Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #54697 üzenetére
nem, nem keverem, csak az életben nem hordtam műszálas semmit sem az orkán kabátot kivéve.
bocs, egyszer volt műszálas öltönyöm, amikor a középiskolai ballagáson kilobbizták az egyenöltönyt. egyszer volt rajtam.
értsd jól: úgy könnyű gyapjúban parádézni, hogy ünnepnapon kerül elő, ezért is kérdés most, hogy mi van egy ilyen helyzetben, nem vagyok sznob egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Glamúr kuponokat akinek van ideje átnézné, van-e közte érdekes?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #54697 üzenetére
Szerintem is gaz,,valaki izzad, mint allat es budos, de zakoban feszeng. En is leveszem. En is kesobb kezdek fazni, mint a nagy atlag.
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #54692 üzenetére
Te kevered az öltönyt az inggel. Ingből könnyebb viselhető anyagút kapni megfizethető áron hosszú távra, mint öltönyből.
Öltönynél azon kell gondolkodni, hogy a nadrág alá mit veszel, ha szar az anyag.
Én alacsonyabb környezeti hőmérsékletet igénylek, így nálam a zakó nem annyira létszükséglet, ingujjra vetkőzök. (Leszarom az etikettet, szerintem ha izzadok, mint egy ló, az még inkább telibe fossa az etikettet.)
Ha öltönyös melóm lenne, egy szettben lenne egy zakó és két nadrág, esetleg mellény.A BKV még hagyján, a kiegészítőkön is sok múlik. Az egyik zakómat a bőr irattartó mappa cipzáros zsebe kezdte ki...
Nem akarok öltönyös munkát, mert nekem a hátizsák baromi kényelmes, egy füles táska már elhúzza a vállam, derekam, válltáska nem kényelmes, autóval nem akarom szívatni magam a fővárosi közlekedésben.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #54692 üzenetére
Premier Outlet. Minőségi öltöny. Most előtúrtam a számlát, 36k volt fillérre a zakó + nadrág méretre igazítattva.
Ha vigyázol rá és nem ülsz le a csövik után a tuján akkor sokáig tiszta marad. Nyilván egy olcsóbb gyorsabban elkopik a silányabb anyagminőség miatt de melóba elég vmi olcsóbb is. Elég ha van 1 rendes öltönyöd a többi meg lehet "játszós" féláron.
Saint: Jó de ez más liga (esküvőre kellett). Melós öltönyért én se adnék ki ennyit arra bőven jó a h&m / zara konfekció cucc.
mod:
sutszi: Muszáj mert nem sikerült megértened egy egyszerű összetett mondatot (ami ráadásul nem is neked szólt hanem bitporknak).
De engedjük el a dolgot én is azt javaslom. A végén még személyeskedésbe csap át azt meg nem szeretné senki.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MrSealRD
veterán
Tudnék mit írni, de látom te 8 elemi szinten akarsz mozogni. Oda meg nem szeretnék lesüllyedni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
és mennyi idő alatt használódik el tömegközlekedést feltételezve, és milyen becsült évi vagy havi költséggel kell számolni a tisztításra?
ez kb. milyen anyagösszetételű öltöny és honnan vételezve?
@Saint_: nem szikrázod le vele a 4-6-ost? tényleg amúgy mennyire komfortos egy ilyen anyagösszetételű zakó-nadrág? nem rohad bele az ember? ing alá veszel valami atlétát, aláöltöző bármit?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #54688 üzenetére
Sokkal tobb, ha az ember ad is magara. Nekem is egyszerubb, olcsobb lenne (lett volna) a farmer-ing-tornacipo (mondjuk en szeretek oltonyben dolgozni).
De volt nekem a penzugyi intezmenynel olyan kollegam,aki ket oltonyt hordott ket nyakkendovel (meg par ing), de az leszarja, igy nem kerul neki sokba szerintem az eves ruhazkodas.Mondjuk ahol van ruhapenz, az jo, most csajom kapott egy kisebb osszeget a bal miatt (kevesebb, mint az otodebol oldottuk meg a ruhat), de ahol -egyre kevesebb helyen- van mondjuk evi 100-200k ruhapenz, az sokat segithet. Ha van affinitasa a dolgozonak celiranyosan elkolteni azt a penzt. Nekem sosenem volt ruhapenzem, de ertekelnem.
Qru: akkor en szar oltonyoket hordok
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #54686 üzenetére
szerinted/tek tippre milyen többletköltsége van éves szinten a ruházkodásnak ha ing, kravátli, szövetnadrág zakó a dresszkód, ahhoz képest, ha minden nap farmernap, és járhatsz szvetterben sporttáskával bakancsban (ergo olcsóbb, többszöröse az élettartam, nem látszik az elhasználódás, könnyebben kombinálható, etc.)
mert nekem úgy tűnik, hogy azért ez egy faktor...
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #54681 üzenetére
Pont igy. Gyakoribb cserelgetessel.
Ha pl lesz uj melom, kapasbol ket oltonyt kell vennem (addig meg nyilvan nem veszek).Illetve amivel meg tudom oket ovni, hogy pl Zaraban veszek azovetnadrahokat (fekete, kek, bezs), es azokhoz kulonbozo szinu zakokat veszek fel. (Hozzateszem, azok a zara nadragok is max 2 szezon)
Ha mar oltony: Cinque bolt a premier outletben. Egy probat meger mindenkinek. Vannak jo akciok. Es olyan meret, ami nekem kell, sosincs. Csak nagyobb
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MrSealRD #54679 üzenetére
És most hogy jönnek ide a stoppos csajok? Sztem olvasd el az eredeti postom még egyszer mert látom nem sikerült hibátlanul dekódolnod amit írtam. Sajnálom, pedig sztem úgy fogalmaztam, hogy 8 elemivel is érthető legyen a dolog... Látod nekem is van még mit tanulnom.
De akkor segítek tisztán látnod: azt írtam, hogy többnyire a saját szüleidről sem tudod hogy betegség/vírushordozóak vagy sem, nem hogy egy idegenről. Ennyit se többet se kevesebbet.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
-
DeFranco
nagyúr
szőrbe' elcserélem veled a korikra. deal? dell.
@macilaci78: ilyesmire számítottam kb. amúgy is elég gyász a helyzet öltönytéren, 100-ból 1 a minőség (és most nem a sznobizmus beszél belőlem) a többi vagy műszál vagy el van szabva vagy valahol behúz...
de ha meg napi szinten kell a frakk akkor meg nem tudod megoldani gyapjúban mert leharcolod pár hónap alatt ha cserélgeted is. gyűrődik, fényesedik, nyúlik. oda magasabb arányban kell a műszál de abba meg belerohadsz meg egyébként is... nem is tudom hogy oldja meg, akinek tényleg zakó-nyakkendő a munkaruha.
-
MrSealRD
veterán
Értem én amit mondasz. Te tisztábbnak gondolod a "gimis stopposokat" mint a saját szüleid. Mert azok aztán az orrodra kötik. Vagy ezer idegen is az akit beengedsz a kocsidba...
Van még mit tanulnom, ahogy mindenki másnak is, csak nem tőled.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
MurdR
veterán
Görkorit, gyapjúlepedőt, noti ramot, órát beszámolok.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MrSealRD #54674 üzenetére
Akkor pláne tudhatnád, hogy ha nem élsz velük akkor a kapcsolat is lazábbá válik és nem feltétlen (sőt inkább nem) kötik az orrodra ha vmi bajuk van.
Omm, mert az egyéb fertőző betegségeknek nincs lappangási ideje, ugye?!
Részemről téma zárva, van még mit tanulnod az életről/ből.
#nincsbennetarcsi
-
MrSealRD
veterán
28 vagyok. 8 éve nem élek a szüleimmel. Nekem akarod ezt most megmagyarázni, hogy létezik?
Nem nátháról meg influenzáról van szó...
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #54655 üzenetére
Én vásároltam már ott. Öltöny kellett volna hamar, végül csak nadrág lett.
A 62-es zakó nem ért be, a 64-es egy arasszal bővebb volt. Ami kényelmes volt hasban, az felkarban volt kevés.
Nadrág, fehér pólók, ezt vettem onnan.
A nadrág szar műszál, de gyorsan kellett, 3-4 alkalommal volt rajtam, mióta megvan.
A póló rendes pamut, kényelmes viselet, bár lehetne hosszabb is. Az XXL és XXXL méretek hossza egyforma, csak a szélessége más. Ülés közben előre dőlve felcsúszik.Tipikusan az olcsó női cipők esete: nem a legjobb minőség, de legalább olcsón hozzáférhető, így vehetsz annyit, amit már tárolni sem tudsz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Ne ríjál
círmosgulyás, ha lesz rá időm feldobom a sok hétvégén összeszedett apró cuccomról a fotókat és egyet választhatszEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Az 50k-s 100% gyapjú öltönyeiket kellene megnézni egy hozzáértőnek, hogy egyáltalán szóbajöhető szint-e.
Kord zakót vettem náluk, dolgozósnak jó. Nyárvégi akcióban a korábban ott vett és bevált fehér nyári nadrágokból spájzoltam be még 4-et 3k/db árban. Zoknit vettem, de az vacak volt, 1/2 év alatt kinyúlt/deformálódott, inggel az volt a bajom, hogy vagy outlethez képest drága volt, vagy túl vastag és nem szellőző volt az anyaga.MurdR: Max nyomtatásban
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
Vettem már ott ezt-azt, nem volt problémám semmivel. Inkább ingeket/nyakkendőt szoktam ott venni, a minőséggel még nem volt problémám.
Öltönyt venni havert kísértem el, Ő sem panaszkodott később. Jó a kiszolgálás ahhoz képest hogy sokan járnak oda.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #54654 üzenetére
sok embert kérdeztem már erről a mr sale-ről de eddig senkivel nem találkoztam, aki ténylegesen vásárolt volna ott.
én nem tudom, hogy mi miatt, vagy az áru silány, vagy a készlet lehetetlen, vagy az árak nem jók de valamiért ez a helyzet.
én egyszer voltam ott, de akkor speckó igényem volt, abban nem voltak jók, bár segítőkészen álltak hozzá.
-
Mercutio_
félisten
Hátha valakit érdekel Öltönyök közt van ott olyan amit érdemes egyáltalán megnézni, és megéri így 30% engedménnyel?
-
-
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt! Nalam Cicus ugyanugy nez ki...
-
Mercutio_
félisten
Bakker mekkora égő már.
-
föccer
nagyúr
Jaja, szólnom is kell kalandornak, hogy állítsa vissza a rangrendszer szerinti ragot. Annyira nem szimpi ez a vip.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
-
MurdR
veterán
válasz PeeterssoN #54632 üzenetére
Rózsa Sándor cicája.
Az ostor az Radi ötlete voltLesz ma valahol összeröffenés? Hol? Mikor? Kik mennek?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Reggelt Urak!
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tomcsi23
veterán
válasz CoolBoy323 #54630 üzenetére
Ármöster.
Reggelt Urak!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MrSealRD
veterán
(#54615) bitpork : Látszik, hogy a legkevésbé sem gondolsz bele a mondandód életszerűségébe. Te jobban félsz a szülődtől mint alkalmanként 3 vadidegen embertől? Az szép...!
Mondd csak, melyiket ismered jobban? Mert lehet a szülő is gázos, de erre tudod kéne az egy fedél alatt eltöltött idő alapján következtetni. Így viszont hibás az összehasonlításod.Tényleg nem írtam, hogy leharcolt szarjaid vannak, de ha mégis ezt írtam volna akkor kérlek mutass rá a hozzászólásom ezen részére. A hozzászólásaid nem azt tükrözik mint aki vigyáz a dolgaira.
Ahogy látom Saint_ is így értelmezte a leírtakat.(#54628) MurdR:
Buenos días señor Murdr!(Bár látom, hogy betyáros ez inkább.)
Jó az új avatar.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
5 nap pihi után ismét irány a bánya
Reggelt!
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #54623 üzenetére
Nekem este nem lesz jo a kedd :-(
-
Tele von Zsinór
őstag
Akkor lesz valami összejövetel kedd este?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #54619 üzenetére
Mert már hozzá vagy szokva. Bármilyen erős autód van hozzászoksz egy idő után és nem érzed elég erősnek.
Jogos, látod a B5-höz se jó az obd-s cuccom még. Ezekbe a régi vasakban még
volt anyagnincs annyi okosság. Ami egyszerre áldás és átok is.Jaj remélem nem így lesz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #54589 üzenetére
Az egy 1,8T volt, szedte a lábát rendesen de a trubója nem az igazi. Kell majd költenie rá a srácnak de hát 200k-ért vette szóval annak megfelelő állapotban van. A futómű már rendben van, most jön a fék meg a motor. Rálocsol még 5-600k-t és akkor kb rendben is lesz. Ha azt nézem, hogy így 7-800k-ból van egy még legalább 5-6 évig működő autója nem volt egy rossz választás.
Egy jó programozó ott is átírja a km állást. De a tiéd egyben van nem jött elő semmi nyűg szóval sztem reális az a futásteljesítmény tőle.
mod:
Munez: Helyes! Am látszik, hogy Mági a CR-hez van szokva ezt biza 6000-be bele kell pörgetni hogy harapjanak a nyúlmókusok. Na jó ha harapni nem is tudnak ezek de legalább történjen vmi.
Viszont tuti nem gyári szoftos a tiéd.Nagyon brutálisat lép az a gép...
mod2:
bitpork: "a szülőd is lehet ragályos amit nem fog azonnal az orrodra kötni" És még csak nem is biztos, hogy tud róla. Egy sima náthának is 3-5 nap a lappangási ideje meg az infulenzának is. Amikor már simán hordozó/fertőző vagy...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
azt tudjátok, hogy ebből a szarból várat lehetne építeni 1 hét alatt? fekete műanyag elemek színre fújása, teli polír, rendes, szép 17es felnik, komoly belső takarítás kárpit tisztítással és szerviz (vezérlés, olaj, fékek, ami kell). ha futóműhöz nem kell nyúlni 850k-ból megállna.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #54615 üzenetére
én aztán nem akarom védeni sutszit, de nem írta, hogy mindened leharcolt szar. csak annyit írt, hogy a kommentjeid alapján nem becsülöd meg a használati javakat. és ilyen hozzászólás mellett nem nehéz egyébként ezt feltételezni, rosszindulat nélkül.
-
válasz MrSealRD #54607 üzenetére
Én nem fogok azon rettegni, hogy mi történhet. Különben meglehetősen ... érdekes a példa a betegséggel, mert ugye akár a szülőd is lehet ragályos amit nem fog azonnal az orrodra kötni még ha tud is róla Innentől meg nem autó kell, hanem egy felfújható antibaci golyó amibe beköltözik az ember
Vicces azonban, hogy nem láttad a telefonomat és egyéb semmi dolgomat, de már eldöntötted h mindenem leharcolt sz@r. Hát egészségedreNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #54609 üzenetére
mondtam, hogy hívd fel a contact centert, de lemérem neked, oké? :-)
én nem takarom le az ülést, de nem is ül be akárki.
ha wérszomjas beenged a kocsijába akárkit, de letakarja, akkor megértem és egyetértek vele, sutszi gondolataira utalva.28cm kb.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
MrSealRD
veterán
válasz bitpork #54602 üzenetére
Tehát akkor a gyerekre nem lehet rászólni, ugye? Lakjunk le mindent, mint a "cgnyk", mert az használati tárgy?!
Azt az élethelyzetet el sem lehet képzelni, hogy odafigyelve van használva valami?!Attól, hogy valaki pacsuliként száll be a kocsidba még lehet igénytelen, koszos, betegséget hordozó!. A szemed nem fogja neked ezt megmondani. Nyilván a vasáruval boltoló csencsest kiszúrod 100 méterről, de a fentieket simán beengeded. Aztán meglepődnek az emberek, hogy a kocsi kárpiton hogyan találnak coli baktériumot.
Ha már megtörtént a károkozás akkor valóban nem leszel jobban ha téped a hajad. A kulcsszó a megelőzés. Azt pedig csak körültekintéssel lehet, aminek a része az, hogy idegen előtt a példa kedvéért letakarod a ülést... De a porcelán és kristálypohár példára is lehet azt mondani, hogy egy hozzá nem értő ember nem fog úgy tekinteni rá mint értékre, csak mint egy pohárra.
Azért egy 19 részes szettből eltörik 1 darab akkor az nem olyan amit a sarki fűszeresnél pótolni fogsz.A használati tárgy jellegen kívül van amit megbecsülsz egyáltalán? Mert a hozzászólásaid alapján kb semmit...
Ha megmutatnám a telefonom, azt mondod zsír új, pedig több mint két éves, a fóliával együtt, de nem mondanád meg. Ez is használati tárgy. Van is használva, de nem úgy sz.rok bele módon... Ez akkora nagy szó manapság?!
Én például nem szívesen használok olyan cuccot, ami úgy néz ki mint reggel a kutyától vettem el 20 perc küzdelem után.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #54602 üzenetére
a fsznak kell mindent ennyire kiforgatnod :-)
én nem javaslom, hogy verd meg. de igazából nem az én dolgom.
Az én unokaöcsém is összerugdalja az én ülésem háttámláját és akkor az én mosolomy se őszinte , de az unokaöcsém, persze.az autó használati tárgy, ő van értünk, persze. de a saját, egyébként senkit nem érdeklő véleményem az, hogy egyetértek wérszomjassal.
bandus: nekem is volt full bőrkárpit, de nem volt hűthető, nekem se volt jó. nem is kell. de plüss se. utálom a tapintását. csak a jóféle szövet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Magnum_ #54584 üzenetére
A saját unokahúgom az iskola táskájával szakított fel bőrkárpitot. Verjem meg? Álljak tótágast? Nem lesz őszinte a mosolyom, de az autó -minden rajongásom mellett is- csak egy használati tárgy. Attól hogy nem élvezem vagy elvisz egy agyérgörcs, még mindig jobb ha élvezem ahogy van
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #54599 üzenetére
ugyanez (kivéve a "ha meglesz még a mostani munkahelyem" rész )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Apple Watch
- Napelem
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla