Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz PTM #372 üzenetére

Nem hiszem hogy ne lehetne megoldani játék streamelését Lan-on keresztül és akkor nem lenne a latency-vel se probléma, de ez megint csak a felesleges bonyolítása a dolgoknak amihez kell megint egy másik eszköz(raspberry, vagy hasonló NUC). Ha elég egy közepes teljesítményű pc(mert a PS5 Pro nagyobb teljesítményű) akkor sokkal kisebb méretben(mAtx, nem itx mert az feláras!!) is vállalható méretű egy pc-házakat kapni ma már, azt meg nem gond nappaliba se elrakni valahova. De továbbra se kiváltani akarom a konzolt csak mondom hogy van ez az opció is ez nem hittérítés... Nem, nem kell ma már a windows-al sem szenvedni, van olyan costum iso windows is ami soha nem updatel csak ha te mondod, nem akarod aktiválni? Lehet azt úgy is használni. Nem akarsz windows-t? Ott van kismillió linux disztró köztük a Steam OS-is. De még kifejezetten retro gamingre kihegyezett distro-k is léteznek.

Sidorovich-Én felajánlottam hogy segítek összerakni egy egy ilyen konfigot. Ezzel kezdtem. Nem érthet mindenki hozzá, ezzel nincs is semmi baj ez is egy szakma, de mindennek utána lehet olvasni az interneten.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák