Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Én csak azt nem tudom, hogy mi a fasznak nem volt jó a 3-4-ben megszokott dolog, miszerint a járművek szépen ott állnak a bázison. Igen, a repülők is. Odamentél, beültél, kész.
Ilyen-olyan tankból lett volna 1-1 db meg repülőből is, és ennyi.Ja tudom már. Nem baj, hogy szarabb, az a lényeg, hogy mindenképp más legyen mint eddig volt, hogy újdonságként hasson és lehessen róla írni meg tviccselni, meg pofázni a bemutatókon. Ugye.
-
lofagi
addikt
Ez a patch összesen 10 dolgot orvosol vagy javít, hoz be, akárhogy nevezzük. Őszintén elég csalódott vagyok, hogy csak ennyi a változás. A köv nagy patch hozza majd az igazán érdekes dolgokat valószínűleg, amit majd csak augusztus végén kapunk meg. Ott kapjuk pl a rank500at is, de arra megint egy hónapot várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Chromecast topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest