Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz bolondember #100 üzenetére
PC-n ingyen megkapja, konzolon újrafizetős, bàr nekem ott nincs meg így biztos megveszem.
.LnB
Zseniàlis.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
wjbhbdux
veterán
válasz bolondember #100 üzenetére
Steamre ugyan már nem lehet aktiválni a régi bolti példányokat, de aki eddig megtette az ingyen megkapja.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Diopapa
addikt
válasz l.skywalker #104 üzenetére
Írta, hogy steamre...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos:
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/borderlands-3/home
Live-Die-Respawn
-
bolondember
MODERÁTOR
hát b+, nem szívbajosak...
Főleg ugye, hogy elvileg az epic (fail) store nem is kér pénzt tőlük... Bár gondoltam, hogy nem fogják egy fillérrel sem olcsóbban adni, de a 60€ kicsit mellbevágott.
Legjobb hír, hogy egy év múlva jönnek a DLC-k.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Honzi
senior tag
Borderlands 3 Official Announce Trailer
Like dislike arány is sok mindent elárul.
Az a gondom hogy sehol nem látom hogy csak timed lenne az epic-es dolog.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Bazsi1987
őstag
Komolyan valaki azért nem játszik egy játékkal mert epic store-s és inkább vár amig kijön máshova... játék a fontos nem a kliens!!! Tegye mindenki a kezét a szívére pl van egy márkád pl ruha, tesco le szedd 30%-t a lild semmit, mindenki lildbe fogja eladni a cuccát!!!
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz TESCO-Zsömle #117 üzenetére
Bocsi életembe nem láttam még pc-t bocsi hogy benéztem ide...😄
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Super Deluxe 31k nem rossz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Bazsi1987 #118 üzenetére
Nem az a baj, hogy benéztél, mert ez a játék topicja. De kontra beleugrasz egy vitába egy hülye példával, aminek nem ismered a hátterét, majd közlöd, hogy téged nem is érdekel, mert úgyis konzolra veszed. Akkor mi végre?
A példa meg azért hülye, mert te semmit nem érzel abból, hogy az EPIC kevesebbet kér. Akkor már inkább kistermelők kontra multik, mint analógia.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
Hát, őszintén szólva ez egy brutál szar trailer volt És persze nem osztanak semmit vissza a kedvezményes terjesztésből. No mindegy, lássuk meg, milyen lesz a felvezetés szeptemberig, nem sietünk...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt a cross-platform kiírást egyelőre nem értem. Erről volt szó korábban?
szerk:
Gameplay május 1. napján. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
válasz bolondember #110 üzenetére
Konzolon hazai store-ban már 80$-nak megfelelő köztársasági kreditért sajnálják az alapverziót
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Honzi
senior tag
Randy Pitchford twitterére irt commentek is jók.
"Our mission... is to embrace new distribution platforms that will contribute to our effort to grow the audience for Borderlands 3," said 2K President.
How does limiting your game to 1 unpopular storefront known to be heavily disliked by gamers increase your audience?Ryzen 3600 & GTX 1080
-
nagyúr
Félig idetartozik - Steamen már elérhető a BL1 GOTY Enhanced.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #128 üzenetére
nekem is teljesen az rémlett, épp ezért szereztem be a maradék mindent az 1. részhez még akcióban, aztán erre meg itt írja, hogy 30€
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
újraindítás után is csak ennyit látok, hm
jó, ahhoz képest, hogy a GOTY van meg, nincs meg egyik DLC sem a steam szerint (kivéve a General Knoxxos)
felettébb érdekes
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz wjbhbdux #134 üzenetére
ezt tudom, csak a Steam nem igazán akarja jelezni ezt felémmindegy, az Enhanced még mindig megvehető csak nálam, ez a nagy problémana, a Steam weboldalán jól mutatja, onnan a kliensbe eljutva már úgy jelzi, hogy birtoklom az Enhanced verziót (bő 19GB)
[ Szerkesztve ]
-
Obliterátor
tag
Szeptember 13
-
negyedes
addikt
azert megkerik az arat a super deluxe editionek.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
l.skywalker
félisten
Borderlands 3 12kHUF cdkeys-en [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Strip the flesh! Salt the wound!
Vajon Krieg jàtszható lesz a 3-ban? Ja meg Gaige is jó lenne. A Mechromancer volt a màsik kedvencem.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz l.skywalker #140 üzenetére
csak ne azon lenne exkluzív azon a spyware launcheren
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Én alapvetően Jakobs-hívő vagyok, de az alábbiakkal a Vladof is nagyon belopta magát a szívembe:
"Augment these rapid-firing, ammo-hungry guns with under-barrel attachments including tasers, rocket tubes, and additional gun barrels."Gunzerking egy puskába építve
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest