Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
eugabesz #27890 üzenetére
Nekem ott kezdte meg az ásást az EA, amikor kiadták a Red Alert 3-t. Ami addig jó volt és minpségi, sikerült a saját zászlajuk alatt porrá rombolni és megcsúfolni.
Amennyire jó cuccokat adtak ki régen, mára annyira roh.adék egy cég lett! Igazából fáj ezt mondjam, de nem bánnám ha becsődölne a p.csába! -
akela91
addikt
-
törölt tag
Jön valaki squad-ba játszani?
-
akela91
addikt
Az miért van, hogy a proci se pörög max 70%-on, és a VGA is 60-70%-on. MI limitál? Egyszerűen rossz optimalizálás?
-
M3oH
addikt
válasz
eugabesz #27890 üzenetére
Hát lassan fel kell ébredni a cégeknek, hogy minden szart már nem lehet eladni, vagyis el lehet, de hamar jön a panasz. Nép kritikus, talán túlzottan is, de az internet korában, már nem lehet eltusolni a dolgokat olyan könnyedén, mint 10 éve. Bár, akkor még nagyjából minőséget raktak le
-
eugabesz
őstag
válasz
front3r #27889 üzenetére
Az a sajnos,hogy ettől nekünk nem lesz jobb...csak majd esetleg később...de mindent összevetve,már áshatja is az EA a sírját...megjósoltam,a bc2 körüli viszontagságos indulásnál,hogy 2-3 évük van...de sztem igazam is lesz.Ha még a javukra végződik is az eljárás,úgy 2-5 év múlva,akkor is már hatalmas piacvesztésre számíthatnak.Szart adnak ki a kezükből minden platformra,az egekbe magasztalva,s azt gondolják,jó marketinggel mindent el lehet adni,mindenkit át lehet verni...hát kedves EA...egyszer biztosan....
-
front3r
őstag
-
wolfman
veterán
válasz
ujlakany1993 #27887 üzenetére
BUGstreak!
Gyűjtögessed csak, hátha az EA megjutalmaz valami extra fegyverrel! -
ujlakany1993
aktív tag
1 hiba/200 áron én összegyűjtöm. Asszem nem lenne tovább anyagi gondom.
-
eugabesz
őstag
válasz
goldnarmz #27881 üzenetére
Ezt akarják baszki,be ne dőlj nekik...a hardvergyártók már előre dörzsölgették a tenyerüket,hogy mennyi jó új vásárló lesz a bf4 megjelenése után....de mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,most fizetnek az EA/DICE párocskának,hogy még egy kicsit trollkodják szét a játékot,mert kevesen verték szét a PC-jüket...
Ez van,ezt kell szeretni.
Tegnap előtt egy could not join után egész este toltam,tegnap este ami hiba létezik,mindent felvonultatott...megjegyzem,nem vagyok olyan mindennap állítgatós,mindet kipróbálgatós tipus,tehát lóf@sz sem változott a gépemen...akkor?? -
M3oH
addikt
válasz
devilinsid3 #27868 üzenetére
Ez van, ezt kell "szeretni". Tény, hogy gyengítették. De emlékszem, hogy leszóltáttok azt, aki megjegyezte, hogy a heli OP. Ne sírjon, ez ilyen, tanulj meg Te is helizni. Ne fárassz minket, n00b, stb... Most Ti sírtok, hogy gyenge. És kissé unalmas, hogy minden második posztban erről pityeregtek. El kell fogadni, főleg akinek meg sincs játék
-
goldnarmz
aktív tag
Skacok! Valaki meg tudná mondani, mi a jó büdös, tetves @{#{&@}{@} $Łß÷ß$Ł -ért csinálja azt ez a b@}{}{@ játék, hogy csatlakozni akarok, és kiírja, hogy le kell töltenem azt a f&@{}{ China Rising-ot??
Premium vagyok, letöltöttem, már csináltam telepítés javítását is, minden rendben volt. Mi a jóisten van? Esküszöm, hogy kib@szom az ablakon a PC-met mostmár!
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #27877 üzenetére
Hát igen, király montage-t lehetett volna belőle összerakni. Helizni sanghai még most is az egyik legjobb, ma mehetünk este! De akkor csak heli! Meg dawnbraker, ott is faszán lehet nyomni!
Ja, dragont ne felejtsem el.
#27879) eszakas: nemtom, h mostanában mit csinálok rosszul, de átlagosan minden körben van legalább egy killed in action, számomra általában érthetetlen okból.
#27864) pohár: ma én is öcsiket csinálok, ugrik is a skillem lefelé biztosan!
-
eszakas
őstag
válasz
kriszpontaz #27877 üzenetére
A beta alatt sokkal jobban irányítható volt minden jármű, az ejtőernyős ugrás is másabb volt, nem haltál meg ha alacsonyan nyitottál ernyőt.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #27871 üzenetére
Bétában 1 rárepülés volt hátulról a tank és bamm...Dragonon nyomtam vmelyik nap attack-kal és meglepően jól ment, több tankot, helit, gyalogot leszedtem vele. Jöttek iglával, meg az AA, de elbújtam a sziklák mögé amíg töltött az ecm...Most két rárepüléssel megvan a tank, csak ne szemből menj rá!
szerk: sztem attack helire a hydra a legjobb. Próbáltam a smartot is, de annak vhogy furán volt a pályája, mikor kilőttem. 1 tárból kb 2 lövedék talált elsőre
-
gali777
őstag
válasz
kriszpontaz #27874 üzenetére
Most így elolvasva a leírást, tényleg, de nekem tisztára úgy rémlett, hogy az inf ellen van. Ja a többi járműnél írja is. Akkor az attack helin lehet, hogy máshogy működik?
-
kriszpontaz
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
pedig 1 tank 2 forduló vele, csak nem zunival, +ha gunnernak van TV is akkor azért lehet vele irtani,csak itt is fontos a csapatjáték, 3ban 1 ember is elvolt vele itt muszáj 2 ember bele és mindkettőnek jónak kell lenni
-
gali777
őstag
válasz
A zuni inf ellen van. Hydraból legrosszabb esetben is másfél tár egy tank.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
prokxy #27862 üzenetére
Az a baj hogy mindenki tudja hogy a kis heli jobb választás, és hamar elkapkodják, utána meg ott fognak a heli pod mellett toporogni mert nincs heli
. Az a vicc, hogy attack helivel még ha a zuni rakétával is tolod, max gyalogosokat tudsz vele irtani. 2 teljes sorozás a tanknak még mobility hitnek sem elég, meg sem kottyan neki, ha nincs melletted gunner, akkor esélytelen vele ölni, hacsak nem gyengítették le előtte. Sok esélyed akkor sincs ha a gunner besegít. Valahogy az az érzésem hogy Beta alatt picit erősebb és gyorsabb volt a heli, 2 rárepülésből meg volt egy tank, most meg agyaggalambnak vagy jó vele.
-
kisza25
félisten
válasz
elmondom neked, hogy több helikillem van 370 óra altt, mint BF3-ban 1600óra alatt, sokkal könnyebb helizni, igaz ott nagy attack heli volt OP, itt meg scott heli+jet(bár ettől én még nem tudok jetezni továbbra sem), vedd meg a játékot és meglátod
ugyanolyan stattokat csinálok 4ben mint 3-ban,csak teljesen másképpen kell menni, de pont ez a jó benne, mert 3-mat már untam
én ilyet megyek scott helivel, akkor te mit fogsz vele menni -
prokxy
veterán
válasz
Teljesen igazad van, h alig ér vmit az attack heli, de ebbe bele kell törődni, sajna. Én is szerettem helizni a 3-an (2 nekem kimaradt), de most a jetbe ülők bele , na meg a kis kopterbe. Na meg a fő kedvencbe, a tankba!
Hozzáteszem, csalódott lennék, ha a tankot iszonyat lenerfelték volna, és BTR-rel kell menjek, mert azt meg kifejezetten nem szeretem. Inkább gyalog, mint azzal a vacakkal. :S -
devilinsid3
addikt
válasz
prokxy #27862 üzenetére
de szerintem ez nem megoldás rá, hogy a helit szarrá nerfelik viszont az attack jetet erősítik, hogy ne hiányozzon a heli
már a 3ban is nehéz volt hozzászokni, hogy milyen "erős" volt a heli a 2höz képest, de itt meg vicc
az 5ben egyszerűbb ha bele sem teszik és kész, majd szarrá nerfelik a tankokat is, de az AA meg még OP-bb lesz, hogy ne hiányozzon senkinek a tank -
Gippo
senior tag
válasz
laposonly11 #27863 üzenetére
Nincs az a játékmenet annyira lelassítva... Nem tudom miről beszélsz/beszéltek.
-
pohár
félisten
40 tank killnél járok az assignmentben, óóóje
ma kilőttem a heliből egy jóembert, igazán beadhatta volna az egész transport helit -
laposonly11
senior tag
válasz
prokxy #27862 üzenetére
Ahogy mondod, attack helit nerfelték, játékmenetet szmörfölték és törpapa sebzése is más lett!
Ez nem a BF3 hanem egy teljesen másik játék meg kell tanulni kezelni és kész! Amúgy én sem értem miért kellett lelassítani a játékmenetet, talán a 8 és 88 éves játékosok rosszabb reflexei miatt, vagy mert az előző generációs konzolokon 30 frame limit van és ez, mint valami vírus átjött PC-re ?!
-
prokxy
veterán
ATI-GALI!
Állandóan azért sírtok, mert az attack helit nerfelték. Nyugi már, ez van, törődjetek bele, más járművel játszatok. Tudtok ti jetezni, meg ott a scout heli. Lehet ám gyalog is menni...Galival paracelen nem is olyan rég toltunk egy kishelis kört (1-2 hete kb), sztem élvezte annyira, mint a TV-zést a nagy heliben. Sztem Ati vedd meg a játékot, aztán nyomulj egyet a kis helivel és meglátod, h nem fog hiányozni az attack.
Csak tényleg állandóan ezért morogtok, mert nem olyan Viper, mint a 3-ban. Tegyétek már túl magatokat rajta!!!
Szerintem beülsz a jetbe és ki sem fogsz szállni! -
textie
csendes tag
ez annak szol akinek nem megy jól a bf 4 cf be illetve sli be én a játékon belül ablakos módra állitotam és azt kihúztam egészen a tálcáig így majdnem teljes monitoron tolom ugyan ugy csak annyi a különbség hogy így megszűntek a hibák á 2560*1440 ról átállítottam 1920*1200 és úgy értelem szerűen 1920*1080 ból egy kicsit lejeb veszed az ablakos mód miatt hogy jobban fusson
-
R3laX
addikt
Van egy ilyen is már. Én is ma olvastam egy kollégától 7850/70 topikban. Egyébként 3Dmark fire strike pont ugyanannyi, meg BF4 sebessége is ugyanannyi 7950-el. Hibát nem tapasztaltam.
Ja igen bocsi, Catalyst-ről van szó
.
Most nézem közben már ilyen is van
. Catalyst 13.12 WHQL origi AMD oldalról.
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Esetleg valaki tud valami fejleményt az SLI/CF textura hibára, vagy esetleg valami javaslat?
Előre is köszönöm -
wolfman
veterán
válasz
devilinsid3 #27847 üzenetére
Letöröltem az Update könyvtárat a játékból, frissítette, most már tudok játszani, de a China Rising-et megint le kell szedje. No azt majd holnap, már nem érdekel.
-
devilinsid3
addikt
válasz
wolfman #27845 üzenetére
ha leupdateled az egészet akkor sem jó? (akár úgy, hogy letörlöd az egész mappát és újra megadod a telepítés helyét)
vagy ha nincs gyors neted és rögtön játszani akarsz vele letörölsz valami kisebb fájlt és telepítés javítását megnézed (ha ekkor is azt írja, hogy nincs mit javítani az már érdekes szerintem), ha meg leupdateled és jó lesz akkor ott a megoldás -
bandi0000
nagyúr
kösz szépen
Most viszont Tescoba láttam akciót nem biztos hogy jól láttam, de vagy PC vagy box360-as BF4 7500 asszem...én meg most vettem meg 10fél ért
-
wolfman
veterán
válasz
devilinsid3 #27839 üzenetére
Ezt is kipróbáltam. Ugyan az. Játszani nem tudok.
Bár részlet, de a 3. rész megvan nekem, azt a saját profilomban tolom, a 4.-et meg bátyám profiljáról tolNÁM, mert neki van meg, nekem még nincs.
Korábban SSD csere előtt ment így profil cserélgetéssel, most b@szik menni.Már nagyon dühös vagyok ám!
-
Xaels
félisten
válasz
huby80 #27841 üzenetére
Vedd fel a ritmust
(#27842) bandi0000:
1. Squad Leader vagy. Olyankor a "Q"-val adhatsz ki parancsot az osztagodnak és ha követik akkor zsíros plusz XP-t kapsz/kapnak.
2. A nyerés függ a játékmódtól, bár a kérdés tekintetében. Itt Ticket-ek vannak amik annyit jelentenek, hogy a csapatban ha egy játékos meghal akkor veszít egy Ticket-et a csapat. Ha felhúzza egy Assault akkor természetesen nem. CQ-ban annak a csapatnak automatikusan is fogy akinek kevesebb zászlója van és a mértéke attól függ, hogy mennyivel kevesebb. Rushban csak a támadóknak fogy a Ticket-e halálonként. DOM lényegében egy mini CQ.
-
bandi0000
nagyúr
2 láma kérdésem van
1, Miért van a multiban a nevem mellett csillag?
2, hogy mi szerint nyerik meg 1-1 mecset tehát miért kapnak pontot vagy hogy van ez? valamikor 0-300-ra kapunk ki
-
huby80
senior tag
Erre a villogásra nem tudtok valami megoldást kifolyik a szemem...
-
LamaCube
addikt
válasz
devilinsid3 #27834 üzenetére
Sajnos gondoltam, hogy az -on iróniát- megint bele kellett volna tennem. Oda is írtam, hogy ez nem az én következtetésem, hanem egy ugyanolyan butaság, mint az hogy én aa-val nyomulok. Na mindegy úgyis belekötsz bármibe, ha akarsz, de hidd el ezt te hamarabb megunod, mint én
Jetről nem nyilatkozom, mert a bf3-ban 33 percet mentem bf4-ben 33 másodpercet és 1 killem sem volt és nem is lesz vele.. A bf3-ban csak azért olyan "sokat", mert kíváncsi voltam a mapokra felülről.
Magyarul nincs összehasonlítási alapom.
AA-val ölni pl. az mbt-hez képest. 10-et mondanék, de én nagyon béna vagyok azzal is.Itt a félreértések nem is abból adódtak, hogy melyik az op jármű, hanem az, hogy valótlanul jellemezte az én játékomat, mert rohadtul nem a statra megyek és az op járművekre.
A legeslegelején meg kora reggel abból indult ki, hogy helyeseltem a nerfelésüket a heliknek. Még mindig tartom ezt a véleményemet, hangsúlyozva azt, hogy én gyalogosként teszem a dolgom. Nekem ez jobban bejön, mint bf3, mert többet tudok tenni a csapatért még ha a legtöbb esetben semmi értelme nincsen, mert szarnak rá. -
devilinsid3
addikt
válasz
wolfman #27838 üzenetére
Originben a játékon belül van valami olyasmi, hogy telepítés javítása
ha ez nem jó akkor
próbáld meg azt, hogy kimásolod a meglévő mappából a bf4et, lemented valahova majd kitörlöd a mappából, elkezded megint leszedni, megállítod, bemásolod azt amit előtte lementettél majd megint elkezded letölteni, ekkora felugrik 100ra és játszol -
wolfman
veterán
válasz
devilinsid3 #27836 üzenetére
Gépet már újraindítottam, originből ki/belépés, böngészőt is értelem szerűen újraindítottam. Telepítést javítottam, nem talált hibát.
-
textie
csendes tag
válasz
devilinsid3 #27836 üzenetére
ez annak szol akinek nem megy jól a bf 4 cf be illetve sli be én a játékon belül ablakos módra állitotam és azt kihúztam egészen a tálcáig így majdnem teljes monitoron tolom ugyan ugy csak annyi a különbség hogy így megszűntek a hibák á 2560*1440 ról átállítottam 1920*1200 és úgy értelem szerűen 1920*1080 ból egy kicsit lejeb veszed az ablakos mód miatt hogy jobban fusson
-
wolfman
veterán
Segítsetek legyetek oly szívesek!
Korábban feltelepítettem a Battlefield 4-et, de időközben egy SSD cserén estem át, de a játék fájljait nem töröltem. Most új a windows, visszaraktam az E-meghajtóra a játékot, belépek Originbe, megadom hogy oda szedje le ahová visszaraktam a fájljait, egyből 90%-ra ugrott, majd telepítette. Ok. Ezután kellett neki egy plugin, telepítettem, utána, hogy új patch van elérhető (China Rising), ezt is leszedte és telepítette, de ettől a ponttól nem megy tovább a böngésző. Folyamatosan kiírja ha csatlakozni akarok egy szerverre(vagy campaing-t nyomnék), hogy 'YOU NEED TO INSTALL OR PATCH THE GAME BEFORE PLAYING!'
Mi a fészkes fene ez?
-
devilinsid3
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
laposonly11 #27823 üzenetére
A szerverkeresőben lehet nincs bepipálva. Ez nem prémiumos privilégium.galii777
Értem én az iróniát
Akkor levezetem a te statoddal.
A járművekkel a legtöbb killt ugyebár a nagy op járművel vagyis jettel érted el.Na több kérdésem nincs is
Ebből az következik, hogy mindketten a 2 legnagyobb op járművel nyomulunk-ez volt a te levezetésed vagyis következtetésed.
Viszont, ha a járműveket nézem, akkor 16 órát töltöttél más járművel, de mégsem a legjobb stattal. De csak 4 órát a jettel. vagyis rohadtul nem a jettel nyomulsz, hanem azzal van a legtöbb killed. Remélem így már érthetőbb már jobban nem tudom leírni.
Jah, hogy azért a kisördög is szóljon az a 99 kill AA-val se kutyakaki -
isizakhi03
tag
válasz
warmonger441 #27817 üzenetére
Komolyan mint az óvodában! Komolyan erről kell szólni egy topiknak?
-
gali777
őstag
válasz
laposonly11 #27829 üzenetére
Ahj ez az aláírás
Azt hittem, hogy mindegyik kérdésedet így teszed fel, hogy raksz még alulra 3 kérdőjelet
-
laposonly11
senior tag
válasz
devilinsid3 #27828 üzenetére
Szerinted?!
-
devilinsid3
addikt
válasz
laposonly11 #27827 üzenetére
ja, hogy te ezt komolyan kérdezted?
próbáld meg bepipálni keresőben a TDM-et és csodát fogsz látni -
laposonly11
senior tag
válasz
devilinsid3 #27825 üzenetére
Akkor ilyenkor most mi van?
-
devilinsid3
addikt
válasz
laposonly11 #27823 üzenetére
nem, csak Afganisztánból érhető el az a játékmód
régebben sok szó esett a VPN-ről pont emiatt, hogy tudjon mindenki TDMezni -
törölt tag
Srácok,olyan nincs a multiban,hogy valaki csak ENSZ megfigyelő és csak körülnéz a játékban?
Kaptam egy kuponkódot és én a kanapén fekve kizárólag XBOX 360 as joy al vagyok hajlandó mászkálni a játékban és azzal gondolom sansztalan bárkit is szájba illetni egy skulóval
-
Gyula84
veterán
Kösz az infót mindenkinek szóval 90 sec na megnézem
-
LamaCube
addikt
válasz
warmonger441 #27815 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok ideges.
Nem akarok én senkit meggyőzni. Nem tehetek róla, ha nincs tisztában az arányszámítással és a tényekkel. Remélhetőleg nem mérnök
gali777
Legalább egyetértünk valamiben
Szerintem te is meg fogod érteni, ha átolvasod még egyszer, hogy nincs igazad, de tényleg nem akarlak meggyőzni. Én a kész tényeket állítottam eléd te csak valótlanságot állítottál rólam. Én többet ez ügyben nem tehetek és nem is szeretnék senkit sem untatni ezzel.
-
kvantaHUN
csendes tag
Tudom most más a téma de jelezni szeretném, hogy azoknak akiknek memória túlírással van problémája használják a cleanmem nevezetű programocskát.
Itt ajánlotta nekem eugabesz fórumtárs (hálám üldözzön mindörökké). Mióta feltettem simán kibír a játék 3-4-x köröket. Előtte 1 pálya után összepocsékolta magát és nem segített semmi csak a restart. Szkeptikus voltam de beállítottam 10 perces törlésre és simán fut a játék mindenféle összehullás nélkül. Szóval köszönöm még1x!!!
-
warmonger441
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #27816 üzenetére
Ennek pihenő lesz a vége xD
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
warmonger441 #27815 üzenetére
Ez a sok szmájli kiégette a retinámat.
#27817 ....kitiltva dekorálásért...
-
warmonger441
aktív tag
-
gali777
őstag
válasz
LamaCube #27812 üzenetére
"Rohadt egyszerű a képlet kár is ezen vitatkozni. Évek óta gyengülnek az fps-ek, hogy kiszolgálják a mostani célközönséget, amik nem mi vagyunk. Itt a profit a lényeg és ahhoz az kell, hogy minél könnyebben lehet sikerélményt elérni. A szintlépés egyszerűen vicckategória. Bf3-ban 200 órával nem vagyok azon a szinten, mint itt 90-el. -demagógia on-Mindent gyengítenek, mert ha Pityunak nincs sikerélménye, akkor a következőt már nem fogja megvetetni anyukával. -demagógia-off
Mi meg úgyis megvesszük /vagy nem/, mert mindig reménykedünk, hogy jobb lesz."
Ezzel egyetértek, a többivel nem, de nem baj, így van ez jól
-
LamaCube
addikt
válasz
gali777 #27802 üzenetére
Mi az, talán ideges vagy?
"
"
Mondjuk nem ártana időt is nézni, hogy mennyit mentem vele, mert egy killszámot kiragadni nem mutatja a valós dolgot és az arányokat. Pl. MBT-vel többet...
10 perccel
Tehát, ha időarányosan nézem a járművezésemet, akkor kb. 12 órát mentem más járművekkel és 3.5-et aa-val, de valóban AA-val értem el a legtöbb killt, ami ugye számodra azt jelenti mint írtad, hogy főleg AA-val nyomulok.-te írtad-
Én azt a következtetést vonom le ebből, hogy azzal a legkönnyebb killt elérnem a járművek közül, de semmiképpen nem azt, hogy azzal nyomulok és nem szeretem, ha valótlanságot állítanak rólam. Ebből az következik, hogy mocsok erős a helivel szemben is. Ebből pedig az jön le, hogy a heli nagyon gyenge. Ezt el is ismerem/tem. Hogy ez most jó? Neked nem, engem meg nem nagyon érdekel, mert eddig se heliztem 290 óra alatt és ezután sem fogok. Az arányokat tekintve még mindig nekem van igazam.
Na most, hogy kitárgyaltuk és elemeztük a statomat ami nagy megtiszteltetés számomra, hogy nyilvános fórumon ezt meg tudjuk vitatni még ha senkit sem érdekel, beszélhetünk a hüvelygom.....na jó azért arról mégse
Egyébként mindig gyalogosként játszottam, tankba azért is ritkán vagyok, mert nem veszem el mástól, aki jobb nálam az pedig nem nehéz követelmény.-irónia on-Ha meg néha üres az AA, akkor csapatom a heliseket, hogy sírjanak és talán megint erősek lesznek, mert fent meghallgatják.
-irónia off-
Rohadt egyszerű a képlet kár is ezen vitatkozni. Évek óta gyengülnek az fps-ek, hogy kiszolgálják a mostani célközönséget, amik nem mi vagyunk. Itt a profit a lényeg és ahhoz az kell, hogy minél könnyebben lehet sikerélményt elérni. A szintlépés egyszerűen vicckategória. Bf3-ban 200 órával nem vagyok azon a szinten, mint itt 90-el. -demagógia on-Mindent gyengítenek, mert ha Pityunak nincs sikerélménye, akkor a következőt már nem fogja megvetetni anyukával. -demagógia-off
Mi meg úgyis megvesszük /vagy nem/, mert mindig reménykedünk, hogy jobb lesz.Devil
Az égadta világon nincs semmi baj vele úgy ahogyan írtad...de nem is értem miért válaszolok olyan embernek, akinek még a játék sincs meg.
Ja tudom a vélemény szabad...
Mappa
Nem lehet, mert akkor agresszív kismalac lesz belőlem és még pihenőre küldenek
-
bandi0000
nagyúr
válasz
devilinsid3 #27809 üzenetére
na ne mond, csak úgy engedi letölteni ha fizetek
-
bandi0000
nagyúr
Tegn ap elkezdte letölteni a china rising DLC-t de megszakítottam most meg nem tudom hogy indítsam el újra
-
Gyula84
veterán
mi a francért csak egy ucavot tudok kilöni max kettő vagy meddig kell várni még újra tölt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest