Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz addamka #17930 üzenetére
És akkor miből fussa majd 922-re?
(#17970) miklosss2012
Én is csak ide járok, mert máshova nincs értelme benézni sem...
Itt elvagyok, olvasom, hogy milyenhülyékjófejek vagytok! Meg bejóreggeltezeknéktek (most csak erre fussa időmből ).(#17973) mackosajt
Te az ilyen 100 éves autókra honnan szedsz kipufogót? Asszem kocsimon kezd elfáradni, de utángyárott nincs, gyári meg olyan 400k tippre... tudsz vmi helyet, ahol elviszem a maradványokat, rámutatok, hogy nekem pont ilyen kell és legyártják? Mert imádom a gyárit (csak már fárad), lassan halk, taposva meg marha hangos, pont jó!
miklosss2012
Lehet lassan nekem is érik, hogy kéne majd nagyobb (családi) verda...én mkost az avensisbe (II es) szerettem bele nagyon ...de nemtom a 2 literes benyás hogy mehet...mert ha clio megy és az lesz helyette, akkor fontos, hogy menjen is (ha olyanom van), ha másodiknak jön (amire kicsi az esély), akkor mondjuk mind1.
Vagy vmi bmw vagy audi sportkombi kéne!@mindenki
Jó reggelt néktek!"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest