Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz DummyBoy #2456 üzenetére
Igazán rátehettek volna így 2 darab fektetett nyolcast
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daelion
őstag
válasz DummyBoy #2453 üzenetére
Engem nagyon tudnak irritálni ezek az effektek amik befolyásolják a látó teret vagy ráraknak valami 'effektet' a képernyőre.
Minden játékban az az első dolgom,hogy motion blur,chromatic abberation,film grain meg minden hasonló megy offra.Itt meg most nyomatja játék a pofámba ez a zöld izét ami körbe veszi az egész látó teremet.
Simán ki lehetne kapcsolni a settings-be az már elég lenne.
Az meg a másik,hogy most ha Anointed gear esik szinte 90% biztos lehetsz benne hogy ilyen Terror szutyok amit még akkor sem használnék ha a játék legerősebb dolga/buildje lenne.
Szerintem most félre is teszem játékot amíg ennek vége de amint láttam a Gearbox/BL 3 fórumon is elég sokan panaszkodnak az event meg a Terror Anoint miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz DummyBoy #2372 üzenetére
Megfixalni?ezt kifejted bövebben?
Közbe meg amara-t vegre atalakitottam.Kb. a szazadik variacio most müködik, solo slaughter mar megy vele de moze-t meg mindig hianyolom.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
tibee77
őstag
válasz DummyBoy #2231 üzenetére
Nagyon nem mindegy hogy milyen modositok vannak az adott pälyän, eleg durvän lecsökkenthetik a leadott dps-t es/vagy a bekapott sebzest növelhetik.Mentem moze-zal a nerf utän egy slaughter-t.Häät elöször azt hittem hogy nincs is semmilyen nerf, mert egesz jol ment a dolog az 5. körig.(talän 1szer ha lehaltam, persze volt sok second wind), na ott konkretan 10szer tuti ujrakezdtem a kört, annyira durva volt.Igaz, csak a raketavetös zaelot-ok öltek le.Idäig birta a kari mikor jobbrol balrol löttek de most hogy a hex 3mp-ig el kb. illetve a flakker täräban 1 kibequrt golyo van igy nagyon kemeny volt.Folyamat dobälnom kellett a gränätokat, nem ugy mint eddig, mert különben se skulo se shield nem maradt.Nagyon maceräs...Flakker dps nerf nem nagyon erzödik, csak 30%-kal kevesebb nem egy nagy ervägäs de ez a 1 löszeres tär, jajjj....mondom nem lenne gond annyira ha a hex nem lenne mär majdnem hasznälhatatlan, nem kene 2 mp-enkent ujat eldobni mert ez nagyon megakasztja a jatekmenetet.Amara-val mär 30on vagyok, remelem jo lesz nagyon slaughterre, mert igy moze-zal nem buli. Vagy kellene valami tipp hogy mivel helyettesitsem a hex-et.Stormfront-ot hasznältam elötte, nem volt az se rossz de kanyarban sincs ahhoz kepest amit a hex müvelt.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Wesder
félisten
válasz DummyBoy #2032 üzenetére
Radiation Trevonator shotival nekem daràl. Abbòl kellene egy Cryo. Ledobom a klònt, köré a pajzsot, és nincs olyan helyzet hogy ne daràlnànk be ketten így mindenkit.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest