Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Ezért jó a gunzi, mert ott vmi 1200 lőszer van pisztolyhoz (lvl9 Filled to the Brim).
Mondjuk a két Harold 2.8-as ammo reg és gunzerking közben is simán megeszi 3 kör alatt. Annyit meg nem ér az Inconceivable és a 5 Shots or 6, hogy arra tegyek pontot.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
MARV6969
tag
igen, dobnak fegyvereket, ami az adott szintnek megfelelőek, meg venni is lehet, de ezek elmaradnak az addig összegyűjtögetett legendary-k, pearl-ök hatékonyságától, és nincs is belőlük annyi, mint amennyi kellene .. plusz megfelelő szintű pajzs, relic, class mod is kell a magasabb szintű ellenfelekhez, amelyek legtöbbje ráadásul valamilyen boss...
Viszont tetszik egy-két új ellenség . Legendary-k nem, pearl-ből is csak a 8. szint után esett 1, de ennek ellenére mintha jobb lenne az "átlagos" loot...
fi:zi'k az árral nekem sincs semmi problémám, és az is igaz, hogy olyan karival toltam aminek egy-két mellék külditől eltekintve, minden küldetése készen volt."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
LLKobe
veterán
De az milyen faja hogy visszatették a fegyverek adatlapjára a zoom mértékét. Az egyben nagyon fasza volt, hogy miért vették ki nem tudom, de most hogy midenki szarrá játszotta magát visszatették. Nice job.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt a Steam-profilom minden kedves érdeklődőnek.
-
nagyúr
pontosítsunk - rákényszerít, hogy kitalálj valami ilyesmit. voracidious-ra három videon három különböző stratégiát láttam, ráadásul abban is különböztek, hogy volt, aki a sámánt pillanatok alatt kiirtotta, és volt, aki azzal bűvészkedett, hogy életben tartja. mondom: én ezt értéknek tartom a játékban - de nem vagyunk egyformák.
rubinak utánanézek, hol lehet szerezni@fi:zi'k: yesssss! avatar nagyon rendben van
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
a loot dropot ne keverjük ide, mert arról nem írtam semmit (btw. az szerintem is szar).
a guardianek valóban multira vannak optimalizálva, de miután Te is írod, hogy a szemétdombra való, amit dobnak, igazából nem értem, pontosan mi is a problémád. rohadt nehéz, és ha nem csinálod meg, nem maradsz ki semmiből. el lehet dönteni, hogy akarsz-e próbálkozni. megjegyzem, attól sem voltam elájulva, amit az első részben crawmerax hagyott maga után.
az pedig, hogy a raid bossokat különféle trükkökkel le lehet győzni (nem programhibákra gondolok), az pont a challenge része. nekem állatira tetszett pl., ahogy egyesek gunzerkerrel, két norfleettel nekiesnek voracidiousnak. vagy itt a fórumon az egyik kolléga (bocs, nem ugrik be, ki) lelkesen kampányol a két unkempt haroldos build mellett, amit egyszer egész biztosan ki fogok próbálni.
a legtöbb játéknak az a halála, amikor egyes játékosok ilyen extrém ötleteket ültetnek át a gyakorlatba, és utána úgy mennek végig minden ellenfélen, mint a kombájn a mezőn békaeső után. ehhez képest a BL2 képes az ilyen ötletekkel szemben is kihívást támasztani - én ezt értékelem."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
hát akkor nem lesz seraph cucc. nem tudom, talán bennem van a hiba, de ezek egyáltalán nem tudnak aggasztani. főleg, hogy a torgue dlc-ben is lehet érdekes cuccokat vadászni, és ott a tokenekhez csak szimplán harcolni kell. a kocsmai bunyó küldetés amúgy is szék alá röhögős
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BorgBoss
tag
És nem csak a fegyverek miatt, hanem a skill tree miatt is. Én próbáltam TVHM-ben túlmenni lv50-fölé és a végén már csak 1 xp-ket kaptam, mert sok szinttel voltam felettük. Nem csak a nehézségért játszik a játékos hanem a szórakozásért.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
nagyúr
szerintem el kellene fogadni, hogy egy játék legnehezebb fokozata by definition nem való mindenkinek. az 1. Borderlands-nél a legáltalánosabb panasz az volt, hogy túl könnyű a játék, gyakorlatilag Crawmeraxon kívül minden sétagalopp volt benne (na jó, a zombis DLC elejét még be lehetett szívni, ha rosszkor ment oda az ember). itt a fórumon is írogat néhány ember, akik láthatóan nagyon élvezik, hogy az UHVM minden kreativitást és aggresszivitást kifacsar belőlük. nekem a TVHM pont elég, egy adott ponton még az is eléggé elvette a kedvem, aztán azon sikerült túllendülni, de az UHVM-nek eszemben sincs nekikezdeni, mert nem élvezném. hasonló a helyzet a raid bossokkal is, bár Hyperius seggét szívesen szétrúgnám
-
BorgBoss
tag
Ezzel egyetértek. Ha csak erősebbek az ellenfelek és nem regenerálódnak, akkor rendeben, nem ügy, de taktikázással kész vicc az egész. Ha taktikázom, akkor például mire megkerülöm a sziklát, hogy máshonnan támadjam, addigra meggyógyul és kezdhetem előröl az egészet.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
MARV6969
tag
mivel már nagyon sokszor toltam végig a játékot, el szoktam bíbelődni ilyen kis marhaságokkal is, csak az érdekesség kedvéért... az 1-ben pl a kedvencem volt, amikor T-Bone-ban lelöktük az autókat, beleterepoltáltunk és száguldoztunk a "senkiföldjén"...
amúgy, csak a fegyverek kedvéért, tényleg nem éri meg
(((( viszont poén volt Sanctuary-ban Moxxit megvizsgálni alulnézetből.... erről is vannak videók))))"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
...editorral már be is pakoltam...
TESCO-Zsömle
igen, a Manci fej meg aranyosGYŰJTŐKNEK
fentebb már leírtam pár olyan gránát mód kódját, ami módolt, viszont nem bankos, és megmaradt a pach után is
találtam egy újabb gránátmódot (slagos életelszívós x16-os....) és egy Maya legendary class mód és egy seraph relic hibridjét, ami szintén nem bankos, de módolt íme:BL2 (BwAAAAC2ZgQnDQCoMBG9HgCABsD / / / / / / / / / PwBjAOP / vxgBAME =)
BL2 (BwAAAADyiAAADwDogBC9HhvDD4MdgwsDDoMOgwxDHUMYAx + DLsM =)[ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
SPOILER
nekem nagyon bevált az Omen
9 lövédéket lő egyszerre, ami Bee-vel kellemes hatást fejt ki. Sati, tehát rövid távra hatásos. Kifejezetten a "rohangálók" ellen szeretem: ezeket közel engedem, és megpróbálom fejbe lőni őket (úgy próbálom időzíteni a lövést, hogy akkor találjanak a lövedékek, amikor egy pontba koncentrálódnak). Többnyire sikerrel.
Még a stalker-ek ellen vált be, főleg a lv63-asok ellen szeretem. Szintén közelről de áramos változattal... garantált, megbízható hatás. Távolra, gyorsan mozgó ellenfelekre van nála jobb. A robotoknál a savas változat, szintén közelről, közepes távolságból. Általában Bee pajzzsal használom, de mostanában egyre többször veszem elő az Antagonist shield-et. Ez ugye visszatükrözi az ellenségre a kilőtt golyót (megnövelt demage-val) ÉS slag-ol is.....
A Bee ugye akkor hatásos, ha fel van töltve, de az Antagoginst amíg le nem merül "dolgozik" sebzi az ellenfeleket. Míg a Bee-nél kerülni kell azt, hogy eltaláljanak, addig ennél egyenesen keresni kell. Amint eltalálnak (vagy ugye kicsit később, mert nem küldi vissza a feladónak 100%-ban a rád lőtt golyót), keresni kell, hogy melyik slagozódott be, és ettől kezdve egyszerűbb a "megoldás"... Ráadásul nagyobb a kapacitása és gyorsabban töltődik is fel, mint a Bee.Lorenzo9
Régebben említetted, hogy valamit kezdeni kellene az eridiummal, mert egy idő után semmi szerepe. Ezt a Tinás dlc-ben megoldották, hogy a ládák nyitásához, meg tárhelyvásárlásához újból érdemes lett gyűjteni.
Hátha egyszer, mondjuk a Bl 3-ban , megoldják azt is, hogy betesznek eridiumért vásárolható fegyver fejlesztéseket. Szerintem ez egy nagyon jó dolog lenne.
Egyetértek veled abban is, hogy valamilyen módon fel kellene dobni a multit is. Én örülnék egy olyan lehetőségnek, ahol egymás ellen lehetne harcolni, mondjuk 4 a 4 ellen, vagy 8 a 8 ellen, stb.... Ezt akár úgy is el tudnám képzelni, hogy a választhatsz a karakterek közül, de a játék adja a felszerelést, skill pontokat...Más..
A Bl1 és a Bl2-ben eltérő módon oldották meg a fegyver kérdést. A BL2-ben NAGYON meg kell harcolni, meg kell szenvedni a legendary cuccokért, és így azokat sokkal jobban meg kellene becsülni is... Viszont a legendary-k megszerzése is és a játék ezek nélkül is elég nagy szívás.... nem ezt szoktuk meg a BL1-ben és ráadásul a legendary-knak mind van valami érdekes tulajdonsága, amiért jó, érdemes használni őket. Nyilván azt szeretném, hogy mindegyik legyen meg, és belátható időn belül... Ezt viszont csak irreális időbefektetéssel lehetne megvalósítani, ami szerintem nem a játékosok hibája. Ilyen feltételek mellett editort használok, és fogok is használni.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Egyébként 1 dolgot ne feledjünk...bár nem követem a dolgot,de annó elég egyértelműen írtak róla,hogy a Gearbox tulajdonképp az Aliens: Colonial Marines-re kapott pénzből(SEGA) hozta össze a BL2-t...
Hogy ebből mi igaz,az passz,viszont tény,hogy MÉLTÓ folytatása lett a BL2 az 1-nek,és sokkal szebb,nagyobb terep,de kisebb gépigény,rengeteg tartalom...
Namármost hallottam olyanról is,hogy ez pereskedős lesz...
Könnyen lehet,hogy a BL2-nek azért is kell extraprofitot termelnie,mert az Aliens gém azért egy jól beharangozott valami volt,aminek megvolt a hype,a BL2 viszont csak jött,szépen csendben,saját projektként.És az aliens már valami 5 dolcsiért is beszerezhető mostanára,olyan sz@r lett...Szóval lehet,hogy még MI örülhetünk,hogy a BL2 sorsát egyengetik,de lehet ez a pénzesdi az ára a "szerelemgyereknek" az üzletiessel szemben!
Egyébként evidens,a magam részéről akkoris jobban járunk így,ha fizetgetni kell,mert inkább ez,mint egy összecsapott supportmentes BL2,egy isteni Aliens-el,amit akkor se veszek meg,akármilyen jól sikerül,az is rétegjáték,de másoknál...
A BL-eknek viszont kevés alternatívásja van,ami még "hasonló" az a Dead Island,azt is a GB követte el...bár ez utóbbinak jött egy második része,ami inkább DLC,mint új játék,meg se vettem... kár érte.
Viszont a BL2 projekt legalább fut.
Bár jelentenének be BL3-at is....[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MARV6969
tag
SPOILER
4 db új fajta fegyver érkezik a dlc-vel, ami nem túl sok, bár ha egy olyan lesz közöttük, mint az Omen sati, akkor már megérte... Az Omen bekerült a "leglegendarybb" fegyvereim közé, a Harold, a Sand Hawk, a Lyuda, a Conference Call, az Infinity, a Florentine és a Norfleet mellé.
Viszont érkeznek legendary class módok, minden osztályhoz több fajta is, amik talán érdekesebbnek tűnnek, mint a fegyverek..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
A fenti a gránátokban az az érdekes, hogy már a patch előtt sem kellett bankba tenni, és nem csak hogy megmaradtak, de továbbra sem kell bankolni
A többi módolt gránát mind eltűnt (meg a relic-ek, a class módok, pajzsok)"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
Ha a gránátmódokra gondolsz, akkor minden összetevője legális, a játékból való, csak ebben a kombinációban nem található ilyen gránát, ennek ellenére működik, és nem törlődött a patch után sem.
De hogy miért nem, azt nem értem...."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
Tényleg meglátjuk, hogy mennyire lesz élvezetes, játszható az új dlc, és persze a 8 szinttel erősebb ellenfelek mit és mennyit fognak dobni?
Még az is lehet, hogy szeretni fogjuk...
Amúgy meg szerintem mindenki úgy editorál ahogy akar, csak ezzel ne zavarja, ne rontsa a többiek játékát. Ennyi.
Tapasztalatom szerint, vannak, akik elvből nem használnak editort ( őszintén respect nekik ).
Vannak, akik, mint én is, használnak editort, készítenek, módosítanak fegyvereket cuccokat, de nem lövöldözik le mások elől a boss-okat, és nem duel-eznek. Ha megkérnek, hogy gyilkoljuk már le azokat az általam annyira gyűlölt sárkányokat, vagy a Hyperius csapatot, vagy Pyro Pete-t, vagy éppen Dexiduous-t, akkor ám legyen! Mi baj lehet?
És persze vannak, akik csak lusták utána járni, letöltögetni, kipróbálni a dolgokat, viszont adjak lv50, 52, ....61-es fegyókat, full skin és head kollekciót. Ezektől meg én sírok....Az biztos, hogy egyrészről jó dolog, hogy emelgetik a szintet, viszont a jelenlegi drop rate mellett ki is tolnak azokkal, akik nem sajnáltak időt a farmolásra, és egyenként, x óra próbálkozás után gyűjtötték össze kedvenc felszerelésüket....
sss:
ja... lesöpörnek mint a szél....[ Szerkesztve ]
-
MARV6969
tag
Érdekesnek tűnik...
Arra kíváncsi leszek, hogy lv72-es szinten milyen lesz 80-asokra "vadászni", amikor jelenleg 2-3szinttel magasabb boss-okkal is megizzadunk... De nyolc szinttel nagyobbak ellen????
Majd meglátjuk ténylegesen milyen lesz a drop, és ha megéri, akkor persze hogy nekivágok!
És ha kell, akkor jöhetnek a black fegyverek... legalább majd ki lehet használni őket..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
vitaro
senior tag
Igen, ez elég szemét húzás, igazán dobhatnának seraph kristályt legalább addig amíg az ember bele nem kezd az UVHM-be. Mechroval direkt nem fejeztem be a főszálat, hogy még csak fel se kínálja az ultimate módot, végigcsináltam a Torgue-os dlc-t, de Pete így sem dobott egy darabot se. Szóval ha valaki seraph kristályokat vagy fegyvereket akar, az játssza végig háromszor a játékot... Aranyos. Ha legalább olyan erősek lennének ezek a cuccok, hogy megérné. De nem, a nagy részük elég kiábrándító.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
wesker24
senior tag
Olyankor mi van ha már beváltottam őket és használtam is öket, csak közben összeomlott a Win 7 és újra kellett raknom de ezért elbuktam a Border 2 mentést persze volt régebbi másolatom vissza raktam jó is lett, csak hát igy buktam a Golden Key-eket azt tudom hogy át írhatom bármikor nem is ez a gond hanem a fej karakter skinek, azt nem lehet valahogy előhozni ??
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
VoidXs
nagyúr
A legjobb easter egg akkor is a Minecraftos.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Fortissimus
őstag
mar akkor se volt friss mikor kiraktam, Te pedig 12 oraval kesobb probaltad, ez nem tobb napos kulcs volt...
probald ezt, ez fel oraja kerult ki:
PS3: K3K3B-JBK9C-Z9C53-93KB3-FRWRH
WinPC/Mac: 5T533-9R95X-C39T3-3T3JB-SZZ96
X360: KB533-CX3K3-9XZ3X-5X3BJ-95KZJ''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
BorgBoss
tag
Köszi ezt tudom, de azon a pályán nem voltam előtte, ezt nem értem. Egy teljesen új pályára belépve eset a szint sokkal kisebbre. Mintha a főszálon egy következő küldetés lenne kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest