Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
" ... úgy látom sehol nem kapni ... " – volt már téma. Ha nem követed a topic-ot, akkor érdemes néha picit visszaolvasni. Konkrétumokat persze senki sem tud, mert akinek van ilyen hangszórója, az nem töri már magát, akinek meg nincs, az vagy lusta, vagy beletörődik az általad is beidézett üzenetbe ...
#19060 Aprósólyom
Elvileg app is akad (itt a PH!-n az utóbbi bt. fej-, fülhallgató tesztekben Virág Dani előszeretettel szokta használni...), de én a "developer options"-ben található beállításra esküszöm.#19063 carl18
" ... mert az Earfun le mondott róla." – nem hiszem. Szerintem most kezd el igazán befutni. Egyre több (és jobb teszt van fenn róla, amiben kb. mindent agyonver). Hülyék lennének leállítani. Szerintem ...
* update: most olvasom, hogy Oluv (ez tényleg "kattant", jó értelemben) még tovább reszelgeti a hangzást. Most újabb preset-eken dolgozik ...
#19066 ← nem az AI-t kell kérdezgetni, hanem írni kell a gyártónak!#19070 Sgt. Chris
"Ami tudja a rádiót is ... " – ilyet 99,999%, hogy nem fogsz találni. Minek a rádió? Ahol használnád nincs wifi, és a telefon sincs nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest