Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Én kipróbáltam laptopon 240hz-es kijelzővel a space marinet, 100 fps alatt ment és már az zavaró volt, aztán amikor néha bedippelt 60-70 közé akkor mondtam, hogy laptop nem erre való, élvezhetetlen volt számomra, ki is léptem, majd pc-n játszom. Anno haverom gépén is egyszer mikor monster hunter wolrdoztem még a játék megjelenésekor, és plafon 80 fps-el futott, mikor nekem meg a 1.5-2x esevél (releasekor szarul futott a legtöbb gépen azóta sokkal jobb) akkor is mondtam, hogy te ezt hogy tudod igy jatszani
De ugye én a 300-500fps-el futú comp fps-ekhez vagyok szokva, 240+ hz-en, szóval ha egy sztori game 120 alatt fut azt egyből észreveszem és ront az élményen, annyira, hogy a kedvem is elmenjen tőle. Egyszerűen lassabban veszi be inputot, mikro beakadások vannak, kösz nem.
Sidorovich: A TV itt is oled, C4, monitor pedig IPS. Szerintem ez a legjobb balance egy háztartásba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest