakna a közelbenB-verzió 2,5-es lakás a telep csendesebb részén vagy valahol a belvárosban, irreálisan drága
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #55059 üzenetére
Haver árul egy 2005-ös elég extrás kombi Mazdát, 1,6 körül, kő a hahu link, itteni Nick?
Morgen!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
válasz Melack #55052 üzenetére
(#55053) DeFranco Már az sem vagyok?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #54980 üzenetére
Megértem de mivel te, én és Tim is foglalt.... (Bár a kérdésre nem feleltél )
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #54968 üzenetére
Aszondod 3 pasival tolja szimultán?
MurdRkának: Bazinagy méretű sport cucok gombokért, hátha látsz valamit, aztán keresel egy angol
metrós kollégát-ban dolgozó ismerőst aki jár haza és elhozza, de ha sokat rendelsz lehet szállítással együtt is megériEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
MurdR
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #54894 üzenetére
egészségünkre!
ja, és közel unlimitedI humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
-
MurdR
veterán
válasz Melack #54545 üzenetére
1-2 évig biztosan elmennek ezek is. De ha azt nézed, hogy mimimális felárért márkát veszel, akkor én nem sz.roznék azon a pénzen. MS-ot vagy Logitechet nézz, hátha kapsz olcsóbban is.
(Nekem a Geniusom ~2 évet bírt, ebből 2 hónaoot volt használva. A jeladója megdöglött.)
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #54502 üzenetére
Hazafelé felvettem két stoppos gimis csajt múltkor és egész kellemes társaságnak bizonyultak. Ezért gondoltam, hogy mivel relatíve sokat járok vidékre 1-2 széket kiadnék. Csak nyilván vmi mosdatlan csövest nem ültetnék be világos plüss kárpitos fotőjbe, hogy -2k lejöjjön a benyópénzemből.
mod:
Van. Éppen költözik a boltja csörgesd meg előtte hogy már a Bálnában rendel vagy még az Astroián: [link]
bitpork: Nálam egy szett betét egy szett tárcsa de ez típus betegség az enyémnél.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #54228 üzenetére
Ha valamit kólával kell hígítani az már nem jó hubit pedig kizárt, hogy igyak, onnan már csak egy lépés az Éva vermut
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #53887 üzenetére
hát, a minőséget meg kell fizetni. nekünk beépített szekrények vannak, így gardróbrendszer nem kellett, de a nappali szekrénysorral szívtunk rendesen, kikában sem találtunk semmi elfogadhatót. iszonyat csalnak vele ha megnézed, a fele teljesen haszontalan látszatdekor, pakolási kapacitás semmi, lengőpolcok meg fedetlen sarokelemek mindenhol, hogy minél kevesebb anyagból kijöjjön.
aztán megláttuk ezt az rs-ben és nem volt kérdés. nem is 80 ezer volt az tény, de nem is lapraszerelt. betonstabil, esztétikus, és bődület hely van benne, meg 210 magas 330 széles, 20 és 30 milis lapokból
bútorszállítók majbesz@rtak mire felhozták.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Melack #53884 üzenetére
Home design KÖKI-ben. Szerintem érdemes benézni.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
-
Winner_hun
félisten
válasz Melack #53759 üzenetére
Kép (közeli) van róla?
A rugdosó hátuljára rétegelt lemez van ragasztva, szétesni nem fog. Lehet hogy néhány lépcső repedezni fog a hőtől, mondtam, kérték úgy is. Az fűti majd a tetőteret (meg ami lentről felmegy, illetve a két fürdőszoba törölközőszárító radiátorja).
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
válasz Melack #53756 üzenetére
Felújítás és az új gyártása között van némi különbség... felújításnál már megvan az anyag, ott átcsiszolni kell és újra kenni. Rosszabb esetben javítani is.
Van, csak elfelejtettem betenni, pedig szoktam - ide készül a következő lépcső, nagyjából már kész van, jó lenne ebben a hónapban befejezni de lehet hogy átlóg majd októberre mert van más amit közben be kell fejezni.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
válasz Melack #53749 üzenetére
Sok^^
~1,1 m3 tölgy, sok kg ragasztó, 2x kg lakk (körbe 3 réteg), 1000+km kocsikázás, szilikongumik szintezéshez, állványcsavarok.. (eléggé össze-vissza voltak a vas lépcsőfokok - volt ahol a lépcső egyik feléből 6-7 mm-t kellett kimarni, másik felén meg fél cm-t emelni.. de kihoztuk vízszintesre és egyenlő lépésmagasságra az összeset)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #53694 üzenetére
Amúgy így beszólogatni egy fórumon a fórumadminok vezetőjének egyértelműen Darwin-díjat érdemel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
őstag
válasz Melack #53618 üzenetére
Barbon borotvakrém+pamacs vagy echte Gilette gel használatával mintha tőből kijönne a szőr, nem úgy mint a habokkal és a gyenge minőségű gel-lel, amikkel az a bajom, hogy olyankor húzza a bőröm a borotva, ami rossz érzés.
Van jó gel, szerintem piacon találok is. Úgyhogy a szappant máskor próbálom ki, egyszer biztos ki fogom."pedig nem olyan nehéz:
[link]"
Beard slap, hát ez állati
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Mercutio_
félisten
-
őstag
válasz Melack #53540 üzenetére
Nem azt mondta, hogy a 10-en van, hanem 10 emeletesben.
-
Mercutio_
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #53495 üzenetére
Mono rendszernél egy kültéri egy betéri egység de van multi amihez több beltéri egység is csatlakoztatható. Nyilván légköbméter függvényében kell a megfelelő teljesítményűt venned kültériből és nem árt figyelembe venni hogy pl egy DNY-i fekvésű szobát kell hűteni/fűteni vagy DK-it pl.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #53484 üzenetére
Légkondi, főleg ha kedvezményes áram megoldható.
Saint : Majd jöhet a sztori, ha eldőlt és lehiggadtál
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #53392 üzenetére
Este már én is megtom nézni, előfizunk van, csak én még melóban, asszony meg piacon, és van egy CundÁs 20%-os kuponom ami máig érvényes, ha nincs jobb %, akkor hazafelé beugranék megnézni hátha van valami ami tetszik.
Saint_: Nemtom, hog van-e H&M csak példaként írtam, a C&A a lényeg, H&M inkább netes/mobilos kuponokkal operál úgy emlékszem.
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #52556 üzenetére
Bontassal sittszallitassal szigetelessel, epitessel egyutt sacc 250 k korul. Enek egy resze munkadij volt
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
válasz Melack #53267 üzenetére
Alinál az AliPay van olyan megbízható, mint a PayPal?
Btw, elég vicces, amikor ilyen-olyan kétes eredetű műanyag semmirenemjó cuccokért tapossák egymást az emberek a virtuális térben. Vajon egy banggood-os plasztik kajásdoboz mennyire felel meg a minimális egészségügyi feltételeknek?
Oké, én meg kiadtam 1190 Ft-ot akciósan egy 0,5 l-es Nalgene palackért, most az a mindenhovahordós vizeskulacsom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok