Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Akor simán nyomj jobb klikket a torrenten ami nem jön és Update tracker/ tracker frissitése. Azért indulhat el mert mikor ujra beteszed csekkolja a kapcsolatokat, mig normálisan ha fut 30 percenként teszi, ujra inditáskor rögtön.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Kliensel nem lesz gond, esetleg lehet tüzfal mögött vagy te is meg azok is akik töltik fel, és két tüzfal mögötti tehát passive user nem tud egymáshoz csatlakozni.
Amikor pedig kiveszed a torrentet a kliensből majd visszarakod azért megy 5 perc alatt gyorsan végig, mert nem letölti csak ellenőrzi a meglévő fileket.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Atapi
senior tag
ha jol értem, amit kérdezel, ezek azt jelentik, hogy 3 seeder van (ez a zárojeles) és 3 hoz kapcsolodsz. hasonloan a peereknél, 0 letöltövel kapcsolodsz, de van egy. a zöld csik a torrent letöltöttségét/állapotát fogja jelenteni szerintem, vagyis 82%-ban töltötted már le az anyagot. gondolom amikor ujra letöltöd a torrentfájlt és elinditod, akkor a kliens automatikusan ellenőrzi a már meglévő adataid épségét, amjd inditja a letöltést.
hogy a letöltés miért áll meg, azt igy nehéz megmondani. legvaloszinübb, hogy vagy a seederek nem küldenek adatot, pl mert nincs elegendő sávszélességük/slotjuk, etc, de az is lehet, hogy a Te kliensed nem fogad, mert pl bugos verziot használsz. ha visszaolvasol sokan panaszkodtak az ujabb utorrent kliensekre, ugyhogy ha utorrentet használsz, akkor ha jol emlékszem az 1.8.2 szokik beválni. rémlik hogy az ujabbaknál is lehet valamit állitani, ami elvileg megszüntetheti ezt a gondot, de mivel nem ilyen klienst használok, erre nem emlékszem, de nem rég volt erről szó, probálj meg visszaolvasni pár oldalt, hátha megtalálod.üdv
-
Core2duo6600
veterán
NA igen
Ez nagyban függ attól is aki épp a warnt osztja ki.
Én is beszereztem egyet az egyik oldalon, egy másik usert, meg cifrább dolgot csinált, és semmi.
Torrent hosszászollásban, elmondtam hogy az enyém miért jobb ennyit csináltam.
no mindegy tuléltem.(#3188) Iscariah
Vagy tiltva van az oldalról, vagy a progi szerint a kolega csal.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Apollyon
Korrektor
Köszönöm a szakmai hozzászólásodat. Ez rendkívül sokat ért, tényleg megérte hogy ide beírhasd.
Szóval a FAKE azt jelenti hogy az adat amit feltölt FAKE, vagy az utorrent verziója fake?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Winner_hun
titán
Lehet, hogy a regisztrálásod előtti adatbázis lett valami miatt visszaállítva, vagy töröltek, mert nem volt adatforgalmad. Csalásért is törölhettek, attól, hogy te nem léptél be, az nem zárja ki a csalás lehetőségét (igaz igen kicsi az eséje)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- ACKIÓS ÁR!! TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM, GARANCIA, Win 7,8,10,11, Kaspersky, AVAST,Office 16-19-21 ONLINE
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan, bootfloppyval és matricával együtt)
- DCS World modulok