Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
Van azért még néhány csapat, aki csinált ilyet, csak hát nem ilyen minőségben. Viszont a Mimiminek sok dolgozója fog más csapatokhoz elhelyezkedni, a blog postjuk alapján segítik is őket ebben. Így azért még van némi remény, hogy készüljön hasonló színvonalú játék ebben a műfajban.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Kvelstadt
veterán
Desperados 3at nagyon imádtam. Először azt hittem nem nekem való zsáner mert fura volt hogy real time és nem körökre osztott.
De aztán kipróbáltam és berántott.
A karakterek a látvány az atmoszféra, minden annyira rendben volt ehhez a jókis western hangulathoz. Ja és külön említeném a szinkront, ami nekem nagyon tetszett és nagyon hozzáadott a hangulathoz.De hogy on is legyek. Nyilván meg fogom venni ezt is, és még pótolni fogom a shadow tacticsot is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
k-adi
nagyúr
igen, számomra is csalódás hír ez hiszen remek játékokat tettek le eddig is az asztalra
"Bár megértjük a döntést és az egész téma hátterét, végtelenül sajnáljuk, hogy ez végül megtörtént ugyanis a Mimimi Games volt ennek a műfajnak az egyik utolsó képviselője. "
hát igen, egy újabb korszak vége... sajnálatos.
-
kwzatz
őstag
Pont most játszom a Desperados III-at és szomorú ezt olvasni. A Shadow Tactics és az Aiko-s Choice is szuper volt, a Desperados III viszont magasan a műfaj legjobbja nálam, nem igazán tudnék hibát sem említeni. Gyönyörű játék, hihetetlen jó pályatervezéssel, designnal és atmoszférával, játékmechanikai szempontból pedig tökéletes, logikus és precíz. A Shadow Gambitre is egészen biztosan sort fogok keríteni.
Remélhetőleg csak pihennek egy kicsit, aztán pár év múlva rájönnek, hogy akarnak még egy nagy durranás játékot csinálni. Még akkor is, ha sajnos a műfaj iránt nem érdeklődnek annyian, mint az évente kihányt, folyamatosan csalódást okozó, lelketlen hulladék franchise-okért."Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest