Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MurdR
veterán
Reggelt ébredők
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
MorgenZen... zzZ
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #55491 üzenetére
Remélem, hazaértél addigra.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz CoolBoy323 #55491 üzenetére
Én ¼9 körül.
-
bandus
veterán
Reggelreggelt! Lassan sikerul beerni a banyaba, jo is lesz ma dolgozni mert tegnap mar este 9kor eljottem...
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
CoolBoy323
nagyúr
Mornin'!
Ma tenyleg csutortokot mondok!
Mindjart hetvege!!! Juhhhuu!!
Olyan faradt vagyok, h az csak na. Tegnap este fel10kor mar ki is doltem
-
Mercutio_
félisten
Ajándék
macskávalellenőrrel?CAFról mostanság a CAFka szó szinonimái jutnak eszembe
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
őstag
válasz macilaci78 #55478 üzenetére
5 db auchan matricám van. Egyiken Combino!4!44 Azt adom 300.000Ft-ért a másik 4-et 100ft-ért, alkuzható. <-gépi helyesírás
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Ace owner
addikt
Gépet cserélek Xboxra vagy akár eladó is lehet.
Galaxy Fold 4
-
Melack
veterán
Újabb nem kapható tárgyat keresek rovatom bejegyzése jön: Necchi varrógépet keresek, használtan, de tartozékokkal. Ha valakinél/ismerősnél lapul ilyen, és nem kell neki, szóljon! Én vevő leszek rá.
Ugyanitt eladó a "Nem kapható tárgyakat keresek" könyv első két nem létező példánya, vagy cserélhető a "Reális, hogy meg is szerzem" könyv eredeti/elsőnyomott változatára. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #55478 üzenetére
auchan benzikutas matricád nincs? nekem az kellene
-
macilaci78
nagyúr
Úgy hozta a sors, hogy birtokomba került 23 db matrica a most futó Tesco pontgyűjtő akcióhoz. Ez a szememben szemét, de mielőtt elragadott volna a hév, gondoltam, megosztom a topiklakókkal is. Nem kell irigykedni , nem akarom megtartani, inkább a népnek adományozom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #55472 üzenetére
Megkoszontem, ne szerenykedj. Amugy kesz
Hat botrany az a kocsi. Qrunak akartam megmutatni, de most mancika.
Imbolyog. A valtoja mar kezd rangatni, amikor fokozatba teszem. A motorja beteg hangu es sipol a turbo.
Ja es utalom a dizelt.Maci: pl a bitarbagyi outletben lattam egy nagy meretu boltot. Egesz jonak tunt. Lehet, hogy egyszer erdemes lenne megnezned
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #55456 üzenetére
Akkor az utolsó részlet teljesítésekor kapod meg a cuccot.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #55463 üzenetére
Tőlem aztán nem. Én megmondtam.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #55459 üzenetére
Fel teglat kuldtek.
Hm? Nem kapcsolt be? Valószínűleg csak le volt merülve, pár órára töltőre kellett volna dugni, magától is bekapcsol egy idő után.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
Mennyi komment. Most idom. Csak helyzetjelentes.
Tim: lunia kerdes megoldva. Fel teglat kuldtek. Atatdtam a telekomnak, hogy izgassak magukat vele, nekem meg utaljak a penzt.Update: dm-ben cuki TF. Ajanlom figyelemtekbe. En ugysem vagyok mar jatekban.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #55456 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy eladom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #55453 üzenetére
Úgy emlékszem a múltkor is mondtam, hogy két részletben is fizethetsz, de tuti, hogy ezt az opciót DeF is felajánlja, szóval valamit venned kell
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #55448 üzenetére
Hm, nem kellett az MDV-106-om, szóval azért, mert DeF korijára fáj a fogad?
Qru: Eigen, pedig van itt még m4/3-os teleobi, EKL cpu-cooler, szifon 5/5S tok, Pana DECT telefon(ok)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #55444 üzenetére
A p0fázás az megy, de se sokgaris ram-ot, se "búvárórát", se CPU-coolert, se IKEA-s előszobai izét nem vesz senki
-
CoolBoy323
nagyúr
de megy a szófosás ma
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok valami jó helyet, ahol jelenleg a legjobban váltják az eurót? Magánszemély kizárva, annyi hogy minél kevesebb legyen a kezelési költség.
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #55438 üzenetére
Nem írtam, hogy régen jó volt az FF, csak azt, hogy emlékeim szerint olcsóbb.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #55435 üzenetére
hát igen, az alföldi kapcsolatok azok alföldi kapcsolatok, te szerintem tudod miről beszélek
@Mercu: régen is szarok voltak az FF cuccok szerintem. nekem ami zarás meg ilyen-olyan göncöm volt, egyik se volt tartós. a cunda talán jobban. ott most úgy látom két vonal van, az egyik hozza a régi minőséget, a másik viszont pocsék, kb. ex-jeansclub szint. egyedül a farmer az ami ereszt ha jó ha nem jó, pontosabban képes csíkokban kifehéredni... h&m kb. ok, ott jó dolgokat vettem, meg régen a reservedben is, ott inkább a kínálat kutyult el mostanában.
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #55423 üzenetére
+1, ez tényleg ilyen. most rendeltem 16k-ért két nadrágot a Mercutio által linkelt h&m akcióból, ha egy évet kihúz a kettő az rendben van. zarából a farmerek amik jól bírják, azokkal nincs gondom, a szövetgatyákkal már igen. amit 30k-ért veszek a vangraafban az meg simán jó 3-4 évig úgy, hogy az anyaga olyan, mint a vétel napján farmerből meg a pepe jeanst tudom ajánlani.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
Asszem utolsó lépésben ecetes vízben mosással "fixálják" a festéket, de lehet keverem valamivel
DeF: Franc se tudja. Ahogy én látom az FF cuccok kezdetben olcsó árukkal taroltak, kiszorítottak (vagy rá-, hogy csökkentsék az árat és emiatt a minőséget) a bevállt márkákat, aztán amikor elfoglaltak egy széles piaci sávot és megszűnt/leredukálódott a kunkurencia elkezdtek változatlan (vagy szintén csökkenő) minőség mellett árat emelni.
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #55433 üzenetére
Nekem Kiskunhalason van egy "beszállítóm", tőle szoktam venni. 5-7eFt között, de mindig hoz nekem a méretemben, ha kérem. Így, hogy mostmar cca 2 hetente van kettő mosva, összesen 3 forog rajtam, több mint egy éve bírják. Pedig szerintem ezek is kínai rebrandelt cuccok.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #55416 üzenetére
Csajom rendszeresen szokott ruhaanyagot, pólót stb. festeni. A végeredmény nem fog, legalábbis bőrfelületen, de asszem, neki valami jól kitapasztalt módszere van rá, meg minőségi festékanyagot is használ, valamint száradás után legalább egyszer mossa is. Majd megkérdezem, mi a pontos módszere, de egyébként igen, főzős móka, tehát ajánlott egy erre beáldozható nagy fazék hozzá és vigyázni kell, hogy ne csepegtesd össze a lével a lakást.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #55432 üzenetére
nyáron rövidgatyában jársz?
mustang nem rossz de nem adok 25k-t egy farmerért... régi szép idők, tényleg...
rebtw: hm... végül is nem rossz, árban sem, és vannak jó modellek. kíváncsi leszek a tapasztalatodra.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #55428 üzenetére
Nekem a Mustang farmerek 2 évet tesznek, 3 darabot használok váltogatva, ősztől tavaszig. 25k/db.
Vagy falusi piacon 2,5-5k/db, ami fél év alatt elnyúlik, szarul áll, 9k-s nadrág 1 év.
Persze ez az a szelekció, amiben nem viszketek.Btw: holnap elvileg megyek a Doma Cipőhöz.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #55426 üzenetére
1: milyen egyéb nadrágot kapsz 9k-ért?
2: mennyibe kerül egy nem fakuló nadrág?ha ez vigasztal az osztrák belpiacos 20k-s (12k-ra volt leárazva) pionier nadrágom is fakul, de legalább még nyúlik is és a telefon (nem lapát, 3,2") helyén lyukad is.
hol vannak már a régi jó '90-es évek, amikor csomagtartóból vettük a ki-tudja-honnan-vagy-hamis-e leviseket, meg fejből tudtuk, hogy milyen márkajelzés hol és hogyan van az eredetin meg a hamisítványon...
those were days
nem tudom honnan lehet tartós nadrágot venni, sok pénzért sem.
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #55423 üzenetére
Kedvenc CundA nadrágom (9k-ért, persze 25%-os akcióban betáraztam belőle tavaly ) is fakul, igaz még csak a legrégebbin látszik, de egy 9k-s nadrágnál annyira nem nyerő
-
Ace owner
addikt
Lett elado conti winter 205/55r16 is ha erdekel valakit.. mondjuk pont most ekeztetek hogy szar
Galaxy Fold 4
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #55421 üzenetére
fast fashion, ez ilyen. többek között ez a bajom a zarával meg a társaival, annyira fast, hogy már a festéknek sem kell tartani a színét (értsd: ezeket egy szezonra szánják, azért ilyen olcsó, kint ezeket tényleg el is dobják egy év után)
sajnos a cundás farmerekre is jellemző ez, bár nem csak azokra. szinte az összes farmer kopik meg foszlik mint a bűn. sőt nem csak a farmer, a sima nadrág is, akár jeans akár pantalló szabás.
szerk: lehet hogy jobb a mai teknológia. ha szeretnél összecseszni vele egy kádat, vagy egy lavórt, kerülgetni napokig, átmosni háromszor hogy ne a t.k.d legyen fekete aztán reménykedni hogy nem bölcsészbatik lesz a végeredmény, akkor hajrá, engem nem zavar. azt kérdezted, mi a tapasztalat. ez a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #55419 üzenetére
Van a Zaranak egy nagyon jo fazonu szovetnadragja. 10k. Kb 1 ev utan elkezd a zsebeknel kopni a szin. Akkor hagyjam a faszba? Lenne ket fekete nadragom meg egy ingem amit helyretennek h lehessen meg hordani. Akkó ne?
A mai teKnologia nem jobb mar? Fiatal vagy, de nem tegnap volt a gyermekkorod
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
ruhát festett már otthon valaki? feketéről feketére kellene (nadrág szín felújítása). honnan, hogyan, mit? :-)
gulgit használtam, saját tapasztalat érdekelne :-)
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #55409 üzenetére
a táblától most tekintsünk el csak szemléltetésre szolgál a parkolóhely mi szerint nem az "úttesten" parkolsz, és az utca kétirányú. tegyük fel hogy az egy korlátozásoktól mentes ingyenes parkoló, nincs ott a várakozni tilos meg a kivéveagyevibíró.
itt is csak orral felfele parkolhatok (hiába nem az úttesten van) vagy orral lefele is
@Mercutio_: én biztos nem, elméleti a kérdés. Édesanyámat egyszer megbüntették valami ilyen rossz irányba parkolásért, csak már nem emlékeztem a részletekre, és a kérdés kérdést szült.
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #55401 üzenetére
ezt a paroklásforgalmi helyzet kérném szépen megszagérteni. az utza kétirányú, le is út fel is út az ótómobiloknak a jelölt helyen kijelölt parkírozóhelyük van.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Képkeretezőt tud ajánlani valaki? Az olcsón, gyorsan, jót hármasból a gyorsan most nem feltétel.
Semmi extra nem kell: fakeret, üvegezés. A4-es lapokról lenne szó.
-
válasz Magnum_ #55404 üzenetére
Hát, a riasztók a teljes akku merülést tuggyák úgy értelmezni, hogy levették a sarut hobbibrazil közbeavatkozás okán, így lerúgják az immo-t. Kellene egy töltő a motortéri bika pontokra tölteni, de ha annyira lemerült, már csak a szerviz fogja tudni indítani Sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
Na Bit. Elmentem, megprobalkoztam ezzel. 3rd party riaszto van benne. Sztem blokkolja az inditast.
Most hivogatja a volvo aszisztancot.I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Samsung galaxy Ace 4 telefont keresek megvételre! Vodás vagy független legyen,csak sérülésmentes jó állapotú érdekel,doboza cuccai jó ha megvannak de nem feltétel,gari viszont előny!
Ár részletek privátban! -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok