Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz spanglee001 #94199 üzenetére
Ezt pontosan hol lehet olvasni?
-
-
=HG=
addikt
válasz Prosector #94183 üzenetére
Nem ugyan az volt, de a reakció kb semmi... Azért az utolsó körben feladni a meccset...hát nem is tudom...Azért kritizálható... Viszont semmi kritika nem hangzott, hangzik el... Én csak erre céloztam..
Elfáradtak..ugyan már... Én is néztem.. Egyszerűen nem tudták elviselni, hogy nem találnak fogást a másik csapaton... Ettől még becsülettel végig tolhatták volna...
(Persze ez csak az én véleményem) -
mackosajt
addikt
Mellnézést a kedves nagyérdeműtől, de elfoglaltságom miatt ma nem jelentem meg a lőtéren, csak a meccset néztem volna, de a vége nem tetszett.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Aventador91
őstag
gyertek iramra. elkezdtük megtölteni
-
Prosector
addikt
-
spanglee001
addikt
nekem bejön de sajnos én is csak később veszem meg, olyan 21.e körül
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #94149 üzenetére
Pont ezt jósolták sokan a BF1-el kapcsolatban, és lám bejött.
Vagyis, hogy lehet bármilyen szép, lehet bármilyen hangulatos, az I. világháború az azt követő konfliktusokhoz viszonyítva még eléggé "fegyver-szegény" háború volt(szerencsére), és így nehéz lesz a BF4-es "fegyver+jármű-bőségen" nevelkedett gémerek igényeit maradéktalanul kielégíteni.Cíp hosszú mondat lett, remélem a lényeg azért érthető
Szerintem a II. világháború jobb témaválasztás lett volna, mint az első, ha már egy háborús játékot készítenek, mely széria soha nem az infantry-ról vagy a lovaglásról szólt, sokkal inkább a járművekről.
Erre tessék.
Betehetnek ajátékba kétféle tankot, armored vonatot meg pár repülőgép típust, attól még ezek eléggé ritka és ártalmatlan eszköznek számítottak az első világháborúban. Lövészárkokban haltak meg legtöbben tífuszban, vérhasban, tüdőgyulladásban, lőtt sérülésben vagy egy hajnali gáztámadásban.Ennyi erővel visszamehettek volna még pár évtizedet, egészen a véres Zulu háborúig, és akkor már hívhatnák COD-nak is
Egylövetű elöltöltős muskéta volt akkoriban, meg szuronyos roham no meg vérfürdő. No machine.Panaszaim végére értem, elnézést mindenkitől az offolásért!
Azé' persze később tuti, hogy megveszem.
-
törölt tag
Estére egy kis hangulatfokozó! [link]
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #94150 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok: nincs olyan csapatjáték, összhang tankozásnál, mint egy kétszemélyesben, amiben pl. javít a gunner, a sofőr meg lő forog, taktikázik, stb. Ez hiányzik, de más világ, csak fura, meg kell szokni!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
-
Prosector
addikt
Rendhagyo modon, ma este lesz 1 kupameccs(ami mult heten elmaradt).
Izgalmas warnak igerkezik, 2 nagyon jo csapat fog egymas ellen kuzdeni, a 818 es az SnP.
Kezdes 20 ora tajekan, ha nem jon kozbe semmi.
Higgyetek el, nekem semmi hasznom belole, de aki tud idot szakitani az jojjon, nezze
Linket kesobb adok, vagy en vagy Monger, vagy vki.
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz digo00 #94118 üzenetére
Szia!
Gyere nyugodtan a szerverekre ne hallgass senkire.Amúgy tiszta állatkert: van itt maci meg gyík, akik esténként azon röhögnek, ahogy egymás tankjába finganak.
Néha előkerül a spanglee, persze szigorúan 001-es, ekkor IRAModnak gyorsan közibe' mackósajtért...Az az igazság, hogy az egész banda rendesen Odavan.
-
vtomi2
őstag
Na gyertek beindítani a FoS szervert
-
vtomi2
őstag
válasz digo00 #94118 üzenetére
Iram szerverek:
#1 minden mód
#2 csak gyalogos
vagy kaptunk tőlük egy szervert mi is, ami64-es tankosInkább olyan Este 7 felé szokott megkezdődni rajtuk az élet.
-
digo00
tag
Sziasztok.Még új vagyok a battlefield multiban.Vannak valamerre magyar szerverek?Vagy ahol magyarokkal tudnák játszani?Előre is köszönöm.Aki akar felvehet digohun néven vagyok
-
gyilok82
csendes tag
Tudja valaki mikor lövik le a battlelogot?
-
Zack1899
tag
válasz kriszpontaz #94101 üzenetére
ezer köszönet. Akkor ez Bót lesz
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
daveoff
veterán
válasz prokxy #94100 üzenetére
Hát, hogy pontosan kik szervezik, azt nem tudom, de a razoros john a leader, Ő rakta össze a csapatot, akik a magyar kupán játszanak klánok, és neveztek a nemzetközire, azokból 4-5 fő/klán. Elvileg lesz majd más országok ellen is, de ez csak ilyen barátságos mérkőzés.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest