Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Light Yagami
junior tag
válasz
tasiadam #28421 üzenetére
Én azért vagyok medic.
Ha már másra nem vagyok jó, akkor gyógyítom a nálam jobbakat, meg felszedem őket. Addig is ismerkedek a mapokkal. BF1-ben egy meccs alatt majdnem 3 szintet léptem, mert vagy 50 embert felszedtem, meg X ezer damaget gyógyítottam. Bár a squad, amibe dobott nagyon profi volt, folyamatosan foglaltunk mindent öten, én meg a sarokból nyomkodtam a medkit gombot.
-
zebra_hun
veterán
válasz
tasiadam #27676 üzenetére
Úgy lődd be, hogy a lehető legjobb 1% low fps legyen. Mégjobb, ha a 0.1%-ot nézed. Limitáld a max fps-t Riva Tunerben kb. az AVG-nek megfelelően. Elindítottam most hogy teszteljek egyet, kb 1 hete nem játszottam, de nálam is volt frissítés és rosszabb. Bekerült mondjuk pluszba egy hangkártya (pcie) és egy második nvme.
1 hetes log:
04-04-2021, 02:25:03 bfv.exe benchmark completed, 29976 frames rendered in 229.422 s
Average framerate : 130.6 FPS
Minimum framerate : 110.3 FPS
Maximum framerate : 165.0 FPS
1% low framerate : 107.8 FPS
0.1% low framerate : 101.0 FPS
04-04-2021, 02:30:10 bfv.exe benchmark completed, 37315 frames rendered in 275.672 s
Average framerate : 135.3 FPS
Minimum framerate : 100.2 FPS
Maximum framerate : 164.8 FPS
1% low framerate : 106.7 FPS
0.1% low framerate : 96.8 FPSMai log:
12-04-2021, 22:44:24 bfv.exe benchmark completed, 44842 frames rendered in 335.219 s
Average framerate : 133.7 FPS
Minimum framerate : 103.7 FPS
Maximum framerate : 165.0 FPS
1% low framerate : 106.8 FPS
0.1% low framerate : 65.3 FPSEgy fotó, ahol látszik, hogy szegény vga (980ti) majd bele gebed:
-
válasz
tasiadam #27673 üzenetére
2700X is kevés lehet neki, attól függően főleg, hogy milyen beállításokkal tolod.
De eléggé valószínű, hogy már CPU limites "alulról".Meg amúgy, ha olvasod a topicot, le írtuk már párszor, hogy DX12 esetén minden pályán egyszer az elején picit stutterel a dolog, de utána nem lesz később gond. Szóval csak türelem.
-
BullKoxa
őstag
válasz
tasiadam #27678 üzenetére
Pont ezért vagyok úgy most hogy faxomért kellett eladnom a 3070-t ! Csak szívok a 6800XT-vel a Driver is nagyon furcsa még !
bul07 : Így játszom, de minik ezek a kiírások . A nagyját el szoktam tüntetni, a Cpu-s részt .Amúgy meg 32 -s a moncsi !
Fitzgerald : Nekem az utolsó WHQL van fent AMD . 21.3.1-s
-
BullKoxa
őstag
-
-
zebra_hun
veterán
válasz
tasiadam #27673 üzenetére
A WC-n vagy a grafikát? Nem írtad oda :D TAA low vagy mi az élsimítás. Profitálhatsz belőle. Egyébként a high beállításokkal is nyersz, semmivel sem szebb az ultra. Nvidia cp-ben ha nem tetted meg, energiagazdalkodásba tedd a bfv.exe-hez a max teljesítményt. Segítene sokat az msi afterburner bench mérése. C-ben megtalálod, vagy fotó is jó. Ott látszik, hogy kevés e a cpu.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tasiadam #27514 üzenetére
Ez a Verdun készítőinek új játéka, az olasz frontot helyezi előtérbe, szintén I. világháborús. De amúgy csak egy n+1. multis FPS, single nélkül. Érdekes, hogy a Call of Duty is elsősorban multi ma már, mégis jó az egyjátékos része is. Legalábbis jó volt, a WWII utáni részekről nem tudok semmit, mióta átköltözött a Bethesda launcher-re, még az akciós árakat se írja be soha senki.
-
koplarovic13
tag
-
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
tasiadam #27377 üzenetére
Van a BF1-ben több mint 1000 órám, de azt abbahagytam, amikor megjelent ez.
Mondjuk ebben is volt 1 év kihagyásom, de a csendes óceáni hadszíntér visszacsábított, nagyon hangulatosak a pályák, de sajnos már nehéz élvezni a játékot.
Minden menetben van néhány kínai (?), fura nevekkel, 160-as pinggel, 200:0 stattal, így azért elég lehangoló.... még mindig only Breakthrough & Grand Operation mode... -
-
bozont
veterán
válasz
tasiadam #23258 üzenetére
Megnézve egy-két videót yt-on, az 580-nak valahol 70fps körül van a vége 1080p ultrán. Erősebb procival sem több, szóval ha nincsenek nagy droppok és folyamatosnak érzed a játékot, akkor elég a 3770 is.
Az 570 és 580 között kb 10-15% a különbség, szóval elképzelhető attól is a 60fps. -
válasz
tasiadam #23267 üzenetére
Tudom ez szubjektív dolog, de nekem a Battlefield 1 grafikája a mai napig jobban tetszik, mint a Battlefield V-nek.
Az RTX meg ebben a játékban véleményem szerint sok hűhó semmiért. Én amiért RTX kártyát vennék max, az a Metro Exodus lenne, ott tényleg látom értelmét.
-
válasz
tasiadam #23265 üzenetére
Volt egy videó (#21503) BerserkGuts posztjában olyasmi címmel, hogy „Shroud tries Battlefield V at ULTRA settings”. A videót azóta törölte a feltöltő, de a lényeg az volt, hogy nem csak hogy szarabbul nézett ki a játék Ultra beállítások mellett a sok fényes, csillogó felület miatt, hanem lényegesen rosszabbul futott ingadozott FPS-sel.
Ezt maga Shroud mondta, teljesen meg volt rajta botránkozva, hogy hogyan lehet ez, hogy ennyire rosszul néz ki meg fut a játék ultrán. Olyan nagy FPS dropok voltak neki 60 FPS alá, hogy időnként egy-egy nagyobb akció közben szabályosan láthatóan belaggolt a játék az FPS hirtelen esése miatt. Utána beállította medium-low-ra és nem csak hogy sokkal stabilabban futott neki, de még jobban is nézett ki. Azóta én is azokat a beállításokat használom, amiket ő a videóban.
Beállítások: Graphics Quality: Custom, innen lefele pedig: high, medium, low, low, medium, high, low, low, TAA low, OFF, ultra(High fidelity objects)
GPU memory restriction: ON
Chromatic abberation, film grain, vignette, lens distortion OFF -
válasz
tasiadam #23255 üzenetére
minden ultran, 1080p-n.
Én megmondom neked ez lesz itt a baj. Vegyél vissza a beállításokon medium-low-ra, mindjárt sokkal jobb lesz. Az Ultra annyira megzabálja a teljesítményt ebben a játékban, hogy az valami kriminális. Én 1660Ti-vel sem tudok Ultrán játszani anélkül, hogy ne esne be az FPS 60 alá FHD felbontás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest