Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
milyen bt hangszórót tudtok ajánlani, ami1 nem tütükézik (szignálozik, trallalázik) be- és főleg kikapcsoláskor
2 egyértelműen ki lehet kapcsolni (dedikált fizikai gomb)
3. relatív kicsi-közepes méretű, hordozható
4. esetleg ezek közül amelyik jól is szólSajnos a Hama Pipe 2.0 nem volt ilyen, hajnalban hangos szignálosra ébredtem, így jelezte, hogy (még egyszer utoljára ) kikapcsol. Most már viszont tudom, milyen a belseje.
Dockin, Envaya egyik sem ilyen. Igazából az sem érdekel, hogy hogyan szól, az ilyet nem zenei élménynek, hanem háttérzenének használja az ember, esetleg elalváshoz. (már amelyiket) El nem tudom képzelni milyen motivációk vezetik a gyártókat, amikor ilyen csapdákat építenek a készülékeikbe,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE! DELL 7320 DETACH MagyarLED - 13.3" Touch 100% sRGB FHD+ i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARI +SZÁMLA
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest