Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz AlexWolf #7438 üzenetére
BL1-be az ember azért használt editort, mert nem volt benne limit és mindenféle hülyeséget össze lehetett rakni.
Nekem anno volt 12 ünnepi fegyverem. Gépkarabélyok, amik spéci rakétákat lőttek irreális mennyiségben és tűzgyorsasággal. Igazából fegyverként használhatatlanok voltak, mert az összeállítás miatt nem volt sebzésük, de szép kis tűzijátékot lehetett velük csinálni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BandiHUN
veterán
válasz AlexWolf #7438 üzenetére
Hát jaja,a BL1 varázsa a loot volt,DE hogy csinálhattál bármit,esett,lehetett csinálni bármilyen alküldit,vagy szórakozásból elmenni bárhová,emiatt a coop élmény sokkal jobb!Nem mint most,hogy a cooposok 95%-a csak bossokat farmolni jár...
Az meg tényleg gáz,mennyire csak néhányféle karakterbuilddal és felszereléssel lehet normálisan játszani...sok legendary cucc ígyis nem jó SEMMIRE.TVHM-ben legalábbis biztosan...
Ez a DLC meg...jött volna inkább Halloweenre jutalomként.Vagy inkább csináltak volna belőle egy nagyot...
Az előtte kijött meg megintcsak a semmitérő kategória annak,aki missziózni szeret.Elkefélték a BL2 végciklusát.NAGYON.Lett volna inkább Season Pass 2,4 NORMÁLIS DLC-vel...de így,és a BL3-ról sincs semmi hír,ergó ha jön,akkor is kábé jövő nyár vége,bár tudni akkoris illene a létéről már...Lehet hogy ennyi.Amióta letoltam a Dragon Keep-et(de a mellékküldikhez már ott se volt kedvem),alig toltam a BL2-t.Nincs miért.Az alapok jórésze kész,cucc megvan,ami ér valamit...
Lehet belefogok a BL1-be megint
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
addikt
válasz AlexWolf #6997 üzenetére
Normalon még nagyon hasznos, de ahogy egyre erősödnek az ellenfelek, úgy verik le egyre gyorsabban (kb. 50-es szintig azért használható, figyelemelterelésnek jó). Vannak mondjuk skillpontok rá, amivel lehet erősíteni, úgy tovább bírja azért, meg a támadását is lehet turbózni, meg ugye vannak relicek amivel a cooldown-t is lehet csökkenteni.
Biztos hogy nem kell újrakezdened, csak nem tudom hogy a bővítés kihat-e az UVHM-re. Szerintem igen.
Vagy juss el gyorsan Sanctuaryba, és megveheted.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz AlexWolf #6981 üzenetére
UVHM-ben kell lenyomni raid bossokat, akik ilyenkor már csak Seraph Crystalt dobnak (fejből nem tudom őket, Hyperius biztos ilyen, meg asszem Pyro Pete is, de van még).
Itt vannak e!Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nesh20
aktív tag
válasz AlexWolf #6981 üzenetére
Nyírj ki egy Raid Boss-t szerezz kristályt és akkor szóba áll veled.
Ők a Seraph Guardian-ok:Master Gee the Invincible
Pete the Invincible
Voracidous the Invincible
Ancient Dragons of DestructionŐk dobnak kristályt, de csak UVHM-ba.
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
BandiHUN
veterán
-
BorgBoss
tag
válasz AlexWolf #6850 üzenetére
Nem lesz, de annyira nem gond - szerintem - bár egy kicsit lehetne jobb. Némelyik narancs fegyverem rosszabb volt mint egy lila vagy egy kék. De van olyan narancs ami mindent visz Szerintem próbálgasd a színeseket, de én volt hogy szinteken keresztül fehér fegyverrel harcoltam.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
addikt
válasz AlexWolf #6843 üzenetére
Nem érdemes nehézségi szintet visszavenned, mert akkor a szinted is visszaesik, és a láda a szintednek megfelelő cuccot dob. Tehát használhatatlanok lesznek, ha a nehezebb fokozaton folytatod.
A mostani játékodban juss el Sanctuarybe, nem olyan sok küldi. Jobban jársz ha így nyitod a ládát.Én kettőt tudok az eridiumon kívül: Seraph Crystal (kalózos DLC, de nem tudom mi dobja) és Torgue Token.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
VoidXs
nagyúr
válasz AlexWolf #6843 üzenetére
A Hammerlockos DLC nehézségben a sztori után jön, a többi pedig LV15-től. Pont a rosszat kezdted. Kulcsos láda pedig nincs máshol, csak Sanctuary-ben, de van valami DLC-s fizetőeszköz, ami van Hunter's Grotto-n és Oasis-nál is, csak a neve nem jut eszembe.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest