Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
bepken #18697 üzenetére
nos hát úgy tűnik, hogy a kártyával már nem lesznek jóbarátok, viszont egy ezeréves pendrive már közelebb tudott férkőzni a kis szívéhez és csodálatosan szól a muzsika róla
és tudom, hogy ez a legkiábrándítóbb sztori lezárás, én sem szeretem az ilyet, de ha nem haragszotok meg nagyon érte, én nem szívesen nyomoznám tovább a dolgot, hogy vajon mi lehetett az összetűzés oka szeretett hangszóróm és a microSD között....
minden esetre tényleg köszi a tippeket!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #18723 üzenetére
" ... együtt is kaki ... " – ez ilyen "party izé/mód". Az a lényeg, hogy mindenki együtt zenéljen, és így – hatósugáron belül – ha van 2-3-4 ilyen hangszóró, akkor az jó nagy ricsajt fog kelteni. A tws-nek nyilván sokkal több értelme van (szerintem).
" ... jött boom 2 pro." – ez jó csöndbe jött. Mondjuk elnézve az újdonságokat nem is csoda.
Boom 2 Plus vs. Boom 2 Pro → IPX7 vs. IP68.
Nagyon úgy néz ki, nem ez fogja megváltani a világot. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #18721 üzenetére
FYI!
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Peaceliker #18719 üzenetére
Itt még az se működne, mert nem partycast-es. A 2 plus meg az. De megrendeltem a második motion boom-t.
-
Pixx96
aktív tag
srácok uboom X honnan legolcsóbb most? látom nagyon megy a dicséret róla kíváncsi lennék rá milyen főleg hogy van bb3 összehasonlítási alapom itthon 57-60 ezer körül láttam olyan hely volna jó ha nem jó a hangja (nekem) vissza is tudom küldeni macera nélkül.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ramoskaa #18713 üzenetére
" ... ha nem tudom őket párban használni akkor két motion boom a nyerő ... "
Az "őket" alatt mit értesz? Két Boom-ot simán össze tudsz kötni tws-be (máshogy nem).
A Boom 2 már PartyCast 2.0-s. Azt tws-be egy másik Boom 2-vel össze lehet kapcsolni, "party módban" pedig (több) Boom Plus-al, Boom 2-vel és Boom 2 Plus-al.
De, ha tutira akarsz menni, akkor írj nekik: service@soundcore.com
Az oldalukon fellelhető infó alapján én a fenti következtetésre jutottam.Az eredeti kérdésedre válaszolva ...
"Motion boom mellé ugyanazt vagy boom 2-t vegyek inkább?"
... szerintem Boom-ot, mert a Boom 2-vel se tws módba, se party módban nem fog működni. -
Ramoskaa
senior tag
válasz
<Adamsky> #18712 üzenetére
Ez a két hangszóró TWS-be vs. egy erősebb jó kérdés.
Itt az első opció játszik, ha nem tudom őket párban használni akkor két motion boom a nyerő, mert cél a TWS ,de mivel két különböző hangszóró így lehet a hang is fura lenne ,ha esetleg lehetne párban használni a motion boom 1 és 2-ötEgyébként elég jól le vannak akciózva még valamivel több ,mint egy napig 60 és 90€
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ramoskaa #18711 üzenetére
"Korábban már beszéltük. 00.44 fw van rajta ... " – igen, most már rémlik.
Ez a két hangszóró TWS-be vs. egy erősebb jó kérdés.
Én biztos, hogy a (szélesebb) sztereó hangzást választanám a nagyobb hangerővel szemben (más kérdés, hogy a két Boom már lehet hangerőben sem marad el jelentősen). Ezen felül a két hangszóró sokoldalúbb tud lenni. Pl.: adott esetben az egyiket Te, míg a másikat egy másik családtagod is tudja használni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18708 üzenetére
" ... ha le kapcsolom a Bluetootht az Uboom X 10 perc után ... "
Azt hiszem írok nekik, hogy – ha megoldható – gondolkozzanak el rajta, hogy ne így működjön, hanem úgy, ahogy a Soundcore-ok (ld. korábbi írásom). Esetleg lehessen választani (ha már ott az app).Egyébként nekem is fülig ér a szám, ha az Uboom X-et hallgatom. Nagyon "ki lett grammolva a cucc". Értsd: látszik itt-ott a spórolás (olcsó külső burkolat, szög-egyszerű design), de jók a benne lévő hangszórók, szuper a hangolás, és az app is tudja, amit feltétlen tudnia kell. Az egészhez pedig jön egy olyan árazás, amivel eddig más nem tudok konkurálni.
#18709 Ramoskaa
A "sima" Boom még nem tud PartyCast 2.0-t, azt csak másik Boom-al tudod tws-be kötni. A kérdés viszont az, hogy mikori a Boom-ot (milyen fw. van rajta), mert sajnos, amit most (kb. 2023 óta) lehet kapni picit más(hogy szól), mint a régiek. -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Motion boom mellé ugyanazt vagy boom 2-t vegyek inkább? Párosítva a hangzás nem lesz gagyi , mert mások a paraméterek? Illetve teljesen kompatibilis egymással, programba is gondolom külön tudom őket állítgatni.
-
carl18
addikt
Az Uboom X alkalmazás mellet mutatja hol áll a töltöttség.
a Régi Dockin nem jelzi ezt vissza csak merülés előtt vált át pirosba.
De annál nem igazán tudtad hány százalék a töltöttség.Szóval le kopogok nagyon változott a világ és nekem nagyon be vált a Uboom X mindenre is.
Egy Onyx 3 ellen labdába se rúg, volt lehetőség a Onyx 3at hallani és olyan gyenge volt.Az új Earfun rengeteg hang EQ van led fények akku vissza jelzés. Nagyon mély basszus és 4 óra egy teljes töltés ideje.
Én elégedett vagyok és biztos az Anker se rossz de Earfun áron inkább Uboom X vennék.
Egy új Dockin D Fine Evo és 60e forint.
Annyiból van Uboom X is és még ha nagyobb is a Earfun szerintem jobb üzlet.
Jobb érték az adott árért, persze a Dockin is piac vezető volt ár érték arányba 2017 körül.
Akkor Oluv csatornája meg mutatta 140 euróért a Dockin D Fine a legjobb a piacon.
Sajnos nőt a verseny jó a Dockin még de nem a legjobb. -
válasz
<Adamsky> #18705 üzenetére
Az utóbbi bekezdésre reagálva inkább csak a macera részével értek egyet, mert amúgy ha feltölti az akksit, akkor az ugye azután nem marad sokáig feltöltött állapotban, hanem szépen ugye merülget, ahogyan órákig szól.
Mondom ezt úgy, hogy én nagyon akksimániás vagyok és a telefonon konkrétan kb 1 éve nem látott már teljes töltöttséget, hanem mindig 8x %-ig van csak töltve és persze 2x % alá sem hagyom.
Tipik, amikor én vagyok a telefonért és nem ő, értem.De amúgy ha a Soundcore tudja említésed alapján a kritériumot, akkor az úgy szintén egy határozott megoldás.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #18704 üzenetére
"Nem derült ki, hogy fontos-e egyáltalán a hordozhatóság ... "
Az tényleg nem derült ki. Ha, nem, akkor én ilyen "internet rádió"-ra mennék rá. Itt már játszik az ébresztési lehetőség, van távirányító ..."Ha mindenképp BT hangszóró kell, akkor fekvés előtt érdemes ugye feltölteni ... "
Macera, és az akksinak sem tesz jót. A Soundcore-ok erre (elalvásra) hibátlanok. Elindít az ember vm. podcast-ot, aztán vagy belealszik vagy nem, de a hangszóró a vége után X perccel kikapcsol magától. -
válasz
Wolfskin #18702 üzenetére
Nem derült ki, hogy fontos-e egyáltalán a hordozhatóság, de ha nem, akkor egy akku nélküli, hálózati feszről üzemelő cumó is megoldás lehet, az biztos nem fog tütükézni hajnalban, hogy le akar merülni.
Ez lehet általánosan kinéző bt hangszóró is, de akár valami soundbar is (ha van a közelben TV és nincs csatlakoztatva rá semmi hang cucc, akkor akár pluszban hasznos lehet).
Konkrétumokat nem tudok egyikhez sem említeni, nekem is egy Dockin-om van hosszú évek óta és azóta nem is próbáltam mást.
Annyit tudok róla biztosan, hogy ez szolídan tütükézik. 😁Ha mindenképp BT hangszóró kell, akkor fekvés előtt érdemes ugye feltölteni, hogy hajnalig még legyen elég nafta, hogy jelzés nélkül zenélni tudjon.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18702 üzenetére
"Ha bekapcsolod, felvillan egy led, ott van a kezedben, látod." – egyetértek. Az első, amit én is kikapcsoltam mindkét hangszórómon.
Ezt a fizikai gombot definiáljuk!
Én egy billenőkapcsolót vagy rendes nyomógombot értek alatta, amivel így teljesen le lehet áramtalanítani a készüléket (mint pl. a PC tápok hátulján).Ha ez nem kell, akkor pénztárcádtól és igényedtől függően bármelyik Soundcore hangszóró szóba jöhet. Azért ha választottál, előtte még kérdezz itt rá, hogy "tuti legyen a tuti", mert én csak a Motion+, Boom és a Boost hangszórókra vállalok kezességet.
Esélyes lehet még az Earfun Uboom L, de itt kellene egy felhasználói megerősítés, hogy az app ennél is tudja-e (az Uboom X-nél tudja) a "tilinkózás" kikapcsolását.
Viszont – ha jól értem – arra, amire neked kell (elalváskor hallgatsz valamit) a Soundcore lesz a tuti, mert az X perc (be lehet állítani) után, ha vége a lejátszásnak, ki fog kapcsolni. -
Wolfskin
őstag
Azt ismerem, köszi, de annak nincs kisebb verziója? Soundcore Motion B pl ugyanaz szoftveresen? Ez a hama jó volt méretben, de megmakkant. Az envaya 150 is jó, de az is tütükézik.
@#18701<Adamsky>
Megnézem azt is, köszi. Egyébként fel nem foghatom, hogy ezt a bugot miért éptik bele. Annyira kell bele, esernyőre a szellőzőablak. Volt egy ulefon telefonom, igazi outdoor cucc, gondolom vadászok, katonák is használják, hát olyan hangos trombitálással indult, hogy a 3. szomszéd is felriadt rá.
Ez valamiféle emocionális kapcsolatmegerősítő szignál lehet, kialakítani egy pavlovi reflexet, hogy tudd, hogy kezdődik a nap bluetooth-hangszórós pillanata, öltöztesd a lelked ünneplőbe? Mint régen a tamagocsi, csipog a drága, és beindulnak az anyai ösztönök? Vagy mi más értelme van? Ha bekapcsolod, felvillan egy led, ott van a kezedben, látod. Ettől kapok agyf@szt, lassan már a wc papír is zenél és rgb ledekkel világít.
Ezért is kell a fizikai gomb, hogy félálomban ne kelljen agyalni, kijelzőkön, menükben matatni, logikázni egy kódsoron. De ha nem tütükézik, tőlem kikapcsolhat magától is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18698 üzenetére
"nem tütükézik (...) dedikált fizikai gomb (...) relatív kicsi-közepes méretű, hordozható"
Ilyen szerintem nem létezik. A "tütükézést" a legtöbb Soundcore hangszórón ki lehet kapcsolni. Egy darab Earfun (Uboom X) hangszóró birtoklása alapján azt mondanám, hogy talán azokon is ki lehet.
Gondolom a "tütükézés" kikapcsolása azért lenne fontos, hogy ha az ember elalszik, akkor ne arra ébredjen. Nos, itt van egy dolog, amiről még itt is, a tesztek esetén pedig nulla szó szokott esni. A két jelenlegi hangszóróm ugyanis pl. teljesen ellentétes módon kezeli ezt.
A Soundcore-nál onnan indul a "power off timer", hogy nincs lejátszás, míg az Earfun-nál onnan, hogy megszűnik bt. kapcsolat. Elvileg mindkettőnek meglehet az előnye, és ha már a legtöbb a hangszóróhoz van app, akár ezt is kapcsolhatóvá kellene tenni ...Egyébként miért kell neked a "fizikai gomb" (billenő kapcsoló)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 1992-1993, a játék folytatódik
- MWC 2025: Xiaomi Pad 7 és Pad 7 Pro - munkabírásból jeles
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Powerbank topik
- További aktív témák...