- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Retro játékok
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Cyberpunk 2077
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ha van valakinek független vagy T-Mobile-os USB mobilnet modemje, amitől pici pénzért megválna, írjon már rám. Megvenném, ha szerepel ezen a kompatibilitási listán.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
GabN73
addikt
válasz Melack #35796 üzenetére
Ínséges, remete időszakokra jó az, ha tud az ember főzni ...
Vasinger!
Reggeli: szalonnás tojás (szalonna cserélhető sonkára, kolbászra, virslire )
Ebéd/vacsora: rántott hús, rizs, párolt zöldség, gyorsan megcsinált csirkemell, zöldborsófőzelék...
Van egy pár recept oldal, beállítod hogy fél óra alatt elkészíthető kajákat mutasson, és kész
Én szeretek főzőcskézni, kis utánaolvasással pedig könnyen elsajátíthatóak az alapok.Az meg hogy olcsó... Általában egy 4 adagos receptet nem csak 1 napig eszel (kivéve ha ebédre/vacsira ua. eszed )
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz Earl_Muttley #35783 üzenetére
Pedig nem nehéz, és az alap kaják elég rövid idő alatt elkészíthetőek.
Én is így voltam vele, majd hazajárok kajáért meg ilyenek... Aztán rájöttem hogy egyszerűbb összedobni -
bandus
veterán
lejártam a lábam egy roadt cipő után, de nem találtam olyat, amit szerettem volna. szerencsére ma megjöttek a karácsonyi ajcsicsekkek (au ), amiket el lehet szúrni egy csomó értelmetlen dologra, amire amúgy semmi szükségem nincs
most kis pihenés, futás és kis munka."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
lejártam a lábam egy roadt cipő után, de nem találtam olyat, amit szerettem volna. szerencsére ma megjöttek a karácsonyi ajcsicsekkek (au ), amiket el lehet szúrni egy csomó értelmetlen dologra, amire amúgy semmi szükségem nincs
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
werszomjas
addikt
válasz Mercutio_ #35789 üzenetére
Heee en is sokszor csinalok ilyet es pont ugyan igy, a mezes mustaros pac a legjobb.
En szoktam bedobni a zacskoba kis zoldseget is, hagyma, repa, cukkini, a hussal egyutt parolodik es atveszi a pac izet is. Isteni.
Tenyleg egy ovodas is meg tudja csinalni 5 - 10 perc csak az elokeszulet ha nagyon raerek fozok hozza rizsat.
üdv
-
Vasinger!
nagyúr
Innen valakinek holnap vagy pénteken valami? Fent leszek Pesten és egy ideig nem járok fent újra.
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #35786 üzenetére
Csirke felsőcomb só - borssal megszór esetleg kis méz +mustár keverékkel vagy barbecue szósszal beken, bárhol kapható sütőzacskóba bedob, zacskó lezáróval lezár tepsibe elfektet, zacskó felül lévő részét 5-6 helyen villával vagy hegyes késsel megszúrkál, 180 fokos Sütőbe betol 45 percig süt aztán zacsi tetejét kinyit, hogy a bőr ropisra piruljon és még 10-15 percig így süt.
Ugyanez oldalassal is működik, csak ott 1 óra után nyitod a zacsit. A piritás idején érdemes rá - ránézni sütő és sütési mód függő milyen gyorsan pirul.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
-
Mercutio_
félisten
Natúrba csipsz helyett tolod?
Mert kajának egy rántotta is laktatóbb és nincs benne annyi műsz@r.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #35783 üzenetére
van szép G3-ad, kibattyogsz a konyhába, előkapod és nézel egy receptet magadnak aztán vagy megmérgezed magad, vagy nem..
Galaxy Fold 4
-
-
DeFranco
nagyúr
teljesen igazad van, a vicc az, hogy egyikről sincs videoteszt. kunc.
mindenesetre a vétek lett após által a vagy b opciókból kiválasztva, 'szt csíny letudva. magyar, jó akku, egy év gari, csillió könyv (aminél több kb. nem is lesz elérhető magyarul btw.) tokkal vonóval nádihegedűvel.
köszmá' mindenkinek az input!
-
Mercutio_
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
Maszekolós kábeltv szerelőt nem ismertek?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
válasz Melack #35767 üzenetére
"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy." ( (c) bolondember)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Reggelt!
Engem is mindig oda vettek fel, ahová nem számítottam rá
-
aizen92
addikt
válasz Mercutio_ #35762 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsokat
Sieben: szoftvertesztelő
etejedu: ha nagyon fel akarnak venni hívnak. Max akkor veszem fel velük a kapcsolatot ha a megbeszélt határidőn belül nem értesítenek.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mercutio_
félisten
válasz aizen92 #35761 üzenetére
Ne várj semmire, vedd úgy, hogy nem vettek fel és a holnappal / további teendőkkel foglalkozz.
Ha mégis hívnak, hogy kellessz öröm é bódottá, de az interjú csak egy 3D CV benyújtás, és az elküldött cv-k után se azt lesed behivnak - e valahová.
Ez a jól sikerült dolog becsapos, nagyon szeretnéd az állást ezért tudat alatt minden negatív jelet elhessegetsz a pozitivakat pedig felnagyitod (ami természetes) a másik része a dolognak, hogy eszünkbe se jut ilyenkor, hogy területtől és a feladattól függően másik 20-100 hozzánk hasonlóan alkalmas személy jelentkezett az állásra...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aizen92
addikt
Morgen!
Ez a várakozás őrjítő, hogy mikor hívnak már fel....
Az interjú nagyon jól ment, jó hangulatban, nagyon éreztem a dolgot.
Külön örültek, hogy végeztem már ilyen munkát, majdnem ugyanazt kéne itt is csinálni....
Áááh, csak hívjanak, hogy sorry nem, vagy örömmel értesítjük...."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
szab.tam
nagyúr
válasz GabN73 #35759 üzenetére
inkább egy ajándékutalvány egy közös, romantikus ráncfelvarrásra.
21...
(19-re már nem húzunk, nem mondták még?)****
(#35758) B-L-A-C-K
próbáld meg 1* elfelejteni az évfordulót.
pff..
vagy nem lesz 12.
vagy minimum 2 hét zártkapus meccsre ítél...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Mercutio_
félisten
Ehhe.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #35755 üzenetére
Köszi. Kicitcipösz volt ez most for ded's sake, sőt most meglepő módon az egyik szinte csak fűszeres volt, a másik azért takarított mindent ami az útjába került így is. Általában kedves félmosollyal szokták javasolni, ha ott eszünk, hogy óvatosan a csípőssel mert ami csípősnek van jelölve, nem biztos, hogy fehér embernek való
@Saint_: thx egyik legjobbnak mondják a városban, jellemzően több az indiai mint a magyar bent, ami általában jó jel. Szeretjük, bár ritkán eszünk itt.
-
DeFranco
nagyúr
salaam bombayből házhoz rendelős vacsis 9 éves évfordulós
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #35748 üzenetére
Valamit fél füllel hallottam, hogy még egy 6-22-ig a többi napon trükköt is bedobnának az okosok.
-
MrSealRD
veterán
-
Magnum_
nagyúr
nnna, akkor márc.15-től vasárnaponként zárvatartás.
de jó.olyan is elfért volna még itt, hogy hétköznapokon meg 8-16ig legyen csak nyitva minden.
I humbly and respectfully decline™
-
-
7
addikt
válasz DeFranco #35745 üzenetére
Technikai adatok alapján kiválasztottál 5-öt. Nézz meg róluk egy-két YouTube-videót (főleg a menü, kezelés az érdekes), aztán vedd azt, ami a legszimpatikusabb. Itt már leginkább az egyéni preferenciák játszanak.
Plusz input: a háttérvilágítás egy remek dolog, de amíg az embernek nincs dolga világítós olvasóval, addig nem fogja hiányolni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
1: Wayteq 1024x768, tokkal, magyar menü
2: Prestigio, 800x600, úgy látom backlightos, 2 év gari
3: Koobe 1024x768, magyar menü
4: Alcor, fehér, 800x600, magyar menü
5: DPS 800x600, magyar menüKb. ez a pref sorrend is, formátumtámogatást nem tudom megítélni, mert nem ismerem a rendszert.
Any input, vélemény, figyelembe veendő szempont? Wayteq ugye ajánlott volt, jó a formátumtámogatása nagy a felbontása, a Prestigionál van fény, meg 2 év a gari, viszont nincs tok.
(edigital amúgy messze viszi a prímet, nem találtam máshol sem több sem olcsóbb ebookokat)
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #35741 üzenetére
Aprón Huawei E585 9400 pénz, ha meg gyári uj cucc kell, akkor TP-Link M5250, olyan 12k-tól lehet kapni. Nekem is az utóbbi van.
Azért maj'szólj, ha visszaadnád a sim-et.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Mi-fi routert merre érdemes keresni?
-
-
Magnum_
nagyúr
Picit kesett a 10.30as GDP.
Megfutottam reggel a koroket, meg egy nagy csata elott allok. De talan hajnalodik.
-
aizen92
addikt
-
MrSealRD
veterán
válasz aizen92 #35723 üzenetére
Ja...értem. A felvi.hu-n ezeket nem frissítik le, vagy nem teszik közzé? Vagy pont az késik?
-------------------------------
Amúgy erre ötlet?
-------------------------------
Utolsó munkanap az évben.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
2011-2013 között első generációs Samsung Galaxy Tab-om volt (P1000), de miért lenne ez neked releváns tapasztalat?
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #35734 üzenetére
Alapvetően a T-Online adta a STB-ot. Tavasszal lejár a hűségidőm, akkor majd szétnézek a szolgáltatók (UPC van a házban, Digi még esélyes) között.
TV-t is kéne, de szerintem majd lövök egy használtat a topikból. Ahogy látom, van kínálat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #35733 üzenetére
CRT-ben is van digi beltéri + media player?
-
-
MurdR
veterán
Reggelt. Irány a bánya.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
LÁZ
addikt
ismét tablet dilemma, kéznél van egy prestigio multipad 2 ultra duo 8" tiptop 10/10, garral, viszont ismerős meg szabadulna a Galaxy tab 2 10.1"-jától, lejárt garral, 10/9 es állapotban
melyiket válasszam, persze a méret-tárhely-support a samu mellett szól, de ntom mennyire problémásak, használ vki galaxy tab-ot vagy tab 2-t?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
Mercutio_
félisten
Superlux fejes 8k
IKEA-s előszobai cucc 5k
2x4GB notiram 15k
11,6"-os 2 magos bordó netbook hivatalos W7-tel 55k
37"-os LCD TV 60k
Erős i3-as miniPC 76k (vagy az összelegózott cuccok függvénye)[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz aizen92 #35720 üzenetére
Miért mi az amit még nem tudsz és a képzéslistából akarod megtudni?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
aizen92
addikt
Fiatalok!
Tök véletlen nem ma kellett volna kiadni a 2015. szeptemberében induló felsőoktatási képzések listáját?
Szokásos? Folyamatos csúszás és lesz kevesebb mint 3 hét a jelentkezésre."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
GabN73
addikt
válasz PeeterssoN #35703 üzenetére
Vadászidény? Karácsony előtt?
Inkább a lobogtass meg egy 20ezrest és jönnek idénynek nevezném -
B-L-A-C-K
titán
válasz föccer #35716 üzenetére
Azért okoskodok amúgy ennyire mert több mint fél évig néztem magamnak is milyet vegyek, + azóta még okosabb lettem a témában...
Most fél éve Sony 55W829B-m van, nagyon megvagyok vele elégedve, csak jó lenne már egy nagyobb...
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #35713 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele. Nem véletlen nyomják lefeleé az árát a picsába, eladhatatlnan.
Milyen tv-d van most? Mikori, mennyit lett használva? Majd nekem is kellene vennem egyet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aizen92 #35714 üzenetére
Én PS3-on játszottam nyáron egy keveset, de szerintem 55-ön se volt vészes...
Itt egy videóm....
Viszont ha nem kell nagy méret, és fontos a képminőség én 42-es Sony 42W706B-t vennék, ez akcióba 150 szokott lenni (elég gyakoriak az akciók, biztos most is lesz karácsony után, vagy még akár előtte is). Smárt része lassú, illetve bekapcsolás után 20 másodperc míg tudod kezelni a TV-t, de ezektől az apróságoktól eltekintve nagyon jó TV, és kategórián belül az egyik legszebb képe van.
Másik kérdés Hz-nél egy 40-48"-nál mi az ideális? elég a 200?
Játéknál az a legjobb ha kivan kapcsolva minden Hz javító, azaz 50/100Hz az ideális.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz B-L-A-C-K #35713 üzenetére
max 150.000. és lehetőleg samsung ha a smart funkciót nem tudom kikerülni. De ezt se használnám, és a 3D-t se nagyon.
UHD meg majd 4 év múlva beszélünk
Probléma talán ott van BLACK Úr, hogy a rohadt konzoljátékok nem bírnak 720pnál többet, vagy 900p-nél és nagyon pixeles már így is a 32"-on.
ez 50"-nál szerintem szemrákot okoz főleg 2-2,5 méterről.szerk.: 150k a max. ha 110-125ért is van nem 3d/nemsmart akkor örülök mint majom a farkának. Nem kell plafonig elmenni feltétlen
Másik kérdés Hz-nél egy 40-48"-nál mi az ideális? elég a 200?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
föccer
nagyúr
válasz aizen92 #35711 üzenetére
40" elég lesz. Most van Auchanban ákciós UHD LG 40"-ban 160-170 körül.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
aizen92
addikt
válasz Mercutio_ #35710 üzenetére
Én neten rohangálok magamnak. 4 év után le kéne váltanom a TV-m.
Semmi 3D semmi smartot nem akarok és nem tudom eldönteni, hogy 40 vagy 48" legyen.
2-2,3 méterről lenne nézve 50-50% játék és filmnézésre ( a játékok konzolon csak 720p, film pedig fhd )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mercutio_
félisten
Mindenki kariaji után rohangál?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz PeeterssoN #35707 üzenetére
"meg nem kell wilsonnal kekszelnem"
A csaj ezt biztos könnyebben megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Melack
veterán
És jön a Wi7
-
PeeterssoN
őstag
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #35703 üzenetére
Beszolsz?
Mecu: mit csinaljak, ha nem jon ertekelheto?
-
Magnum_
nagyúr
válasz PeeterssoN #35699 üzenetére
Futas most kilove mert melo utan tanulnom kell. Meg K hideg van. De az tenyleg jo.
Mercu: azt fel kell epiteni. Az ido. Az most nincs. Talan januar masodik feletol
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest