Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
Szoke1982 #545 üzenetére
Én is a ráérősebb 40 fölöttiekhez tartozom, de nem verseny ez. Csak élvezze az ember.
Parry nincs ebben a játékban tudtommal, vagy akkor nagyon kimaradt valami. Staff Spin (amikor a botot pörgeted) és a Rock Solid varázslat van helyette, ezeket én gyakorlatilag nem használtam. Rock Solidot a Scorpion Lordnál próbáltam, de azzal még gyorsabban inasba rakott. Végül a szokott módon győztem le.
Nekem a medicine-ek is kimaradtak. A legvégén már gondoltam hogy kéne, mert többféléből szó szerint százszámra tudtam volna kraftolni. Meg a secret főbossnak jó, ha az első alkalmakkal a fél életét tudtam leütni, 3-4 kísérlet után aznapra el is engedtem. Csak mégis, mondom lefekvés előtt nézzünk rá megint, aztán egy paraszthajszálon múlt, de nem letrédelt?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Szoke1982 #545 üzenetére
Én 40 vagyok, most vittem végig ugye decemberben. Amikor 10-15 alkalommal meghaltam egy boss-nál és egyik taktikám se vált be, akkor én megnéztem egy YT videót, hogy mit is kéne. Rengeteg idegeskedéstől kímélt meg és lehet agyvérzéstől is.
90%-ban piszkosul éltem a játékot, de a maradék 10 az agyfa** konkrétan. Nem feltétlenül nekem való ez a soulslike stílus, de túlságosan imádom őket. Nioh sori, Dark Souls, Elden Ring....odáig vagyok értük, úgyhogy inkább szopatom magam velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest