Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
NIncs mit, úgy leirtam ami idáig nekem lejött.
Csak úgy a youtubon is mindenki sponzoráció miatt bemutatja a Tronsmartot mint ha valami jó cucc lenne. Persze egy olcsó kinai hangszóró után valóban megváltást. 2017 nyarán vásároltam a Divoom onbeat 500-at. 2018 elején én is bedöltem a Tronsmart Marketingnek és megvettem a T6 modellt. Mikor élőbe meghallottam hatalmas csalodás volt, a Divoom sokkal de sokkal jobban szólt.
Én nem kapok egyik cégtől se sponzorációt, igy tényleg a személyes tapasztalataim osztom meg. A Divoom se tökéletes ,de az áráért szerintem nehéz jobbat találni.
Még azért van pár hangszóró amit kipróbálnák. Doss Sound XL hangjára kiváncsi vagyok.Igaz nem kell vele foglalkozni, de kezdem magam kinosan érezni. Most már ráirok egy adminra lassan zaklatásért.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9, i5, 16GB RAM, 256GB SSD, Win 11 Home, 13 Inch + billentyűzet + Type-C dokk
- Dell Latitude 5300 i5 8.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 3db laptop notebook
- Latitude 5450 14" FHD IPS Intel Ultra 5 125U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 5410 i7 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Sürgős - Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest