-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagato
csendes tag
Már kiderült, hogy a fentnevezett úriember végezte az én gépemen is a CFW-t az Octogon Audio-n keresztül. Amikór segítségét kértem, akkor még nem tudhattam, hogy ő csinálta.
Most, hogy már kiderült, (eddig csak sumákolás volt) ennek tudatában minimum elvárható lett volna, de inkább kötelező annak a segítsége aki a CFW-t csinálta. Ugyanis a CFW frissítés nem jár le, de egyszerűbb nem felelőséget vállalni nem érek rá indokokkal.
Mindenesetre tanulságos az eset. -
Zagato
csendes tag
válasz robi-k #13426 üzenetére
Kedves robi-k!
1,
A fórumokon általában nick nevet használunk, ahogy az lenni szokott. Én is csak a nick nevedet ismerem, de ezen én nem problémáztam.
2.
"bitzos hogy nem a magyar hivatalos forgalmazótól, mivel az SOHA nem árult CFW-s lejátszót."
Ez egyszerűen nem igaz!Itthoni magyar hivatalos forgalmazótól lett vásárolva, méghozzá az Octogon audiótól. Megvan a számla is és ők intézték a CFW-t. Ma beszéltem is velük és az is kiderült ki végezte a frissítést. Nem véletlen találtad meg a lejátszómat MAC cím alapján a CFW adatbázisodban.
3.
Amíg nem olvastam el a tegnap este kapott üzenetedet, addig nem is tudtam válaszolni, de azt te is láthattad, hogy eddig nem voltam fent a fórumon.4.
"Ingyen átadott telepítő csomag" ?
A CFW egyszer már ki lett fizetve. Ennek ellenére én felajánlottam, hogy újra kifizetem a munkádat, de még így sem voltál hajlandó segíteni.5.
Én megírtam, hogy nem tudom mitől nem működik a CFW, hiszen nem értek hozzá, de az biztos, hogy semmilyen pendrivről nem lett más FW feltelepítve.5,
Én privát üzenetben is udvariasan kértem a segítségedet és amikor közölted, hogy nem érsz rá a lejátszómmal foglalkozni, én akkor megértettem és udvariasan megköszöntem a küldött frissítést.
Itt nyilvánosan is megírtam, hogy köszönöm az eddigi segítséget és megértően mástól kértem segítséget itt a fórumon.
Azt hiszem ennél udvariasabb nem is lehettem volna.Nem tudom hova tenni ezt a negatív fordulatot és azt sem értem mivel érdemeltem ki, hogy így bánjál azzal, aki segítséget kér tőled és ráadásul nem is ingyen kértem..
-
Zagato
csendes tag
Igen, Robi fórumtárs volt az első akit megkerestem. Meg is beszéltük, hogy a héten beviszem az oppo-t a munkahelyére, de tegnap este írta, hogy sok a munkája és nem tud foglalkozni a lejátszókkal. Természetesen megértem, hiszen ő is dolgozó ember, ezért keresnem kell más megoldást.
Ha már egyszer fizettem a cfw-ért, akkor szeretném használni az előnyeit is, ezért is kértem a segítségeteket, amit előre is köszönök !!![ Szerkesztve ]
-
Zagato
csendes tag
Kedves fórumtársak,
Van egy Oppo BDP-105 lejátszóm, amire telepítve lett CFW, de valami történt vele, mert újabban nem játssza le a BD Iso, sacd iso fájlokat. Próbálkoztam rendszer visszaállítással, nem segített. Próbáltam pendrive-ról visszaállítani a CFW telepítő csomagot, de félúton megakad a folyamat.
Egyébként minden funkció működik, csak az iso fájlokat nem kezeli.
Tudnátok ajánlani valakit, aki hozzáértő és orvosolni tudja a problémát?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest