Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #738 üzenetére
Véletlen érintés ismétlem, azért tehették long press mögé.
Én arról néznék meg statisztikák hányan kapcsolják ki a telefonjukat, hogy erre külön gombot kellett kirakni most a CC-be.
Harmadszor a kérdésem: megnéznéd a beállításokban, van opció a gomb kikapcsolására, hogy meg se jelenjen? (ahogy a főképernyő Search gombhoz van opció)
(Felőlem iOS 19-ben már restart gombot is kirakhatnak gyengébbek kedvéért, akik nem tudják Sirit is lehet kérni erre, de csak úgy csináljanak ilyeneket, hogy legyen opció arra ne legyen kint gomb, akinek nincs szüksége rá, mert ismeri az eddigi módszereket.)
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #736 üzenetére
Az évek során gyakran írták emberek, hogy a nadrág zsebében bekapcsolt a lámpa vagy elhúzódott a kamera. Ezeknél egy fokkal kellemetlenebb lenne, ha a telefon ki is kapcsolna akaratlanul. Nem is kell zseb forgatókönyv ehhez, csak úgy szimplán ha matatsz CC-ben és véletlenül megérinted. Kisgyerek megnyomja stb. A fizikai gombot is hosszan kell nyomni kikapcsoláshoz, ezek szerint ezt utánozták le a kijelzős gombnál is. Számomra így logikus.
A kérdésem: van opció az új gomb elrejtésére? Nem szeretem a zsúfoltságot és gyakorlatilag soha nincs kikapcsolva a telefonom, ezért az új gomb felesleges zavaró dolog lenne CC-ben.
(Annyit tudok az új CC-ről, hogy visszaállítható egy lapra ahogy eddig, nekem már az is furcsa miért egy szív ikon jelzi a fő kapcsolókat, az embernek kedvenc képei, zenéi vannak, nem kedvenc vezérlői.)
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #732 üzenetére
Nem bétázok, de feltételezem az új kikapcsolás gomb szándékosan van hosszú nyomás mögött véletlen érintés miatt. Inkább az a kérdés, hogy van rá opció ne is jelenjen meg egyáltalán a gomb? Mint amikor 1-2 éve a Search gombot kirakták a főképernyőre azok kedvéért, akik nem tudtak a lefele swipe-ról, de lett opció ne jelenjen meg. Nekem nem kell a zsúfolt kinézet. (sajnos userek többsége se útmutató vagy tippek app megnézésére nem képes, így a "láthatatlan" és "nem is tudtam ilyen van" gesztusok helyett az új irány, hogy minden funkciót az ember arcába kell tolni vizuálisan.
Photos app számomra is nagy kérdés lesz, nekem bejött az eddigi tab rész, ha album tabon hagytam ott nyílt meg legközelebb is, ha jól értem most mindig ez a fél képernyő grid fogad majd.
-
Rage47
veterán
válasz markknight #726 üzenetére
Vagy nincs aki egyben átlátja az egészet és szólna, hogy hé, ez nem passzol a megszokott iOS UX-hez.
-
esbii22
őstag
válasz markknight #729 üzenetére
30 perc volt, pc-re csináltam előtte jelszavas mentést, egyedül a bankkártyát kellett hozzáadni ujra.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz markknight #727 üzenetére
Én az imént tettem vissza a 17.6.1-et. Megnyugtattam magam
hogy majd ráérek januárban frissíteni a 18-ra. Ez is volt a célja a tesztnek.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest