Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Volna egy olyan squad akihez csatlakozhatnék néha játszani ? Egyedül már elég unalmas. PC -
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Aki ps4-en játszik volna kedve csatlakozni ?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék kérni egy kis segítséget és tanácsokat. PC-ről áttértem PS4-re és valahogy nem akar menni ez a kontrolleres irányítás.... más játékokkal nincs problémám de az FPS az valahogy nem akaródzik kézre állni, esetek többségében mire becélzom az enemyt addigra 2x megöl. Néha sikerül azért egyet egyet megölni de elég kiábrándító. Szóval milyen jó tanácsokkal tudnátok ellátni ? Hogyan tudnék megtanulni kontrolleren FPS-t játszani ?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Volna valakinek / valakiknek kedve csatlakozni hozzám ? PS4-en játszom nem rég kezdtem de előtte pc-n játszottam sokat. Akinek volna esetleg kedve az írjon privátba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Path of Exile 2
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest