Hirdetés
Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
ricshard444 #34584 üzenetére
Szerintem én is csatlakozok. Héten még nem is játszottam, szerintem ideje kiszállnom a játékos világból. Gépemet is el fogom adni és szépen kivárom a nextgen konzolokat, ahol esetleg visszatérek a játékhoz.
Minden jót emberek!Akit érdekel az accom(Limited+Premium) az dobjon egy PÜ-t. Gondolom mailt és passt is lehet változtatni?!
-
gyuromoj
veterán
A buzi hitbox kezd felbaszni... fal mögött vagyok és pár mp késéssel kapom a halált. Gránátokkal ugyanígy volt most...
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
ricshard444 #32425 üzenetére
Mondjuk nálam is kb. 15k a lélektani határ. Nézz szét aprón hátha találsz valami megfelelőt, én is itt vettem az enyémet 12k körül, 2 éve.
-
gyuromoj
veterán
válasz
ricshard444 #32423 üzenetére
Ezért kell olyan füles ami a fület körül öleli és nem ráfekszik.
-
gyuromoj
veterán
válasz
ricshard444 #32419 üzenetére
Napközben Logitech X-230, amikor alszik a család, akkor pedig Sennheiser HD448.
-
gyuromoj
veterán
Jó ez a dupla XP dolog. kevesebb mint 1 óra alatt 2LVL-t léptem.
-
gyuromoj
veterán
Köszi, megnéztem és tetszetős, egy baj van hogy még sehogy se állok a megszerzésével.
Ellenben az M98B lassan meglesz. Most SV98-al osztom az áldást.
Ma unlockoltam az M40A5, de elég gagyinak tűnik. -
gyuromoj
veterán
Hivatalosan is cigány fegyvernek nyilvánítom az XBOW-t.
Ma elkezdtem Sniperezni és egész jól ment. Melyik a legjobb sniper fegyver? -
gyuromoj
veterán
Az első két fegyvert amit említettél meddig lehet fejleszteni? Azokat részesítettem előnyben, de ma elkezdtem az F2000-el játszani és 154killnél vagyok vele. M16A3(193), M416(485). Utóbbi nagyon bejött, de gondoltam ideje valami mást is kipróbálni.
Másik dolog, kezdek ráérezni valamennyire az SV98-al történő lövéshez. CS után furcsa volt hogy itt van fizika, de jó a feeling. -
gyuromoj
veterán
Nekem délután 13 óra után leszedte az Aftermath-ot és ennyi. Most voltam az Epicenteren, szokás szerint vesztes csapatba dobott...
(#31523) Csaber
Annak örülök hogy nem szívok vele mint sokan mások, de mivel még csak 16órám van a játékban nem vagyok felhőtlenül boldog, hogy állandóan szopóágra kerülök a szervereken. Ma kb. 10 játékból, 2-3 volt amin nyertes csapatban voltam. -
gyuromoj
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #31177 üzenetére
Köszönöm szépen.
(#31178) Chabe89
Neked is köszi. -
gyuromoj
veterán
Na meglett az első Assignment-em.
13h 15m kellett hozzá.
Legtöbbet Assault vagyok és nem tudom hogy kell Heal-elni. Revive az megy már. Valamelyik Assignment-het kell mind a kettőből 10-10 és a Heal-ből nincs még egy se. -
gyuromoj
veterán
Conquest-ben miért mindig a vesztes oldalra rak be a játék?
-
gyuromoj
veterán
Nekem most kezdte el szedni a 3.8GB-ot. Remélem úgy fogja szedni mint amikor beaktiváltam a játékot(5MB+), de egyelőre 3MB alatt van.
(#30943) Winne
Annak én is örülnék, de most még akár rendesen dolgoznék is. Majd úgy is lesz valami, valahogy mindig lennie kell. -
gyuromoj
veterán
válasz
kisza25 #30931 üzenetére
Hááát a csapatom nem volt a legjobb ki is kaptunk, de azt kell hogy mondjam bejövős ez a játékmód. Ellenfélnél volt egy srác akinek 86:12-je volt a végén, van még hova fejlődnöm... de legalább már szinte mindig pluszos a statom.
(#30932) Winne
Hidd el jobban örülnék ha nem lenne ennyi időm rá... sajnos kis városkámban annyi a munkahely mint sivatagban a szökőkút. -
gyuromoj
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #30928 üzenetére
Elsőre elég volt ez is. Na ide aztán kell a normális csapatmunka... Éppen győztünk, de van még hova fejlődnöm lövés ügyileg. Majd ma ha felkelek egész nap csak Conquestezek.
-
gyuromoj
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #30928 üzenetére
Megyek tolok akkor egy Conquestet.
-
gyuromoj
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #30924 üzenetére
Mint például?Köszi, majd rájuk nézek.(#30926) Sabre
Amíg nem leszek kicsit skillesebb nem akarok komolyabb játékmódokat próbálni, nem akarom felbas*ni az embereket.Aztán lehet nekifexek, hátha jobban fog tetszeni.
-
gyuromoj
veterán
Kicsivel több mint 8 óra játék után, kezdem elhinni hogy lesz belőlem valami.
Kezdek ráérezni a játékra, már csak a fegyvereket kellene próbálgatnom.
Eddig ezeket próbáltam:
1. M416-335 Kills
2. SV98-97 Kills
3. M9-56 Kills
4. M16A3-45 Kills
5. AK-74M-43 KillsRank 12
CORPORAL 3 STARKills 649
Deaths 544
K/D ratio 1.19Az nem jön be, hogy minden fegyverrel külön kell fejlődni. Csak TDM-et játszok Canals és Operation Métro mapokon. Utóbbi jobban bejön. Tetszik hogy kellően pörgős a játék.
-
gyuromoj
veterán
Négy TDM után kezdem úgy érezni hogy lesz ennek értelme, csak neki kell feküdnöm. Lőttem egy 126m-es HS-t, örültem mint majom a farkának.
Szoknom kell hogy nagyon gyors a játék.
Miért van az hogy én rálövök valakire sniperrel fröccsen a vér, rámlő kb. 2-3-at és meghalok?
Ribbonok mire jók?
Amik megnyílnak kiegészítések(távcső, irányzék, stb.) azokat hogy tudom használni? -
gyuromoj
veterán
Játszottam két TDM meccset a Canals.os mapon. Mind a kettőt buktuk, de az tuti hogy bele kell ölnöm pár száz órát hogy felvegyem a ritmust. CS-het szokott emberként ez még nagyon nem megy, de ettől függetlenül tetszik.
-
gyuromoj
veterán
LE feltelepítve. Most tölt : Close Quarters(2.8GB) & Armored Kill(3,7GB) gondolom ezek a DLC-k
(#30598) G4ula84
Hol találom?(#30601) v!ct0y
-
gyuromoj
veterán
Már töltöm lefele játékot. 16593,76 mb. BF3 LE+Premium. 4MB+ jön.
Először aktiváltam a LE kódot, utána rögtön a Premiumot gondolom egyben tölti le őket.
20-25 perc és játszok.
Aki akar vegyen fel: gyuromoj -
gyuromoj
veterán
Origin feltelepítve. Képem mellett "gyuromoj" van kiírva, gondolom ezen a néven lehet akkor felvenni.
Akinek van kedve vegyen fel vagy adja meg a BattleLog-ját és felveszem én.
Szerintem holnap akkor "bekockulok". -
gyuromoj
veterán
Köszi a segítséget mindenkinek.
Origin accom volt, csak jelszót kellett frissítenem, azzal léptem be battlelogra is.
gyuromoj@gmail.com a battlelogom, vegyetek majd fel nyugodtan.
Szóval Origin progival tudom majd leszedni a játékot miután beírtam a kódokat?!
6,5k-t megér szerintem, holnap utalás útán remélem meg is kapom a kódokat. -
gyuromoj
veterán
2000-es évek eleje óta CS-zek, kisebb-nagyobb szünetekkel.
Itt is lehet "barátokat" felvenni mint más játékokban?
PH!-nak van szervere? Melyek az ajánlott szerverek egy kezdőnek?
Hol kell regisztrálni majd a kulcsut ill. hogy tudok új felhasználót regelni? -
gyuromoj
veterán
Holnaptól belépek közétek. 6,5k-ért vettem BF3 PE-t, igaz csak letöltőkód, de amúgy se szeretem a lemezeket. Pénteken megjön a Brocken-em és akkor feltolom a CPU-t 3,4GHz-re, remélem elég lesz neki.
Pár tanács egy újoncnak? -
gyuromoj
veterán
Nem mertem még megrendelni a játékot. Érdekelne hogy mennyire nehéz játék? Kb. 10-12 CS-zek. Sok idő lenne átszoknom? Vettem egy i5-2300 procit, VGA-t majd csak hónap végén veszek, addig egy HD4670 van. Elindulna a gépen a játék full lowon? 1080p-s monitorom van.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 16" M2 Pro chip 12C CPU / 19C GPU / 16GB / 512GB SSD / Magyar
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest