Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Bencus88 #310 üzenetére
Coop az az, amikor neten, vagy LAN-on keresztül összeáll egy team, és együtt játszák végig a karriert. Gyakorlatilag lecseréli az AI kezelte csapattársaidat, vietcongban is volt ilyen mód, eleve kis létszámú volt a team, tehát 3-4-5 ember játszhatja így a játékot. Mondjuk minél jobb az ellenséges ai, annál inkább kijön ennek a coop módnak az előnye. Pl. az új AA-ban is van 2 ilyen pálya, de az egyik beltéri, amit én kevésbé szeretek, a másik pedig egy eléggé kísérleti pálya, mindent belezsúfoltak, tankelhárítást, autóvezetést... ami eddig nem volt az Army-ban, szóval szerintem eléggé egy összecsapott darab. MEG PERSZE ÚGY UNALMAS IS, HOGY MINDIG UAZT JÁTSZA VÉGIG AZ EMBER, PERSZE aa-BAN ELÉG OKOS AZ ELLENFÉL így nincs két egyforma csata. Mortyr az nekem kimaradt, 2.vh?
miért nem lehet a billentyűzeten a clock-ot is zárni? -
DrGonzo22
őstag
válasz
Bencus88 #308 üzenetére
Nem figyeltem mostanában a játékhíreket, csak már legalább féle éve az tudatosult bennem, hogy januárban kijön két katonai fps. (a nem katonaiak valahogy nem tudnak érdekelne, talán csak a stalker az, ami tetszik, meg persze szívesen kipróbálnám majd a Crysis-t a dx10, ue3... miatt) Amúgy nem tudod, hogy lehet-e coop módban játszani a medallal, én még régen vittem végig így a line of sight-ot, és baromi jó volt, kár, hogy nem egy elterjedt valami ez a coop. Valami jó vietnámi háborús fps nem készül? Gyakorlatilag nem találtam egyetlen katonai fps bejelentést sem (ma átnéztem a pc-játékos weblapokat), csak ezt a kettőt, meg az ue3-as AA-t, tényleg ennyire kezd kihalni ez az ág?
-
S_E_R_I
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #135 üzenetére
Én nem akarok gondot ilyen dolgokból csak nem szeretem ha olyan dolgokba szólnak bele mások amihz semmi közük nincs..ha nem tetszik valakinek (Főleg MOD-nak) akkor azt a hsz-t ne számolja bele a Rangba ami neki nem tetszik vagy számolja piaci hsz-nek...az se érdekel..de minek kell beleugatni mindenbe ezt nemértem..ugy csinálják sokan ezekkel a hsz-okkal mintha olyan sokat érne a ''rang''..nem tökmindegy hogy valaki Ujonc,Fanatikus tag,Vagy akár PH!Addikt??? szerintem ugyanolyan ember és nem kell itt szítani a feszültséget mert valakinek több a hsz-e mint nekem ....én ennyit mondanék erről az egészről..a további dolgok nem érdekelnek..ha meg valakinek baja van velem ezek után is vagy alapba az ne a topicba próbálon leégetni mindnki előtt hanem keressen meg...van PÜ,van msn van mail van telószám..sőt a személyes találkozótol sem zárkózok el...kinek mi a szimpi....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Lesz BIA 3?
Sirály! A kedvenc játékaim BIA RH30, BIAEIB. A legélethűbb 2 VH-s FPS szimulátorok (természetesen csak a megfelelő konfiggal: no cross shair, no suppress indicators, nehéz fokozaton...)! Különösen az Earned In Blood, ott már sokkal jobb volt az MI, meg a pályák is szerintem. Eddig 2X vittem végig mindegyiket, azóta sem találtam hozzájuk hasonlót. Ennek most tényleg örülök, nem is tudtam róla...
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
-
Dj Sügi
őstag
Egyszerűen gyönyörű!!!!
Káprázatos!
Bár nem tudom milyen lesz az EA games által gyártott Medal of Honor ,de nekem tuti ez lesz a kedvencem!!!!
Még most se tértem magamhoz!Ha ezt így kihozzák akkor nekünk játékosoknak k*va jó lesz!Csak milyen atomerőmű kell majd hozzá????
-
Bekre Pál
tag
Hát azért egy játéknál a cim nem a legfontosabb dolog, Szerintem
Mondjuk az sem jó ha kimondhatatlan, vagy megjegyezhetetlen, de a BIA 3. részének már mindegy mi a cime, szerintem jó játéknak csak jó lehet a folytatása...
Amugy egyebet tudsz erről a játékról?
Hol , mikor játszódik, stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest