Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Nincs neki semmilyen engedély megadva,ertesitest nem kuldhet,el van rejtve,nem látom illetve ez be van pipalva.Így ebbe sem futottam bele még egyszer sem.Na én ezt igy minden egyes alkalmazásnál külön eljátszottam.Nincs reklám,nem fut semmi amit nem akarok. Pixel 6-ról jöttem,ha ugyanakkora lenne a kijelző,nem tudnám megmondani melyik telefon van nálam,mert ugyanaz nálam minden.Pixeles appokat is átmásolt mikor költöztem,ugyh a naptár,biztonság,óra,files,stb mappa is mind pixelről van.Nova volt azon is,ezen is.Egyetlen különbség akkor jön elő,ha belépek a menübe.de nem szoktam csak ha rendszerfrissitést keresek havonta kb egyszer,vagy itt kérdez vki.vmi okosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Pro majdnem ugyanaz, mint a Redmi 4 Turbo, az alapmodell pedig a Redmi Note 14 Pro, de nem teljesen. Vajon ide miért nem fért be a nagyobb telep?
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest